Contactează-ne pe

Noutăți

“Vreau să fiu un star!” un fel de…românii de jur împrejurul Găeştiului au talent!

Publicat în data de

- 803 vizualizări
Doi tineri găeşteni, Marian Ene şi Alin Cezar Simion au iniţiat un concurs made in Găeşti- “Vreau să fiu un star!”- după modelul “Românii au talent!” Băieţii au obţinut sprijinul primarului Dan Iacobuţă  şi s-au pus pe treabă. Au prezentat edilului programul, au făcut afişele şi vor merge cu ele de jur împrejurul oraşului în căutarea artiştilor nedescoperiţi care vor trebui să se înscrie gratuit la Casa de Cultură “Dumitru Stanciu” pentru preselecţie. “Nu contează vârsta, nu contează la ce se pricep mai bine, important este să aibă curaj, să vină şi să demonstreze că pot deveni staruri, iar premiul pentru câştigător va fi destul de atractiv”, ne-au declarat înflăcăraţii organizatori. Trebuie menţionat că băieţii au luat în calcul cooptarea unui juriu competent care să delibereze corect, dar şi publicul va avea un cuvânt foarte greu de spus. Înscrierile încep din 20 septembrie până pe 20 octombrie. Preselecţiile se vor desfăşura pe parcursul a două zile (1 şi 2 noiembrie a.c.), semifinala va fi pe 7 decembrie, iar show-ul final  pe 18 ianuarie 2013. Aşadar, talentaţilor din zona Găeşti, veniţi la preselecţie! Este şansa voastră să ieşiţi pe scenă şi să arătaţi ce puteţi în faţa publicului. Cronica Găeştiului va acoperi evenimentul prin informări, relatări, filmări şi dezvăluiri din culise.
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. aura

    18 septembrie 2012 at 8:20

    Apreciez initiativa tinerilor gaesteni.
    Bravo!
    Sper sa aiba cati mai multi sponsori, pentru ca doar talentul si initiativa nu sunt deajuns. 

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

IN ATENTIA ADOLESCENTILOR!Vrei sa fii voluntar in Parada de poveste a Crăciunului? IATĂ CE TREBUIE SĂ FACI!

Articol scris de

Cautam voluntari adolescenti pentru Parada de Craciun pe care Casa de Cultura o organizeaza in data de 21 decembrie 2019, la ora 11.00. Veti defila, intr-un car alegoric de poveste, pentru a aduce magia sarbatorilor in Gaesti, alaturi de Mos Craciun si trasura lui fermecata si de personaje costumate. Pentru a va inscrie, trimiteti numele si numarul de telefon la adresa de mail culturagaesti@gmail.com sau lasati un comment cu DA la acest post si va contactam noi. Pentru detalii, sunati la numarul de telefon 0724549491.
Va asteptam in caravana bucuriei!

Citește articolul

Evenimente

GALERIE FOTO: Gala Varuna, evenimentul monden al toamnei! VEDETE, ŢINUTE ELEGANTE ŞI MULTĂ GENEROZITATE PENTRU COPIII CARE VOR SĂ ÎNVEŢE!

Articol scris de

60.000 de lei este suma pe care Asociaţia Comunitară G.Ă.E.Ş.T.I. a strâns-o, în cadrul evenimentului Gala Varuna din 7 decembrie 2019. Aproximativ 150 de găeşteni s-au îmbrăcat la 4 ace şi şi-au deschis buzunarele, cu generozitate, pentru marele proiect Casa Speranţei şi a Bucuriei. Între timp, s-au bucurat de un spectacol extraordinar, au comunicat cu vedete ale momentului şi au licitat obiecte de valoare, donate de persoane cu suflet mare. Totodată, mai multe personalităţi locale au primit trofee, în semn de recunoştinţă pentru activitatea lor.

Soprana Ina Dincă Velica (ELINA & CLASSICAL SOUNDS Alexandru Răileanu – Pian ,Lucian Simon – Percutie) Marius Crăciun (câștigător Ferma Vedetelor), Anca Bălinișteanu (Filarmonica Română), Nicu Nicușor, Alexandra  Petculescu, Ciprian Vlaicu, Marian Rădună, Marina Bratu, Octavian Constantin şi trupa AMATIS care a asigurat sonorizarea evenimentului, dar şi  celebrul Augustin Matei (manufacturier Augustin Watches) au fost invitaţii de seamă ai serii.

Banii strânşi vor fi investiţi, aşa cum am menţionat la începutul materialului, în Proiectul Casa Speranţei şi a Bucuriei, adică în educaţia şi viitorul unor copii minunaţi, provenind din medii familiale defavorizate.

Trofeele Galei Varuna acordate de Asociatia Comunitara G.A.E.S.T.I. au fost decernate dupa cum urmeaza:

– Literatura – Liviu Iancu

– Creativitate -Alexandra Petculescu

– Muzica – Nicu Nicusor

– Cea mai importanta donatie facuta de o persoana fizica,  Oana si Cosmin Voevodschi -27.000 de euro -pentru dotarea cu aparatura a  Centrului de recuperare Neuromotorie de la Gura Ocnitei

-Cea mai importanta donatie facuta de o persoana juridica – General Com SA Mobilier de aproximativ 20.000 euro către Asociatia Comunitară Gaesti, iar aceasta la randul ei le-a donat catre gradinite, scoli, licee, institutii de invatamint si bineinteles catre Casa Sperantei si a Bucuriei.

-Voluntarul anului – domnul Scarlat Daniel pentru cele peste 1000 de ore de voluntariat pe care le-a realizat in cadrul proiectelor asociatiei.

Asociatia Comunitara G.A.E.S.T.I. :

Simescu Cristian presedinte

Membri fondatori :

Dincă Alexandru

Voevodschi Cosmin si Oana

Simescu Daniela

Ciobanu Cătălin și Ionela

 

 

 

 

Citește articolul

Noutăți

Loading...