Contactează-ne pe

Noutăți

Corneliu Ştefan se facebookeşte când şefu’ Ţuţu munceşte

Publicat în data de

- 1.086 vizualizări

 

Şedinţă mare astăzi, la Consiliul Judeţean Dâmboviţa,  condusă de alesul nostru Adrian Ţuţuianu. În timp ce se dezbăteau problemele fierbinţi ale judeţului, consilierul PSD Corneliu Ştefan, preşedintele iubit al Tineretului Social Democrat care a făcut cărări şi pe la Găeşti,  posta pe facebook  poze cu şeful lui de pe telefonul mobil. Omului nu-i sta mintea la interpelări sau iniţiative legislative “că e grele”, aşa că avea alte preocupări, mai domestice. Un pretenaş l-a iscodit mintenaş: „Ce este pe ordinea de zi?” Putea să-i spună: „Nişte chestii, nişte socoteli, dar s-a băgat în vorbă un alt  tovarăş, pesedist sadea cu poză reprezentativă,  pe numele lui Alfons Gabriel Arhire, care   a pus-o în direct de un trafic de influenţă  pentru rezolvarea unei probleme serioase cu un teren de pe la Butimanu: “ am şi eu o problemă cu un teren în Butimanu, la ce coleg de PSD ma adresez, vă rog?” Întrucât doi colegi din presă i-au răspuns lui Alfons, preşedintele iubit al TSD a amuţit. Aşa că, dragi tovarăşi şi naş’ Floreo, Alfons al vostru vrea să ştie cui trebuie să-i dea daru’.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

 1. aura

  13 septembrie 2012 at 10:23

  AAA, asta e cu traficul? De ce nu spuneti asa, mai? 
  Am inteles! El cu traficul si alalalt da din mana. Il dirijeaza? Traficul!
  Alfons ( AGA ), vezi ca se face la noi sensul giratoriu, ia trimite pe  Cornel sa dea din mana si pe acolo pana se invata lumea cum e cu traficul asta, cum e sa o iei la dreapta cand tu de fapt esti de stanga.
  Cornele, lasa naiba ordinea de zi,” ca e grele” problemele tineretului, traficul pe internet e mai la indemana. Mai o poza, mai un comentariu, sa vaza sefu ca aveti activitate. Pozele cu el erau de mare interes mai ales daca le postai la tine pe facebook, nu?
  Bravo, de tineri invatam politicienii cum e sa traficheze! Avem viitorul asigurat! 
  „Sefu, zimbeste frumos ca te trafichez.” 

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri

Angajări în Găeşti! DETALII, AICI!

Articol scris de

Citește articolul

Evenimente

Fabrica Arctic de mașini de spălat rufe este singura fabrică din România certificată LEED Platinum, cea mai înaltă distincție pe care o poate primi

Articol scris de

Singura fabrică Industry 4.0 din România și una dintre puținele din Europa, fabrica Arctic de mașini de spălat rufe din Ulmi a primit certificatul LEED Platinum, o recunoaștere a meritelor din domeniul producției sustenabile. Unitatea de producție din Ulmi este singura unitate de producție din România care deține LEED Platinum, cel mai înalt nivel dintre distincțiile LEED pe care o fabrică o poate obține.

Procesul de certificare LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) al fabricii de mașini de spălat a fost demarat încă de la începutul acestui an, pe durata căruia au fost analizate peste 60 de criterii de către organizația U.S. Green Building Council.

„Încă din momentul în care fabrica de mașini de spălat rufe de la Ulmi era numai un plan ambițios, ne-am propus să construim nu numai o unitate Industry 4.0, eficientă din punct de vedere al producției, dar și una care să reflecte angajamentul nostru de a contribui și conduce către un viitor mai bun. Facem parte dintr-un grup care s-a angajat să construiască brand-uri care au un țel și depunem toate eforturile pentru a ne diferenția prin produse și tehnologii care susțin sustenabilitatea, concentrându-ne pe utilizarea eficientă a resurselor și pe soluții economice circulare. Certificarea LEED Platinum, pe care suntem mândri să o primim, este o încununare a tuturor eforturilor noastre”, a declarat Murat Büyükerk, CEO Arctic.

Fabrica de la Ulmi găzduiește cele mai noi inovații tehnologice, a fost construită în doar 17 luni, pe o suprafață de peste 700.000 mp și contribuie la combaterea schimbărilor climatice. A fost concepută pentru a proteja flora și fauna prin crearea de noi habitate pentru păsări și alte specii de animale. Fabrica este, de asemenea, echipată cu zone verzi, în exterior și în interior, pentru o calitate mai bună a aerului.

Până la 28% din energia consumată în procesul de producție este reprezentată de energie regenerabilă, iar deșeurile de plastic, metal, lemn și carton sunt colectate separat.

Emisiile anuale de CO2 sunt reduse cu 363 tone cu ajutorul unui sistem fotovoltaic ce produce 1 milion kWh pe an. Energia verde produsă anual este echivalentă cu consumul de energie electrică pentru o perioadă de un an de către 350 de gospodării.

În fiecare an, este reciclată o cantitate de apă echivalentă cu consumul a 450 de gospodării. Folosind cele mai moderne sisteme de tratare a apelor reziduale și de colectare a apei pluviale, apa folosită în timpul procesului de producție este reciclată și reutilizată în proporție de aproape 100%.

Fabrica de mașini de spălat rufe de la Ulmi a devenit anul acesta și membră a comunității WEF Light House, după ce a câștigat prestigiosul premiu „Lighthouse Network Factory” oferit de Forumul Economic Mondial. Anul acesta, numai 10 companii au primit această recunoaștere, în timp ce numai 26 de astfel de fabrici au câștigat acest premiu până în prezent. În plus, fabrica de mașini de spălat rufe Arctic este prima fabrică ce a primit acest premiu în zona greenfield.

Fabrica de la Ulmi a fost construită în urma unei investiții de peste 150 de milioane de euro și este prima fabrică Industry 4.0 atât pentru Arctic, cât și pentru Grupul Arçelik, care este prezent în 146 de țări, având 30.000 de angajați, 23 de unități de producție în 9 țări și 12 mărci.

Pe lângă faptul că este un producător durabil, Arctic își concentrează eforturile pe dezvoltarea de produse mai eficiente din punct de vedere energetic și durabile. Fiecare tehnologie nouă își propune să ofere un confort sporit consumatorului final și să reducă la minimum impactul asupra mediului.

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------

Noutăți

Loading...