Contactează-ne pe

Noutăți

CRIMĂ ORIBILĂ LA GURA ŞUŢII! Şi-a spânzurat fetiţa ca să se răzbune pe soţie!

Publicat în data de

- 1.794 vizualizări

Nenorocire într-o familie din Dâmboviţa! Un tată din Gura Şuţii şi-a spânzurat în pădure fetiţa în vârstă de 4 ani, după care şi-a pus şi el ştreangul! Totul a pornit pe fondul geloziei în familie. În urmă cu două zile, bărbatul şi-ar fi surprins soţia împreună cu amantul. A urmat un scandal monstru, în urma căruia femeia şi-a luat copilul şi a plecat la mama ei. În această dimineaţă, soţul a intrat în casa socrilor, a luat fetiţa şi a dus-o direct în pădure, unde a şi ucis-o! Bestia cu chip de om a fost găsit încă în viaţă. Acum este la terapie intensivă, în comă. În timp ce era resuscitat la dispensarul din comună, soţia a lovit puternic geamurile şi s-a ales cu răni la mâini, având nevoie şi ea de îngrijiri medicale!

Publicitate
2 Comentarii

2 Comentarii

 1. mihaimihai8466

  25 aprilie 2013 at 12:57

  ASTA nu a fost tata un monstru, un criminal  sa moara, divorta si lasa fetita sa traiasca .

 2. aura

  25 aprilie 2013 at 18:40

  Iti sta mintea-n loc!
  Cat de nebun sa fii sa poti sa faci asa ceva?
  Pana unde poate merge ura unui om? 
  E plina lumea de femei! De ce sa ti se puna pata pe una singura?
  A calcat stramb? Las-o in plata Domnului sa-si faca viata cum vrea ea, nu omori un ingeras. Cu ce a gresit acel copil?
  Chiar daca nu era al lui, asa ceva nu trebuia sa se intample.
  Minte bolnava! Fapta cu adulterul s-a petrecut in urma cu doua zile, iar el a gandit razbunarea.
  Pentru copil acum viata e trecut si ce frumoasa putea sa fie!
   

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri

Angajări în Găeşti! DETALII, AICI!

Articol scris de

Citește articolul

Evenimente

Fabrica Arctic de mașini de spălat rufe este singura fabrică din România certificată LEED Platinum, cea mai înaltă distincție pe care o poate primi

Articol scris de

Singura fabrică Industry 4.0 din România și una dintre puținele din Europa, fabrica Arctic de mașini de spălat rufe din Ulmi a primit certificatul LEED Platinum, o recunoaștere a meritelor din domeniul producției sustenabile. Unitatea de producție din Ulmi este singura unitate de producție din România care deține LEED Platinum, cel mai înalt nivel dintre distincțiile LEED pe care o fabrică o poate obține.

Procesul de certificare LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) al fabricii de mașini de spălat a fost demarat încă de la începutul acestui an, pe durata căruia au fost analizate peste 60 de criterii de către organizația U.S. Green Building Council.

„Încă din momentul în care fabrica de mașini de spălat rufe de la Ulmi era numai un plan ambițios, ne-am propus să construim nu numai o unitate Industry 4.0, eficientă din punct de vedere al producției, dar și una care să reflecte angajamentul nostru de a contribui și conduce către un viitor mai bun. Facem parte dintr-un grup care s-a angajat să construiască brand-uri care au un țel și depunem toate eforturile pentru a ne diferenția prin produse și tehnologii care susțin sustenabilitatea, concentrându-ne pe utilizarea eficientă a resurselor și pe soluții economice circulare. Certificarea LEED Platinum, pe care suntem mândri să o primim, este o încununare a tuturor eforturilor noastre”, a declarat Murat Büyükerk, CEO Arctic.

Fabrica de la Ulmi găzduiește cele mai noi inovații tehnologice, a fost construită în doar 17 luni, pe o suprafață de peste 700.000 mp și contribuie la combaterea schimbărilor climatice. A fost concepută pentru a proteja flora și fauna prin crearea de noi habitate pentru păsări și alte specii de animale. Fabrica este, de asemenea, echipată cu zone verzi, în exterior și în interior, pentru o calitate mai bună a aerului.

Până la 28% din energia consumată în procesul de producție este reprezentată de energie regenerabilă, iar deșeurile de plastic, metal, lemn și carton sunt colectate separat.

Emisiile anuale de CO2 sunt reduse cu 363 tone cu ajutorul unui sistem fotovoltaic ce produce 1 milion kWh pe an. Energia verde produsă anual este echivalentă cu consumul de energie electrică pentru o perioadă de un an de către 350 de gospodării.

În fiecare an, este reciclată o cantitate de apă echivalentă cu consumul a 450 de gospodării. Folosind cele mai moderne sisteme de tratare a apelor reziduale și de colectare a apei pluviale, apa folosită în timpul procesului de producție este reciclată și reutilizată în proporție de aproape 100%.

Fabrica de mașini de spălat rufe de la Ulmi a devenit anul acesta și membră a comunității WEF Light House, după ce a câștigat prestigiosul premiu „Lighthouse Network Factory” oferit de Forumul Economic Mondial. Anul acesta, numai 10 companii au primit această recunoaștere, în timp ce numai 26 de astfel de fabrici au câștigat acest premiu până în prezent. În plus, fabrica de mașini de spălat rufe Arctic este prima fabrică ce a primit acest premiu în zona greenfield.

Fabrica de la Ulmi a fost construită în urma unei investiții de peste 150 de milioane de euro și este prima fabrică Industry 4.0 atât pentru Arctic, cât și pentru Grupul Arçelik, care este prezent în 146 de țări, având 30.000 de angajați, 23 de unități de producție în 9 țări și 12 mărci.

Pe lângă faptul că este un producător durabil, Arctic își concentrează eforturile pe dezvoltarea de produse mai eficiente din punct de vedere energetic și durabile. Fiecare tehnologie nouă își propune să ofere un confort sporit consumatorului final și să reducă la minimum impactul asupra mediului.

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------

Noutăți

Loading...