Contactează-ne pe

Noutăți

Noutăţi în cazul cadavrului de pe Argeş. S-a mai găsit o mână!

- 1.155 vizualizări

În a cincea zi de căutări în albia râului Argeş, a mai fost găsită o mână, la aproximativ 200 de metri de podul de la Ioneşti,  care aparţine cu siguranţă cadavrului măcelărit  al tinerei din Valea Mare. Peste o sută de poliţişti, jandarmi şi pompieri caută în continuare în apă, dar şi prin  împrejurimi resturile umane. Această oribilă crimă a oripilat întreaga ţară, iar autorităţile fac eforturi mari  pentru găsirea resturilor umane, dar şi pentru identificarea odiosului criminal. Aşa cum am relatat încă de la început, s-au găsit bălţi de sânge sub un pod de la Căteasca – judeţul Argeş, ca şi îmbrăcămintea Iulianei N. Unii martori spun că femeia s-ar fi urcat într-un TIR cu cabina albă şi prelata roşie, alţii că s-ar fi urcat într-un autoturism negru. Chiar n-o fi nicio  cameră de luat vederi prin tot oraşul Topoloveni care să fi înregistrat ce maşini au trecut la acea oră prin zonă? Chiar să nu fi văzut nimeni nimic ciudat în comportamentul unui şofer dement în trafic? A violat-o şi a omorât-o sau a omorât-o şi a violat-o? A tăiat-o de vie sau după ce a ucis-o? Sunt întrebări la care probabil vor răspunde anchetatorii, în caz că vor rezolva acest  oribil caz.

 

Publicitate
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Crimă oribila la Gura Suţii! TATĂL ȘI-A ÎNJUNGHIAT FIUL ÎN INIMĂ!

Articol scris de

Un tânăr in vârstă de 30 de ani, din Gura Sutii, a avut un sfârșit cumplit. El a pierit duminică după-amiază, după ce a fost injunghiat de propriul tată, in varsta de 61 de ani. Intre cei doi a izbucnit un conflict violent, pe fondul consumului de alcool. Tatăl criminal a incercat, in prima fază, sa minta autoritățile, spunând ca fiul său s-a împiedicat și a căzut în cuțit. Polițiștii și procurorii fac acum cercetări, pentru a stabili cum s-a petrecut nenorocirea.

 

 

 

Citește articolul

Educație și cultură

Trofeul Sectiunii Folk- grupuri al Festivalului „Capitala Muzicală” Sibiu a ajuns la Gaesti! GRUPUL NEW GENERATION AL CASEI DE CULTURA, PERFORMANTA LA UNUL DINTRE CELE MAI TITRATE CONCURSURI DE INTERPRETARE!

Articol scris de

Unii dintre cei mai talentati gaesteni, membri ai formatiilor New Generation si Ritmic ale Casei de Cultura, s-au remarcat la Festivalul „Capitala Muzicala”, care s-a desfasurat la Sibiu, la acest sfarsit de saptamana. Copiii pregatiti de Mariana Ionescu, Orton (Simion Alin Cezar) si Catalin Dragomir au obtinut premii la toate sectiunile la care s-au inscris.

Un juriu titrat, din care au facut parte Horia Moculescu, Mihai Alexandru sau Zoe Alecu, a avut o misiune imposibila: sa departajeze unele dintre cele mai bune voci de copii si adolescenti din Romania.

Veniti din toata tara, de la scoli de canto si muzica, talentatii copii si adolescenti s-au luptat pentru trofeele si premiile puse in joc la sectiunile si categoriile de muzica clasica, populara sau usoara.

Solistii gaesteni se intorc acasa cu urmatoarele premii: Grupul New Generation (instructori Mariana Ionescu si Orton), din care fac parte Mariana Stefan, Lavinia Nae, Denisa Stoica si Alexandru Popescu- Trofeul Sectiunii Grupuri Folk. Gabriel Florea (instructor Catalin Dragomir) – premiul al 2-lea la Sectiunea Muzica Populara, categoria 13-14  ani. Nicoleta Stoica (instructor Cătălin Dragomir) – mentiune la Sectiunea Muzica Populara, categoria10-11 ani.

Mariana Stefan (instructori Mariana Ionescu si Orton) – mentiune la Sectiunea Muzica Usoara, categoria16/18 ani, Lavinia Nae (instructori Mariana Ionescu si Orton) – premiul special la Sectiunea Muzica usoara, caregoria14- 15 ani.

Citește articolul

Evenimente

O casă din Corbii Mari, cuprinsă de flăcări. INCENDIUL S-A EXTINS LA ALTE DOUĂ IMOBILE

Articol scris de

Pompierii intervin cu cinci autospeciale  (de la Garda Potlogi, Detasamentul Titu  si SVSU Corbii Mari) pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din comuna Corbii Mari, flăcările extinzându-se la alte două locuinţe, potrivit Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

În momentul de față incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidare. Nu s-au inregistrat victime.

Citește articolul

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design