Contactează-ne pe

Noutăți

Să vezi și să nu crezi! Dansatoare pline de celulită și Scobiola cu capsa… sărită! Galerie foto de senzație!

Publicat în data de

- 1.301 vizualizări

Și fuse și ”Sărbătoarea campionilor… electorali”, încheiată la Găești cu ditamai defilarea politică, numa’ bună de pus în ramă! Am avut ”onoarea” să-i vedem, înghesuiți  (era să zicem la pomană) în orașul nostru, pe rotunjorul președinte al CJD, Adrian Țuțuianu, care a pus câteva kilograme bune de când se află în fruntea administrației județene, călcând pe urmele lui Florinel cel harnic, pe deputatul Ionuț Săvoiu, într-o echilibristică demnă de Michael Jackson pe scenă, dar și pe unul dintre cei mai bogați aleși, fostul peremist (actualmente pesedist) Stanciu Zisu, o figură emblematică datorită look-ului rebel, dar și a perlelor scoase pe guriță în ultimele luni! Ca de obicei, deputata Carmenita nu ne-a onorat cu prezența, având probabil treburi importante, de care nu a aflat încă nimeni! Alături de ”obrajii subțiri” ai politicii dâmbovițene, i-am remarcat, în haită, pe primarii pesedei (chiar și de dincolo de Târgoviște), aduși cu sau fără tragere de inimă, să admire ditamai țigănia implantată în inima orașului! Stingher, într-un colț, singurul penelist de la eveniment, Gabriel Grozavu, adjunctul lui Țuțuianu, privea nedumerit în jur. În rest, ni s-a întos stomacul pe dos când am văzut cum se prepară mititeii și cum sunt comercializați prin mulțime știuleții fierți și copți (probabil șmangliți de ”bronzați” din truda găeștenilor).

Jandarmii, scrofuloși la datorie!

Și ni s-a mai întors stomacul pe dos și când am constatat că jandarmii, miliatari obligați prin statut să nu facă politică, s-au făcut scut uman în jurul politrucilor de Dâmbovița. Deși stimabilii nu au astfel de atribuții, și-au permis cu nerușinare să ceară acreditarea fotoreporterului nostru, imediat cum au aflat că reprezintă ”Cronica de Găești”. Acreditare pentru ce, drăguților? Să facă poze într-un spațiu public? Hai, că ne-ați dat pe spate! Zău că sunteți scrofuloși la datorie și meritați un premiu! Un premiu pentru încălcarea legii și pentru nesimțire, desigur, dar și pentru fidelitate față de partidul iubit! Că așa ”băligărzi” ca voi, mai rar!

La spectacolul care a adunat foarte mulți petrecăreți din comunele limitrofe, vedetele plătite regește și-au dat măsura… talentului! Nu de alta, dar Tibi Scobiola, artist resuscitat pe la Vocea României, s-a urcat pe scenă cu capsele sărite de la șliț, dorind probabil să impresioneze audiența feminină, nedată pe spate de calitățile vocale! Ochiul indiscret al aparatului de fotografiat  a surprins, într-un cadru, și dansatoarele de mâna a doua, venite să-și zbănțuie la Găești poponețele pline de celulită. Nici Mitoșeru n-a fost în cea mai bună formă, el fiind nevoit să dea pe gât mai multe energizante de-a lungul serii. Despre costurile megaproducției iacobuțiene, ținute la mare secret, vom reveni cât de curând. Gurile rele vorbesc deja despre sume astronomice, aruncate pe distracția activului și a neamului, nedezlipite de stăpân în cele două zile de eveniment!

Publicitate
Loading...
2 Comentarii

2 Comentarii

  1. mihaimihai8466

    21 iulie 2013 at 20:50

    CE MASA BOGATA!!   SA TRAITI BINE  PE BANI NOSTRI.

  2. erzelya1

    22 iulie 2013 at 23:00

    I-auzi Cocolino ce citeste asta! New York Times! 🙂 🙂 Te mai miri de ce-i dau bucile pe-afara? 🙂 🙂

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

JOI, MAREA INAUGURARE! Fashion Mall, magazinul care aduce în Găeşti cele mai tari brand-uri!

Articol scris de

Doreşti să te îmbraci cu haine de la cele mai cunoscute brand-uri, la preţuri accesibile? Acum poţi face acest lucru fără a mai fi nevoit să pleci din Găeşti. Fashion Mall, magazinul aşteptat de ani de zile pe piaţa găeşteană, se deschide joi, 20 februarie. Îl găsiţi pe strada Independenţei, lângă BCR, de unde puteţi achiziţiona cele mai la modă şi exclusiviste haine.

Case de modă româneşti de prestigiu, precum La Dona, Cătălin Botezatu Exclusiv, dar şi brand-uri celebre: Zara, Vero Moda, Jack&Jones, Mango, Bershka sau Mustang sunt acum accesibile, la Găeşti, la magazinul Fashion Mall.

Îmbracă-te cu stil şi fii la modă, la Fashion Mall!

 

Citește articolul

Noutăți

Agresor imobilizat de doi jandarmi aflați în timpul liber

Articol scris de

„Doi jandarmi dâmbovițeni aflaţi în timpul liber au intervenit, astăzi, 19 februarie, pentru a imobiliza un bărbat care a îmbrâncit o femeie pe trotuar, aceasta lovindu-se de un gard din beton.

Aceștia se deplasau pe bulevardul Regele Carol I din mun. Târgoviște și au observat incidentul produs în imediata vecinătate a unui restaurant.

Unul dintre jandarmi când a observat că femeia căzută prezenta o lovitură în zona capului a apelat numărul de urgență 112 și a solicitat sprijinul unei ambulanțe, pentru a-i acorda acesteia îngrijiri medicale. Celălalt a intervenit prompt şi l-a imobilizat pe agresor, după care a solicitat telefonic prezenţa unui echipaj de jandarmi. Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost condus la sediul Poliției Municipilui Târgoviște, unde i-au fost aplicate măsurile legale.

Cei doi jandarmi, plutonier-adjutant Samoilă George și plutonier-major Zegheru Cătălin, își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița de peste 20 de ani”, se arata in comunicatul de presa al Jandarmeriei Dambovita.

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------