Contactează-ne pe

Noutăți

Pompierii au preîntâmpinat o tragedie. Bombă în mijlocul oraşului!

Publicat în data de

- 855 vizualizări
Un volkswagen golf a luat foc chiar lângă Casa de Cultură “Dumitru Stanciu”, mai exact, în parcarea din zona de blocuri. Autoturismul era prevăzut şi cu o instalaţie pe gaz GPL, care putea provoca pagube şi mai mari, iar  în interiorul maşinii se mai afla şi un  bidon de 2 l de benzină. Proprietarul, Lică Marian din Morteni,  nu-şi explică ce s-a întâmplat. El spune că a pornit  maşina şi  că, tam- nesam,  a  luat foc. A sunat la 112 şi pompierii găeşteni au sosit destul de repede. Omul era panicat întrucât îi era teamă să nu se extindă flăcările şi către butelia de gaz care ar fi produs o explozie devastatoare.   La sosirea echipajului, incendiul se manifesta la compartimentul motor şi focul a fost imediat anihilat.  
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6_TIQLXaRZg[/youtube]

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

ANUNŢ ANGAJARE: Se caută contabil de gestiune primară part time!

Articol scris de

Societate comercială angajează contabil de gestiune primară part time. Poate fi şi pensionar. Relaţii la telefon 0722520303.

Citește articolul

Noutăți

GURA FOII: Primarul a dat vestea cea mare! „ÎN 6 LUNI…”

Articol scris de

Motive de bucurie în comuna Gura Foii. Primarul Radu Georgescu a anunţat, pe contul său de Facebook, că a semnat ordinul de începere pentru reabilitarea Căminului Cultural din satul Bumbuia, investiţie finanţată prin Compania Naţională de Investiţii. „Este un proiect la care s-a lucrat aproximativ 3 ani. Pe zi ce trece munca noastră se vede în lucrurile frumoase și utile pe care le facem! În sase luni totul va fi nou, va prinde viata”, a declarat primarul Radu Georgescu.

 

Citește articolul