Contactează-ne pe

Evenimente

ȘOC LA ARCTIC! 6 imigranți sirieni, aduși cu tir-ul! NIMENI NU ÎNȚELEGE CE SPUN!

Publicat în data de

- 3.173 vizualizări

Autoritățile dâmbovițene sunt în alertă, după ce 6 imigranți sirieni au fost găsiți într-un tir care aducea marfă din Turcia la ARCTIC Găești. Șoferul, angajat la o firmă de transport din Capitală, susține că habar nu are cum oamenii au ajuns în remorcă, dar bănuiește că s-ar fi urcat la graniță. Conducerea fabricii găeștene a sunat la 112 și mai multe echipaje s-au deplasat la fața locului. Întrucât sirienii nu înțeleg nicio limbă străină de circulație internațională, este așteptat un translator, cu ajutorul căruia să poată comunica cu autoritățile. Foarte mulți imigranți sirieni au fugit în ultimul timp în Turcia, pentru că regiuni importante ale statului lor sunt controlate de grupul jihadist care a înființat Statul Islamic, nerecunoscut, și care decapitează cetățeni occidentali.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Desfăşurare de forţe la Corbii Mari! ZECI DE POLIŢIŞTI PE STRADĂ, PENTRU SIGURANŢA CETĂŢENILOR!

Articol scris de

Poliţişti, mascaţi şi jandarmi se află de două zile în Corbii Mari, astfel încât oamenii să înţeleagă că este nevoie să rămână în case. Măsurile au fost luate după ce aici au fost confirmate un deces şi 7 cazuri de coronavirus în doar câteva zile. Cumplita boală s-a răspândit cu rapiditate, după ce un bărbat de 56 de ani a fost infectat la o clinică privată din Bucureşti, unde făcea dializă.

Poliţia a instituit filtre în toate satele componente şi se asigură că oamenii rămân în carantină, în aceste momente critice, şi că focarul nu se extinde.

Mai trebuie spus că astăzi a avut loc înmormântarea bărbatului de 56 de ani, decedat din cauza coronavirusului. La funeraliile desfăşurate conform legii, au participat doar 8 persoane.

Citește articolul

Evenimente

Preot dâmboviţean, în situaţie dramatică! „FIECARE ORĂ PIERDUTĂ ÎNSEAMNĂ ŞANSE MAI MICI!”

Articol scris de

UPDATE: Preotul Costin Botea va fi transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti (Floreasca), acolo unde va putea beneficia de asistenţă medicală de specialitate.  „AM ÎNVINS! Părintele Botea Costin va fi transferat la Spitalul Clinic de Urgență București (Floreasca). Autoritățile au răspuns apelului nostru! Vă mulțumesc tuturor pentru implicare!
Nu ne mai rămâne decât să ne rugăm pentru sănătatea părintelui!”, a precizat Ionuţ Ghibanu.

„Familia preotului Botea Costin de la parohia Gura Bărbuleț trece printr-o încercare cruntă, întrucât ieri, în jurul prânzului, în casa părintelui s-a declanșat un violent incendiu, cauzat de explozia centralei termice.
Din nefericire, preotul a fost afectat de această nenorocire, suferind arsuri grave, pe 40% din corp.
Preotul Botea Costin este în prezent internat la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, însă mai dramatic este faptul că șansele de limitare a infectării rănilor suferite precum și de tratare, sunt minime, deoarece unitatea spitalicească nu are specializare în tratarea unor astfel de cazuri.
Întrucât Spitalul Clinic de Urgență, Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din București (Spitalul de Arși) refuză internarea preotului din cauza anchetei epidemiologice COVID-19, care se desfășoară în prezent, familia face un apel disperat către autorități, rugându-le să se implice pentru salvarea tânărului preot, prin internarea acestuia într-un spital din București sau din țară, care poate trata cazuri de o asemenea gravitate.
Urgența este maximă, întrucât fiecare oră pierdută înseamnă șanse mai mici de recuperare și vindecare!”, se arată într-un comunicat postat de vicarul eparhial Ionuţ Ghibanu.

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------