Contactează-ne pe

Noutăți

Patricia Popescu, tânăra de 10 a Găeştiului! A FĂCUT FURORI LA EXAMENUL DE ADMITERE LA MEDICINĂ!

Publicat în data de

- 1.382 vizualizări

Performanţa şcolii găeştene poartă, în acest an, un nume: Patricia Popescu. Tânăra a intrat cu 10 la Facultatea de Medicină Dentară, în condiţiile în care în acest an s-a înregistrat cea mai mare concurenţă din 1989 încoace, respectiv 9,7 pe loc. Patricia ne-a mărturisit că a avut mari emoţii, dar că s-a liniştit imediat cum a văzut subiectele, întrucât era pregătită. Biologia şi Fizica au fost probele pe care le-a susţinut şi care nu i-au ridicat nici cea mai mică problemă. Deşi bacalaureatul nu conta în economia admiterii la Medicină, Patricia a obţinut şi la examenul maturităţii media 9,86, una dintre cele mai mari de la Colegiul „Vladimir Streinu”. Găeşteanca noastră s-a hotărât să devină medic stomatolog în urmă cu doi ani, când a fost nevoită să meargă tocmai în Capitală pentru a-şi rezolva problemele cu dantura. În cabinetul specialiştilor, a fost fascinată de complexitatea şi dificultatea muncii acestora. Atunci, a luat hotărârea să se pregătească temeinic şi iată că primul pas a fost deja făcut: nota 10 la admitere. Patricia este conştientă că urmează ani grei de muncă şi de pregătire, dar este motivată să rămână în vârful piramidei şi să poată să-şi ajute semenii. Spune că nu ar pleca din ţară, însă nici nu ar refuza o oportunitate, în cazul în care nu şi-ar găsi locul aici. „Cred că bunica mea, care s-a stins acum câteva luni, ar fi fost foarte mândră de mine. Ea era cea mai mare susţinătoare a mea şi m-a încurajat permanent”, a concluzionat tânăra de 10 a oraşului nostru. „Cronica de Găeşti” îi urează succes pe drumul minunat pe care şi l-a ales! 

 

Publicitate
Loading...
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. mihaimihai8466

    25 iulie 2013 at 21:29

                FELICITARI

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

JOI, MAREA INAUGURARE! Fashion Mall, magazinul care aduce în Găeşti cele mai tari brand-uri!

Articol scris de

Doreşti să te îmbraci cu haine de la cele mai cunoscute brand-uri, la preţuri accesibile? Acum poţi face acest lucru fără a mai fi nevoit să pleci din Găeşti. Fashion Mall, magazinul aşteptat de ani de zile pe piaţa găeşteană, se deschide joi, 20 februarie. Îl găsiţi pe strada Independenţei, lângă BCR, de unde puteţi achiziţiona cele mai la modă şi exclusiviste haine.

Case de modă româneşti de prestigiu, precum La Dona, Cătălin Botezatu Exclusiv, dar şi brand-uri celebre: Zara, Vero Moda, Jack&Jones, Mango, Bershka sau Mustang sunt acum accesibile, la Găeşti, la magazinul Fashion Mall.

Îmbracă-te cu stil şi fii la modă, la Fashion Mall!

 

Citește articolul

Noutăți

Agresor imobilizat de doi jandarmi aflați în timpul liber

Articol scris de

„Doi jandarmi dâmbovițeni aflaţi în timpul liber au intervenit, astăzi, 19 februarie, pentru a imobiliza un bărbat care a îmbrâncit o femeie pe trotuar, aceasta lovindu-se de un gard din beton.

Aceștia se deplasau pe bulevardul Regele Carol I din mun. Târgoviște și au observat incidentul produs în imediata vecinătate a unui restaurant.

Unul dintre jandarmi când a observat că femeia căzută prezenta o lovitură în zona capului a apelat numărul de urgență 112 și a solicitat sprijinul unei ambulanțe, pentru a-i acorda acesteia îngrijiri medicale. Celălalt a intervenit prompt şi l-a imobilizat pe agresor, după care a solicitat telefonic prezenţa unui echipaj de jandarmi. Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost condus la sediul Poliției Municipilui Târgoviște, unde i-au fost aplicate măsurile legale.

Cei doi jandarmi, plutonier-adjutant Samoilă George și plutonier-major Zegheru Cătălin, își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița de peste 20 de ani”, se arata in comunicatul de presa al Jandarmeriei Dambovita.

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------