Contactează-ne pe

Noutăți

Programul Zilelor oraşului Găeşti – 515 ani de atestare documentară

Publicat în data de

- 943 vizualizări

 

Vineri, 19 iulie 2013

 

17.00 – Defilare formaţii Casa de Cultură „Dumitru Stanciu”

18.00 – Spectacol pe scena mică (în faţa Clubului ARCTIC)

21.00 – Spactacol invitaţi – scena mare (fostul teren de handbal, langa carusele)

Mihai Mitoşeru – prezentator

DJ Lucian Bărbulescu

Florin Vasilică şi Taraful Teleorman

DJ Rynno&Sylvia

Anda Adam

Formaţia Hardton

 

 

Sâmbătă, 20 iulie 2013

 

9.00 – Crosul veteranilor

10.00 – Premiere pe scena mică a veteranilor

10.30 – Festivalul „Condurul de Cleştar”

13.30 – Premierea familiilor care au împlinit 50 de ani

16.00 – Te Deum

17.00 – Spectacol pe scena mică

20.00 – Premierea elevilor olimpici, a formaţiilor artistice şi a sportivilor

21.00 – Spectacol invitaţi – scena mare

Mihai Mitoşeru – prezentator

DJ Claudio Cristo

Taraful 10 Prăjini

Jimmi Dub şi dansatoarele

Tibi Scobiola Band

Hi-q&Band

 

Seara se încheie cu foc de artificii!

Publicitate
Loading...
1 Comentariu

1 Comentariu

 1. aura

  18 iulie 2013 at 15:28

  Multumin pentru program!
  Cu asa multitudine de evenimente, era pacat sa ratam vreunul.
  Nu fac un secret, dar citesc si celalalt ziar local care apare si pe banii mei. Ma intereseaza pe ce se duc (banii).
  Citesc acolo ca se implinesc 515 ani de ASTESTARE documentara. Am luat DEX-ul  si nu m-am dumirit. Am zis, lasa, e graba de redactare. Trec mai departe si citesc un articol semnat de un batran profesor, vechi colaborator al fostului si actualului ziar. Pe vremuri se milogea pe la Mariana Ionescu sa-i publice oarece scrieri, pe care nu le citea mai nimeni. Acum cica dumnealui combate o greseala a unui redactor de la nu stiu ce televiziune, care chipurile nu stia cat de important e Gaestiul si ca in nestiinta lui a incurcat judetul din care face parte puscaria la care va fi mutat Babiuc, iar mai departe ataca presa locala despre care spune ca e ” zisa independenta care FRISONEAZA pe chestia transferului.” Si din asa greseala si frisoane el isi icaseaza banii.
  Nu-i asa ca va da frisoane un asemenea individ? ( Dorel Cristea )
  Tot ceea ce scrie el in acest asa zis articol e ca in bancul ala cu ” du-ma in principiu”.
  Cica un oarecare ajuns in Bucuresti se urca intr-un taxi si comanda:
  – Du-ma in principiu!
  Soferul se uita nedumerit si dupa mai multe incercari pentru a se lamuri unde anume sa-l duca pe asta, afla de la el cum ca :
  – Mi-a spus mie cineva ca la Bucuresti, in principiu, se gasesc de toate!
   Asa si cu ziarul asta in care scrie si acest profesor. In principiu, acum, musca mana care i-a dat candva de lucru. In principiu face de toate. Iar in principiu, ne da frisoane. MARS!
  Te frisonezi inutil! 

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

ZI NEAGRĂ PENTRU ŞOFERI! Avalanşă de amenzi şi permise suspendate!

Articol scris de

„Polițiștii de la Biroul Rutier au acționat pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulație, îndeosebi pe cele privind acordarea priorității de trecere pietonilor angajați regulamentar în traversarea străzii.

În cadrul activităților, polițiștii au controlat 55 de autovehicule și au aplicat 37 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 10.150 de lei.

Din totalul amenzilor, 13 au fost pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor și 14 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

De asemenea, au fost reținute 17 permise de conducere și retrase 2 certificate de înmatriculare. În cazul a 2 autovehicule s-a dispus măsura suspendării dreptului de utilizare.

Totodată, în urma unei acțiuni organizate de polițiștii de la Formațiunea Rutieră Găești, au fost aplicate 108 amenzi, în cuatum de 12.260 de lei. Dintre acestea, 78 au fost pentru depășirea limitei legale de viteză.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 6 permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare și 2 seturi de plăcuțe de înmatriculare„, se arata in comunicatul de presa al IPJ Dambovita.

 

 

Citește articolul

Evenimente

Succes de senzație al echipei de robotică CNVS! AFLĂ CINE SUNT CEI 4 DEȘTEPȚI CARE AU CÂȘTIGAT PREMIUL I LA ROBOTICSFEST! Au nevoie de susținere financiară pentru etapa următoare!

Articol scris de

Echipa de robotică a Colegiului Național ”Vladimir Streinu”, R10CNVS, condusă de profesorii Marius Grindei și Cristian Șerbănescu, a câștigat premiul I la Demo-ul RoboticsFest organizat de Universitatea Politehnică București. Patru elevi talentați și deștepți au participat la prestigioasa competiție cu un roboțel creat de ei, sub coordonarea cadrelor didactice, care trebuia să respecte o tematică strictă: să se miște singur pentru 30 de secunde, iar pentru alte două minute să construiască, manevrat de elevi.

Cei patru deștepți sunt: Năstase Ioan Teodor (clasa a XI-a), Gheorghe Georgiana Albertina (clasa aXI-a), Ionescu Nicolae (clasa a XII-a), Nicolaescu Ion Alexandru (clasa a X-a).

Echipa R10CNVS s-a calificat într-o etapă superioară a concursului de robotică, ce va avea loc la Cluj, și are nevoie de piese performante, pe care trebuie să le comande din Canada. Deși sunt foarte pregătiți și foarte talentați, copiii și profesorii lor nu dețin fondurile necesare pentru sofisticatul echipament.

Dacă în oraș există sponsori care vor să susțină performanța la cel mai înalt nivel o pot face contactând conducerea Colegiului național ”Vladimir Streinu”.

Iata comunicatul de presa al Colegiului National „Vladimir Streinu”

Echipa de Robotică R10 CNVS, a luat ființă în anul 2019, grație unei sponsorizări a BRD, SC Arctic SA Găești, Bogdan Enoiu – coordonator la nivel național. Echipa a primit donație piesele și imprimanta 3D din SUA, pentru a participa la concursuri zonale, naționale și internaționale. Profesorii de informatică Grindei Marius și Șerbănescu Cristian au selectat din clasele de liceu, 8 elevi, pentru a forma echipa colegiului.

Echipa R10 CNVS a participat la concursuri zonale și concursuri demo județene și regionale în anul 2019. În luna februarie 2020, o echipă formată din 4 elevi (Năstase Ioan Teodor cls. XI, Gheorghe Georgiana Albertina cls. XI, Ionescu Nicolae cls. XII, Nicolăescu Ioan Alexandru cls. X,  ) și profesor coordonator Grindei Marius, a participat și câștigat premiul I, calificându-se în etapa națională la Demo-ul RoboticsFest organizat la Universitatea Politehnică București.

Robotul execută comenzi programate conform tematicii de concurs: 30 secunde se mișcă fără coordonare, 2 minute el este coordonat de programator să execute mișcări de rotație, mută piese și construiește.

Echipa de Robotică R10 CNVS, are nevoie de susținere pentru a participa la concursuri.

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------