Contactează-ne pe

Noutăți

IMPORTANT! Ninel Sandu are nevoie urgent de sânge!

Publicat în data de

- 990 vizualizări

Găeştenii care doresc să-l ajute pe tânărul accidentat şi vor să doneze sânge  sunt aşteptaţi  mâine, 4 septembrie,   la ora 10,  la Biserica Sfântul Ilie, de unde se va organiza un transport către Centrul de Transfuzie Târgovişte. Preoţii, prietenii şi cunoştinţele lui Ninel îi roagă pe toţi oamenii care înţeleg drama  prin care trece tânărul de 32 de ani şi familia sa  să facă  acest efort minim, care îi poate salva viaţa. Nu contează ce grupă de sânge aveţi, important este să mergeţi să donaţi.

 

Citește articolul
2 Comentarii

2 Comentarii

  1. hades

    4 septembrie 2012 at 11:45

    FAC APEL CATRE TOTI CEI CARE SORESC SA-L AJUTE PE DASCALUL DE LA BISERICA SFANTUL ILIE DIN GAESTI, ACTIUNILE DE DONARE DE SANGE CONTINUA SI IN ZILELE CE URMEAZA, LA ORA 7 SE PLEACA DE LA BISERICA DIN GAESTI LA SPITAL IN TARGOVISTE. VETI FI INSOTITI DE PARINTELE PAROH FLOREA ION

  2. erzelya1

    4 septembrie 2012 at 16:25

    am probleme de sanatate ca as venii cu drag.

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

ANUNŢ ANGAJARE: Se caută contabil de gestiune primară part time!

Articol scris de

Societate comercială angajează contabil de gestiune primară part time. Poate fi şi pensionar. Relaţii la telefon 0722520303.

Citește articolul

Noutăți

GURA FOII: Primarul a dat vestea cea mare! „ÎN 6 LUNI…”

Articol scris de

Motive de bucurie în comuna Gura Foii. Primarul Radu Georgescu a anunţat, pe contul său de Facebook, că a semnat ordinul de începere pentru reabilitarea Căminului Cultural din satul Bumbuia, investiţie finanţată prin Compania Naţională de Investiţii. „Este un proiect la care s-a lucrat aproximativ 3 ani. Pe zi ce trece munca noastră se vede în lucrurile frumoase și utile pe care le facem! În sase luni totul va fi nou, va prinde viata”, a declarat primarul Radu Georgescu.

 

Citește articolul