Contactează-ne pe

Noutăți

Ediție aniversară Hotel of Ice – Bâlea Lac. Tema artistică va fi „Zodiac”!

Publicat în data de

- 2.543 vizualizări

5 6

Anul acesta, Proiectul de Marketing Turistic „Hotel of Ice – Bâlea Lac” vine cu o nouă provocare pentru turiști: Zoiac! Hotelul de gheață ridicat în fiecare iarnă la Bâlea Lac le va oferi turiștilor 12 camere cu teme zodiacale. Construirea clădirii de gheață va începe, ca de fiecare dată, la sfârșitul lunii noiembrie și își va aștepta primii oaspeți începând cu 20 decembrie.

 

Proiectul de Marketing Turistic „Hotel of Ice – Bâlea Lac” a fost perceput, încă de la început, ca un obiectiv deosebit de important pentru promovarea imaginii României în lume, iar acest lucru a făcut posibilă colaborarea, începând din anul 2012, cu Ministerul Turismului, respectiv Autoritatea Națională pentru Turism,care apreciază contribuția extraordinară pe care o aduce Proiectul de Marketing Turistic „Hotel of Ice – Bâlea Lac” brandului de țară.

2 3

În fiecare iarnă, Hotelul de gheață este reconstruit cu o formă și o tematică nouă. Blocurile mari de gheață sunt tăiate din Lacul glaciar Bâlea, penrtu a se transforma în pereți, în obiecte de mobilier, statui și chiar farfurii, pahare și scrumiere, toate de gheață. Veniți din Târgu Mureș, meșterii și sculptorii care fac posibilă această adevărată bijuterie turistică se întrec în inventivitate și creații inedite, pentru inaugurarea așteptată deja de turiști din întreaga lume, înainte de Crăciun.

 

Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac este în topul listei preferințelor turiștilor nonconformiști din întreaga lume care dau căldura dintr-o cameră obișnuită de hotel pe experiența fascinantă a cazării într-un hotel unde totul e înghețat. Temperatura este constanță în interior, menținându-se între -2 și +3 grade Celsius, iar cei care aleg să se cazeze în camerele de gheață au la dispoziție saci de dormit, blănuri călduroase și pături.

7 1

În acest sezon, Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac va fi ridicat pentru a zecea oară, tema artistică fiind Zodiacul. „Hotelul va avea 12 camere, fiecare reprezentând câte un semn zodiacal. 2014 este anul în care vrem să coborâm zodiacul de pe harta cerului, la Bâlea. Artiștii se pregătesc deja pentru a-și transpune creativitatea în blocurile de gheață.Decorul, iluminatul și numele fiecărei camere vor fi aleseastfel încât să reconstituie cele douăsprezece semne zodiacale. Hotelul de Gheață reprezintă o adevărată provocare, un gând născut din dorința de a aduce ceva nou în turismul românesc, ceva care să îmbine aventura și distracția cu cele mai noi concepte de promovare turistică existente. Alături de Hotel of Ice, va fi ridicat și “satelitul” acestuia, o structură formată din trei camere de tip iglu, unite de un hol central și coridoare, precum și deja celebra Biserică de Gheață”, a declarat Arnold Klingeis, inițiatorul Proiectului de Marketing Turistic „Hotel of Ice – Bâlea Lac”.

4

Acest adevărat magnet pentru turiști, atât români, cât și străini,a fost vizitat în fiecare an de circa 15.000 de persoane. Petrecerea la Hotel of Ice începe înainte de Crăciun și ține, în fiecare an, până în aprilie, uneori până în mai, în funcție de condițiile meteo, deoarece  Hotel of Ice, unicul obiectiv de acest fel din Europa de Sud- Est, este construit din zăpadă și „cărămizi” confecționate din gheața lacului Bâlea.

 

Tot ca în fiecare an, în holul central al hotelului va fi amenajat barul Hotel of Ice și Restaurantul de Gheață, unde turiștii vor fi serviți cu mâncăruri așezate pe platouri de gheață și vor putea bea din pahare de gheață.

 

Fiecare cameră își va primi oaspeții cu statui, candelabre de gheață și un pat dublu, așezat pe un podium de gheață. Așa cum turiștii deja s-au obișnuit, hotelul va fi amplasat și anul acesta în apropierea Stației de Telecabină de la Bâlea Lac.

 

Oferta Hotel of Ice Bâlea Lac este deosebit de atractivă și în acest an, incluzând 4 pachete, fiecare cu avantajul și unicitatea lui, în funcție de preferințele clienților:

 

         I: o noapte de cazare la Cabana Bâlea Lac, o cină la rece, la Hotelul de gheață.

         II: o noapte de cazare la Hotelul de gheață, cina și micul dejun fiind servite la Cabana Bâlea Lac.

         III: o noapte de gheață, cazare și cină romantică la Hotelul de gheață, plus micul dejun la Cabana Bâlea Lac.

         IV: o noapte de cazare la Hotelul de gheață și o noapte de cazare la Reședința de vară a Baronului Samuel von Brukenthal – Palatul Brukenthal din Avrig.

 

Rezervările se pot face pe pagina web http://hotelofice.ro/ro.

 

Diana Scarlat

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Noutăți

GUNOAIELE CARE ARUNCA GUNOAIE! Mostră de „educație”a unor nesimtiti din Gaesti

Articol scris de

Deși angajații de la salubritate lucrează încă de la prima oră a dimineții pentru ca cetățenii să se poată bucura de un oraș curat, și în ciuda faptului că nu avem deficiențe în ceea ce privește tomberoanele și pubelele de gunoi, un om „civilizat” a considerat de cuviință să arunce un morman de haine lângă Răstoacă, pe strada Nicolae Bălcescu. In afară de hainele nefolositoare, același om a mai aruncat și niște dosare medicale ale angajaților, dosare in care se găsesc date cu caracter personal, iar firma care le-a detinut  este AQUA  Montaj SRL Bucuresti. A fost anunțată poliția locală și se efectuează cercetări pentru găsirea autorului, lucru care nu va fi deloc greu. In afară de faptul că riscă amendă pentru aruncarea/depozitarea gunoaielor in alte spații decât cele amenajate, autorul riscă și închisoare pentru proasta gestionare a datelor confidențiale cu caracter personal. Până la urmă, totul ține de bunul simț și de educația noastră, căci autoritățile deși au creat condiții, suntem atât de dezinteresați de a avea un mediu curat, încât orice spațiu verde întâlnit în cale este luat drept rampă de gunoi. Cu tristețe pentru generațiile ce ne urmează, arătăm că suntem doar niste sălbatici care inca nu am învățat să folosim corect tomberonul, iar bunicilor noștri le dovedim doar că evoluția e un lucru care li se întâmplă altora, nicidecum nouă. In speranța că nu vom mai întâlni astfel de fapte, avem rugămintea la cititorii noștri de a ne semnala orice alte evenimente de acest fel. Vrem un oras curat!

Citește articolul

Anunțuri

Clubul sportiv Viper Sport Gaesti are o oferta de nerefuzat. DETALII, AICI!

Articol scris de

Pentru a atrage tinerii către o viață sănătoasă, in care mișcarea și auto-depasirea sunt pe primele locuri în stilul de viață ales, elevii Liceului Tehnologic Iordache Golescu – au primele trei luni antrenamente gratuite, iar următoarele trei luni au discount de 50%(40 lei/lună)!

De asemenea, Nicu Dragne , mentorul tinerilor care vin să se pregătească la clubul lui, oferă un discount de 50% timp de 3 luni și pentru elevii de liceu și gimnaziu ai orașului Gaesti(40 lei/lună) ! Antrenamentele se țin în vechea sală de sport a Liceului Tehnologic Iordache Golescu – Găești (Lângă ateliere). Profitați cât mai repede, locurile sunt limitate. Pentru înscrieri sunați la nr de telefon 0744625140

Citește articolul

Educație și cultură

Ansamblul folcloric „Sânzienele”, ambasadorul Găeştiului în Grecia! DANSATOARELE CASEI DE CULTURĂ AU FĂCUT FURORI LA UN MARE FESTIVAL DE FOLCLOR!

Articol scris de

Ansamblul Folcloric „Sânzienele” al Casei de Cultură „Dumitru Stanciu” s-a întors de la Festivalul de Dans Paralia- Grecia şi a reprezentat timp de  5 zile oraşul Găeşti.  Peste 600 de dansatori din Grecia, Bulgaria, Slovenia, Polonia, Ungaria, Lituania şi România au oferit  spectacole de neuitat.

Evenimentul din Grecia a fost organizat de Organizația Internațională Multiculturală a Festivalurilor Folclorice, în parteneriat cu Asociația Europeană a Festivalurilor Folclorice și a inclus o paradă a portului popular, spectacole folclorice și seri culinare internaționale. A fost, cu alte cuvinte, o sărbătoare a folclorului la care Găeştiul și-a adus contribuția prin minunatul Ansamblu Folcloric „Sânzienele” condus de instructorii coregrafi Nicolae şi Tia Ene

Dansatoarele noastre au evoluat la Olympic Beach şi la Paralia şi au fost recompensate cu un certificat de participare şi o diplomă.

„A fost o experienţă interesantă, <<Sânzienele>> au deja numeroase concursuri internaţionale si festivaluri câştigate. Am onorat invitaţia MIOFF Festival, am dat spectacole pentru numeroşii turişti străini, care au aplaudat frenetic suitele prezentate de noi”, a declarat prof. Tia Ene pentru Cronica de Găeşti.

 

Citește articolul

Noutăți

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design