Contactează-ne pe

Noutăți

Pe chinezii de la “China Shop” îi doare la bascheţi de Fisc

Publicat în data de

- 3.094 vizualizări
Evaziune  fiscală  la magazinul “China Shop” din Piaţa “Sfântul Ilie”. Chinezii  vând la negru – sub ochii frumoşi, blânzi, umezi şi calzi ai autorităţilor – de vreo două luni în oraşul nostru şi, iaca,  îşi trăiesc evaziunea fericiţi. “Dezveliţi” de o echipă a ”Cronicii Găeştiului” în urma unor plângeri ale cumpărătorilor nemulţumiţi  că au dat bani frumuşei pe produse de proastă calitate, care s-au mai şi rupt pe deasupra într-o săptămână, vânzătorii  recunosc că nu dau bonuri pentru că… nu au ţinere de minte pentru această operaţiune obligatorie, aruncând imediat pisica moartă şi în bătătura celorlalţi comercianţi. Spun, cu nonşalanţă, că este evaziune în tot oraşul şi, culmea, unităţile alimentare ar vinde marfă perisată, că ei, vânzătorii de la “China Shop”, au făcut bube de la produsele cumpărate de la “Profi”. Sunt foarte supăraţi şi pe Primăria Găeşti, pentru că le-a perceput o poală de bani pentru banerul afişat pe magazin. Probabil că de aceea le dă inima brânci la evaziune. Deh, să-şi scoată pârleala, săracii!

Bascheţi  chinezeşti  valabili… o săptămână!

Elevul venit la redacţie ne-a arătat bascheţii rupţi, cumpăraţi în urmă cu o săptămână. “Nu mi-au dat un certificat de calitate, nu mi-au dat un bon fiscal. Nu dau la nimeni. Tălpile au plesnit şi s-au rupt grosolan la călcâi. Nu-mi vine să cred că am plătit 60 de lei pentru nişte chiciuri  de-o săptămână.  Vânzătoarea a recunoscut imediat bascheţii chinezeşti pe care-i vânduse adolescentului, dar s-a răţoit  la el : “Dacă vreau eu să-i schimb, îi schimb, daca nu, nu!”.  Cugetând ea că băiatul nu a ştiut să meargă frumos în bascheţii chinezeşti, a optat pentru varianta NU. Aşadar, pe chinezii de la “China Shop” îi doare la bascheţi şi de evaziune, şi de marfa proastă pe care o vând ca bună.
 
 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dGwKtMk_9sE[/youtube]

Citește articolul
6 Comentarii

6 Comentarii

 1. dracoblue

  6 septembrie 2012 at 18:05

  Dar marfa din piata,de la toate tarabele si tilighidumbele,de unde crede-ti ca este????????acum macar s-au aliniat preturile.Ce conteaza de unde luam chinezaria???????Au tot dreptul sa nu elibereze bon fiscal{ei platesc chirie}De ce -ar elibera bon,daca vecinii lor vand aceeasi marfa fara bon??????Asa merge treaba la noi,mica intelegere este la ea acasa.Haide-ti mai bine sa vedem si ce e bun.Va plac termopanele de la piata??????Pe mine ma ung pe suflet.Este oare bun sensul giratoriu??????Eu consider ca acest mic orasel incearca sa se integreze si sper ca voi putea sa spun in  curand cu  mandrie,ca locuiesc in ORASUL GAESTI.Nu ma intereseaza culoarea politica,daca lucrurile vor continua sa mearga spre bine si prosperitate primarul se va asigura de un nou mandat.Felicitari domnului primar si consilierilor,am trait si noi sa vedem ca se face si altceva in Gaesti.Eram obisnuiti sa vedem decat leagane noi,bancute si borduri sin 4 in 4 ani.

 2. BULA

  6 septembrie 2012 at 20:47

  Bai domnu drac albastru, ce zici bre, ca e bine sa se incalce legea? Ca asta duce la prosperitate si la mandria de a fi gaestean?Hai bre, lasa-ma cu prostiile ca esti dus rau! Iti trebuie neaparat un sens girator in cap, sa-ti puna ordine in ideile crete pe care le ai!

 3. dracoblue

  7 septembrie 2012 at 9:03

  Ori m-am exprimat gresit,ori ati inteles gresit.Nu sunt de acord cu nici un fel de evaziune,nu de putine ori am” batut apa in piua „pentru acest lucru.Dupa cum se vede nu s-au luat nici un fel de masuri.Masurile nu le putem lua noi,organele abilitate ar trebui sa fie mai vigilente.Asa cum am zis,mica intelegere primeaza la noi.Daca cerem bon de casa chinezului,de ce nu cerem acelasi lucru si comerciantilor din piata?????Considerati voi oare ca ai nostrii au dreptul sa evazioneze statul si altii nu????Dupa ideile mele crete,chiar daca mi-as pune un sens giratoriu in cap pentru ai oferi satisfactie lui Bula,evaziunea este tot evaziune si mi se pare normal sa se supuna legilor in vigoare toti comerciantii,indiferent de etnia sau cetatenia lor.  

 4. Gina

  7 septembrie 2012 at 10:03

  Ca sa vezi! Dracoblue, scrii aici ca Iacobuta si consilierii au schimbat cate ceva in Gaesti. NU AU SCHIMBAT NIMIC! Sensul giratoriu este proiectat de anul trecut, felicita-l pe Vladu pentru ca a facut demersuri in acest sens inca de anul trecut. A fost nevoie de proiect si de perseverenta. Iacobuta vine pe la 10 la primarie si sta la taifas toata ziulica. Nu s-a miscat nimic dracoblue in Gaesti sub comanda lui Iacobuta. NIMIC! Intereseaza-te. Termopanele din piata nu inseamna mandrie pt gaesteni. Promisiunile lui din campanie au fost doar minciuni ordinare. Hai sa asteptam nitel si ne vom convinge cu totii. Eu am fost in audienta la el si m-a dezamagit. 

 5. razvanxd66

  17 ianuarie 2013 at 20:24

  cine te pune frate sa cumperi de acolo?

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

ANUNŢ ANGAJARE: Se caută contabil de gestiune primară part time!

Articol scris de

Societate comercială angajează contabil de gestiune primară part time. Poate fi şi pensionar. Relaţii la telefon 0722520303.

Citește articolul

Noutăți

GURA FOII: Primarul a dat vestea cea mare! „ÎN 6 LUNI…”

Articol scris de

Motive de bucurie în comuna Gura Foii. Primarul Radu Georgescu a anunţat, pe contul său de Facebook, că a semnat ordinul de începere pentru reabilitarea Căminului Cultural din satul Bumbuia, investiţie finanţată prin Compania Naţională de Investiţii. „Este un proiect la care s-a lucrat aproximativ 3 ani. Pe zi ce trece munca noastră se vede în lucrurile frumoase și utile pe care le facem! În sase luni totul va fi nou, va prinde viata”, a declarat primarul Radu Georgescu.

 

Citește articolul