Contactează-ne pe

Noutăți

Vedetele din tren!

Publicat în data de

- 669 vizualizări

Un cititor al Cronicii de Găeşti ne-a transmis – spre publicare – un material  despre o experienţă pe care a avut-o în timp ce se întorcea acasă, cu trenul. Tânărul este fotograf profesionist şi a avut şansa să fie alături de doi oameni minunaţi, foşti concurenţi la “Românii au talent”. Iată cum descrie Radu Luca Victor momentele petrecute alături de Radu Ştefănescu şi de fiul său, Daniel Gabriel Ştefănescu:

 “In timp ce ma duceam acasa cu trenul de 19:30, am avut placuta supriza ca in tren (vagonul era absolut gol), exact langa mine sa se aseze aceste doua minunatii, Radu Stefanescu si fiul sau, Daniel Gabriel Stefanescu (12 ani). Cu siguranta ii stiti de la Romanii au Talent! Mi-am facut curaj si i-am intrebat daca pot sa-i pozez. Mi-au raspuns ca da, doar sa le dau 5 minute sa discute ceva la telefon. Gabriel a venit la mine, si cu o amabilitate iesita din comun a inceput sa ma intrebe despre mine. Vroia sa ma cunoasca, sa stie mai multe despre pasiunea mea. Mi-a facut foarte mare placere sa-i arat cum sa foloseasca aparatul. Imediat a si fugit sa-l pozeze pe tatal sau. Acesta din urma si-a scos chitara si cu o voce calda i-a spus fiului sa se aseze pentru a exersa. Eram uimit ca tot timpul exerseaza. I-am intrebat si mi-au zis ca asta fac mereu. M-am asezat mai departe si am inceput sa-i pozez. Pacat de miscarea trenului, ca de, asa-i cu personalul! I-am intrebat daca viata lor s-a schimbat de cand au aparut la “Romanii au Talent” si mi-au zis: “Acum ne cunoaste lumea. Fac poze cu noi, ne filmeaza, deci clar s-a schimbat in bine!”. Mult respect pentru modestia si intelepciunea cu care Radu Stefanescu imi vorbea despre cei 12 copii de acasa si despre sotia sa. La sfarsit, le-am intins cartea mea de vizita, pentru a le trimite pozele. Chiar m-au rugat sa le trimit. M-am minunat ca nu au ajuns departe, pentru ca ei sunt adevaratele vedete, nu Tonciu, Loredana Dinu si Simona Trasca. Romania trezeste-te!

 Radu Luca Victor – Fotograf”

 

 

 

Publicitate
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri

Angajări în Găeşti! DETALII, AICI!

Articol scris de

Citește articolul

Evenimente

Fabrica Arctic de mașini de spălat rufe este singura fabrică din România certificată LEED Platinum, cea mai înaltă distincție pe care o poate primi

Articol scris de

Singura fabrică Industry 4.0 din România și una dintre puținele din Europa, fabrica Arctic de mașini de spălat rufe din Ulmi a primit certificatul LEED Platinum, o recunoaștere a meritelor din domeniul producției sustenabile. Unitatea de producție din Ulmi este singura unitate de producție din România care deține LEED Platinum, cel mai înalt nivel dintre distincțiile LEED pe care o fabrică o poate obține.

Procesul de certificare LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) al fabricii de mașini de spălat a fost demarat încă de la începutul acestui an, pe durata căruia au fost analizate peste 60 de criterii de către organizația U.S. Green Building Council.

„Încă din momentul în care fabrica de mașini de spălat rufe de la Ulmi era numai un plan ambițios, ne-am propus să construim nu numai o unitate Industry 4.0, eficientă din punct de vedere al producției, dar și una care să reflecte angajamentul nostru de a contribui și conduce către un viitor mai bun. Facem parte dintr-un grup care s-a angajat să construiască brand-uri care au un țel și depunem toate eforturile pentru a ne diferenția prin produse și tehnologii care susțin sustenabilitatea, concentrându-ne pe utilizarea eficientă a resurselor și pe soluții economice circulare. Certificarea LEED Platinum, pe care suntem mândri să o primim, este o încununare a tuturor eforturilor noastre”, a declarat Murat Büyükerk, CEO Arctic.

Fabrica de la Ulmi găzduiește cele mai noi inovații tehnologice, a fost construită în doar 17 luni, pe o suprafață de peste 700.000 mp și contribuie la combaterea schimbărilor climatice. A fost concepută pentru a proteja flora și fauna prin crearea de noi habitate pentru păsări și alte specii de animale. Fabrica este, de asemenea, echipată cu zone verzi, în exterior și în interior, pentru o calitate mai bună a aerului.

Până la 28% din energia consumată în procesul de producție este reprezentată de energie regenerabilă, iar deșeurile de plastic, metal, lemn și carton sunt colectate separat.

Emisiile anuale de CO2 sunt reduse cu 363 tone cu ajutorul unui sistem fotovoltaic ce produce 1 milion kWh pe an. Energia verde produsă anual este echivalentă cu consumul de energie electrică pentru o perioadă de un an de către 350 de gospodării.

În fiecare an, este reciclată o cantitate de apă echivalentă cu consumul a 450 de gospodării. Folosind cele mai moderne sisteme de tratare a apelor reziduale și de colectare a apei pluviale, apa folosită în timpul procesului de producție este reciclată și reutilizată în proporție de aproape 100%.

Fabrica de mașini de spălat rufe de la Ulmi a devenit anul acesta și membră a comunității WEF Light House, după ce a câștigat prestigiosul premiu „Lighthouse Network Factory” oferit de Forumul Economic Mondial. Anul acesta, numai 10 companii au primit această recunoaștere, în timp ce numai 26 de astfel de fabrici au câștigat acest premiu până în prezent. În plus, fabrica de mașini de spălat rufe Arctic este prima fabrică ce a primit acest premiu în zona greenfield.

Fabrica de la Ulmi a fost construită în urma unei investiții de peste 150 de milioane de euro și este prima fabrică Industry 4.0 atât pentru Arctic, cât și pentru Grupul Arçelik, care este prezent în 146 de țări, având 30.000 de angajați, 23 de unități de producție în 9 țări și 12 mărci.

Pe lângă faptul că este un producător durabil, Arctic își concentrează eforturile pe dezvoltarea de produse mai eficiente din punct de vedere energetic și durabile. Fiecare tehnologie nouă își propune să ofere un confort sporit consumatorului final și să reducă la minimum impactul asupra mediului.

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------

Noutăți

Loading...