Contactează-ne pe

Noutăți

Pe chinezii de la “China Shop” îi doare la bascheţi de Fisc

Publicat în data de

- 2.959 vizualizări
Evaziune  fiscală  la magazinul “China Shop” din Piaţa “Sfântul Ilie”. Chinezii  vând la negru – sub ochii frumoşi, blânzi, umezi şi calzi ai autorităţilor – de vreo două luni în oraşul nostru şi, iaca,  îşi trăiesc evaziunea fericiţi. “Dezveliţi” de o echipă a ”Cronicii Găeştiului” în urma unor plângeri ale cumpărătorilor nemulţumiţi  că au dat bani frumuşei pe produse de proastă calitate, care s-au mai şi rupt pe deasupra într-o săptămână, vânzătorii  recunosc că nu dau bonuri pentru că… nu au ţinere de minte pentru această operaţiune obligatorie, aruncând imediat pisica moartă şi în bătătura celorlalţi comercianţi. Spun, cu nonşalanţă, că este evaziune în tot oraşul şi, culmea, unităţile alimentare ar vinde marfă perisată, că ei, vânzătorii de la “China Shop”, au făcut bube de la produsele cumpărate de la “Profi”. Sunt foarte supăraţi şi pe Primăria Găeşti, pentru că le-a perceput o poală de bani pentru banerul afişat pe magazin. Probabil că de aceea le dă inima brânci la evaziune. Deh, să-şi scoată pârleala, săracii!

Bascheţi  chinezeşti  valabili… o săptămână!

Elevul venit la redacţie ne-a arătat bascheţii rupţi, cumpăraţi în urmă cu o săptămână. “Nu mi-au dat un certificat de calitate, nu mi-au dat un bon fiscal. Nu dau la nimeni. Tălpile au plesnit şi s-au rupt grosolan la călcâi. Nu-mi vine să cred că am plătit 60 de lei pentru nişte chiciuri  de-o săptămână.  Vânzătoarea a recunoscut imediat bascheţii chinezeşti pe care-i vânduse adolescentului, dar s-a răţoit  la el : “Dacă vreau eu să-i schimb, îi schimb, daca nu, nu!”.  Cugetând ea că băiatul nu a ştiut să meargă frumos în bascheţii chinezeşti, a optat pentru varianta NU. Aşadar, pe chinezii de la “China Shop” îi doare la bascheţi şi de evaziune, şi de marfa proastă pe care o vând ca bună.
 
 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dGwKtMk_9sE[/youtube]
Publicitate
Loading...
6 Comentarii

6 Comentarii

 1. dracoblue

  6 septembrie 2012 at 18:05

  Dar marfa din piata,de la toate tarabele si tilighidumbele,de unde crede-ti ca este????????acum macar s-au aliniat preturile.Ce conteaza de unde luam chinezaria???????Au tot dreptul sa nu elibereze bon fiscal{ei platesc chirie}De ce -ar elibera bon,daca vecinii lor vand aceeasi marfa fara bon??????Asa merge treaba la noi,mica intelegere este la ea acasa.Haide-ti mai bine sa vedem si ce e bun.Va plac termopanele de la piata??????Pe mine ma ung pe suflet.Este oare bun sensul giratoriu??????Eu consider ca acest mic orasel incearca sa se integreze si sper ca voi putea sa spun in  curand cu  mandrie,ca locuiesc in ORASUL GAESTI.Nu ma intereseaza culoarea politica,daca lucrurile vor continua sa mearga spre bine si prosperitate primarul se va asigura de un nou mandat.Felicitari domnului primar si consilierilor,am trait si noi sa vedem ca se face si altceva in Gaesti.Eram obisnuiti sa vedem decat leagane noi,bancute si borduri sin 4 in 4 ani.

 2. BULA

  6 septembrie 2012 at 20:47

  Bai domnu drac albastru, ce zici bre, ca e bine sa se incalce legea? Ca asta duce la prosperitate si la mandria de a fi gaestean?Hai bre, lasa-ma cu prostiile ca esti dus rau! Iti trebuie neaparat un sens girator in cap, sa-ti puna ordine in ideile crete pe care le ai!

 3. dracoblue

  7 septembrie 2012 at 9:03

  Ori m-am exprimat gresit,ori ati inteles gresit.Nu sunt de acord cu nici un fel de evaziune,nu de putine ori am” batut apa in piua „pentru acest lucru.Dupa cum se vede nu s-au luat nici un fel de masuri.Masurile nu le putem lua noi,organele abilitate ar trebui sa fie mai vigilente.Asa cum am zis,mica intelegere primeaza la noi.Daca cerem bon de casa chinezului,de ce nu cerem acelasi lucru si comerciantilor din piata?????Considerati voi oare ca ai nostrii au dreptul sa evazioneze statul si altii nu????Dupa ideile mele crete,chiar daca mi-as pune un sens giratoriu in cap pentru ai oferi satisfactie lui Bula,evaziunea este tot evaziune si mi se pare normal sa se supuna legilor in vigoare toti comerciantii,indiferent de etnia sau cetatenia lor.  

 4. Gina

  7 septembrie 2012 at 10:03

  Ca sa vezi! Dracoblue, scrii aici ca Iacobuta si consilierii au schimbat cate ceva in Gaesti. NU AU SCHIMBAT NIMIC! Sensul giratoriu este proiectat de anul trecut, felicita-l pe Vladu pentru ca a facut demersuri in acest sens inca de anul trecut. A fost nevoie de proiect si de perseverenta. Iacobuta vine pe la 10 la primarie si sta la taifas toata ziulica. Nu s-a miscat nimic dracoblue in Gaesti sub comanda lui Iacobuta. NIMIC! Intereseaza-te. Termopanele din piata nu inseamna mandrie pt gaesteni. Promisiunile lui din campanie au fost doar minciuni ordinare. Hai sa asteptam nitel si ne vom convinge cu totii. Eu am fost in audienta la el si m-a dezamagit. 

  • dracoblue

   7 septembrie 2012 at 11:29

   Atunci,toata stima pentru domnul Vladu.

 5. razvanxd66

  17 ianuarie 2013 at 20:24

  cine te pune frate sa cumperi de acolo?

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

VREI SĂ CONTEZI ÎN VIITORUL UNUI COPIL? Vino in Casa Speranței și a Bucuriei! GĂSEȘTI URNELE PENTRU DONAȚII LA CONCERTUL FUEGO!

Articol scris de

Peste 20 de copii din familii cu posibilitati materiale foarte reduse au sansa unui viitor luminos. Noi suntem cei care il putem oferi, daca ne adunam cu inima deschisa, impreuna, in Casa Sperantei si a Bucuriei. Asociatia Comunitara G.A.E.S.T.I. face eforturi uriase pentru a deschide noul centru de zi pentru copii la data de 1 noimbrie. Pentru aceasta insa, mai sunt necesari 4.800 de lei, o suma care la prima vedere pare mica, dar care, pentru toti cei care s-au implicat in acest proiect minunat, este fundul sacului. Copiii care vor face parte din Casa Speranței și a Bucuriei vor primi zilnic o masa calda si educație de calitate din partea dascalilor gaesteni voluntari. Avand in vedere ca vineri, de la ora 18.30, va avea loc spectacolul aniversar Ziua Casei de Cultura, cu invitat special Fuego, voluntarii Asociației Comunitare G.A.E.S.T.I vor incerca sa stranga aceasta suma. Nu ignorati, asadar, urnele si donati orice suma considerati de cuviință. In acest fel, veti conta cu adevarat pentru viitorul unui copil.

Citește articolul

Noutăți

PREMII LA „TEZAURUL TOAMNEI” PENTRU ELEVII ŞCOLII GIMNAZIALE VALEA MARE

Articol scris de

 

Toţi elevii Şcolii Gimnaziale Valea Mare  au participat la „Tezaurul Toamnei”, proiect educaţional care a avut loc zilele acestea la Scoala Gimnazială “Paul Bănică” din Târgovişte.

Obiectivele stabilite sunt afirmarea, cunoaşterea şi stimularea potenţialului artistic al copiilor și al cadrelor didactice, dar și implicarea în acțiuni de voluntariat- care implică strângerea de legume și fructe de către elevii voluntari și donarea lor familiilor aflate în dificultate sau unor instituții sociale.

Copiii au adus de acasă zacuscă, gem, compoturi ori murături  pe care mai întâi le-au expus , apoi au hotărât să fie donate Centrului de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Moreni-Ţuicani.

Grupul de fete Joydanse, pregătit de prof. Alina Mușat, a câștigat premiul I la secțiuna Program Artistic.

Școala din Valea Mare a mai câștigat premiul I si la secțiunea Stand, așteptând încă rezultatele pentru secțiunea Creații literare.

Este pentru a doua oară când Școala Gimnazială Valea Mare participă și câștigă, acum patru ani câștigând trofeul Tezaurul Toamnei.

“Doresc să mulțumesc tuturor elevilor pentru receptivitate și implicare, părinților care ne-au ajutat, doamnei director Milescu Gica, pentru sprijinul oferit în transportul copiilor, colegilor din școală, alături de care formăm un colectiv de succes, și nu în ultimul rând reprezentantei bibliotecii comunale Valea Mare, Loliceru Aurora, care realizează activităţi alături de noi de câțiva ani buni.”, ne-a declarat prof. Alina Mușat.

Citește articolul

Educație și cultură

Fuego, invitatul special de Ziua Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu”! VINERI SEARA, DE LA 18.30, SPECTACOLUL TOAMNEI LA GĂEȘTI!

Articol scris de

Fuego este invitatul special al găeștenilor, la spectacolul aniversar organizat cu ocazia Zilei Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu”. De la ora 18.30, iubitorii de muzică, dans și momente de calitate pentru suflet sunt așteptați în incinta sălii de spectacole, pentru a se bucura împreună de câteva ore minunate.

Se fac ultimele pregătiri, în Casa de Cultură, pentru cel mai important eveniment al toamnei. Cu decoruri noi și surprinzătoare, dar și cu momente superbe de spectacol, artiștii amatori și-au propus să ofere publicului găeștean un nou format de show, cu voie bună și surprize.

Pentru prima dată pe scena Casei de Cultură va urca Fuego, invitatul special, care vă va delecta cu un concert live, cu melodii celebre, pentru suflet.

Important de precizat este faptul că intrarea la concert este liberă, în limita locurilor disponibile.

 

Citește articolul

Noutăți

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design