Contactează-ne pe

Noutăți

CLUBUL COPIILOR ARE CU CE! Olimpicii dansului i-au încântat pe olimpicii naţionali de la Căprioara!

Publicat în data de

- 608 vizualizări

 

Elevii Clubului Copiilor Găeşti au făcut show ieri, 24 iulie a.c., în Tabăra Căprioara. Talentaţii pregătiţi de instituţia de învăţământ din Parcul Copiilor, cu rezultate excepţionale pe plan local, naţional şi internaţional, au fost invitaţi pentru a susţine un spectacol destinat olimpicilor pe ţară la disciplina istorie. Deşi ar fi trebuit să susţină un program de 30 de minute, ai noştri nu au părăsit scena timp de mai bine de o oră. Pe lângă profesorii şi elevii eminenţi din întreaga ţară, la Căprioara a fost prezent insp. prof. Doru  Dumitrescu din partea Ministerului Educaţiei şi insp.prof.dr. Marian Curculescu din partea Inspectoratului Şcolar. Chiar dacă s-a încercat punerea la colţ a Clubului Copiilor, prin nemenţionarea lui în invitaţia-program a Zilelor Oraşului (nici măcar în privinţa festivalului naţional „Condurul de Cleştar, iniţiat de această instituţie şi ajuns la a V-a ediţie), deşi a fost prima vioară, iată că acesta îşi poate demonstra valoarea fără drept de apel, în orice moment şi în orice context.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

JOI, MAREA INAUGURARE! Fashion Mall, magazinul care aduce în Găeşti cele mai tari brand-uri!

Articol scris de

Doreşti să te îmbraci cu haine de la cele mai cunoscute brand-uri, la preţuri accesibile? Acum poţi face acest lucru fără a mai fi nevoit să pleci din Găeşti. Fashion Mall, magazinul aşteptat de ani de zile pe piaţa găeşteană, se deschide joi, 20 februarie. Îl găsiţi pe strada Independenţei, lângă BCR, de unde puteţi achiziţiona cele mai la modă şi exclusiviste haine.

Case de modă româneşti de prestigiu, precum La Dona, Cătălin Botezatu Exclusiv, dar şi brand-uri celebre: Zara, Vero Moda, Jack&Jones, Mango, Bershka sau Mustang sunt acum accesibile, la Găeşti, la magazinul Fashion Mall.

Îmbracă-te cu stil şi fii la modă, la Fashion Mall!

 

Citește articolul

Noutăți

Agresor imobilizat de doi jandarmi aflați în timpul liber

Articol scris de

„Doi jandarmi dâmbovițeni aflaţi în timpul liber au intervenit, astăzi, 19 februarie, pentru a imobiliza un bărbat care a îmbrâncit o femeie pe trotuar, aceasta lovindu-se de un gard din beton.

Aceștia se deplasau pe bulevardul Regele Carol I din mun. Târgoviște și au observat incidentul produs în imediata vecinătate a unui restaurant.

Unul dintre jandarmi când a observat că femeia căzută prezenta o lovitură în zona capului a apelat numărul de urgență 112 și a solicitat sprijinul unei ambulanțe, pentru a-i acorda acesteia îngrijiri medicale. Celălalt a intervenit prompt şi l-a imobilizat pe agresor, după care a solicitat telefonic prezenţa unui echipaj de jandarmi. Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost condus la sediul Poliției Municipilui Târgoviște, unde i-au fost aplicate măsurile legale.

Cei doi jandarmi, plutonier-adjutant Samoilă George și plutonier-major Zegheru Cătălin, își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița de peste 20 de ani”, se arata in comunicatul de presa al Jandarmeriei Dambovita.

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------