Contactează-ne pe

Noutăți

SPITALUL GĂEŞTI! COBADI face lucrări de miliarde cu muncitori neechipaţi!

Publicat în data de

- 1.213 vizualizări

În timp ce ITM doarme pe bani publici, muncitorii de la COBADI IMPEX SRL, care execută lucrări de renovare la Spitalul Găeşti, fac nişte acrobaţii fără echipamente de protecţie pe schele, la mare înălţime, de le stă pacienţilor inima de câte ori îi văd! Mai mult, tinereii aruncă deşeurile de unde sunt cocoţaţi, deşi nu au fost montate, în prealabil, acele plase de protecţie obligatorii. Din informaţiile noastre, lucrarea Primăriei Găeşti – în valoare de aproximativ 3,6 miliarde lei vechi, a fost câştigată de DONAU GARTEN SRL, cu susţinere tehnică şi financiară din partea mai cunoscutei COBADI IMPEX SRL, firma lui Lupoiu de la Popasul Dragodana, abonată la lucrări din bani publici. Am încercat, recent, să facem câteva fotografii în curtea Spitalului. Paznicul a sărit ca ars, interzicându-ne, deşi ne aflam pe domeniul public, iar muncitorii s-au făcut nevăzuţi. De ce au fugit? Probabil pentru că sunt în regulă, au cărţi de muncă, au echipamente şi se protejează atât pe ei, cât şi pe cei care traversează prin dreptul lucrării. Mai trebuie menţionat că fiul lui Lupoiu este consilier judeţean din partea PSD. Tocmai de aceea, aşteptăm cu interes să vedem dacă autorităţile statului îşi vor face treaba.

Publicitate
Loading...
3 Comentarii

3 Comentarii

 1. clara

  23 august 2012 at 10:37

  Doamne, nimic nu va mulţumeşte! După ce că se face ceva, mai aveţi şi pretenţii! Probabil că aşa comenetează inculpaţii… Aşa ne-am învăţat, să ne mulţumim cu ce ni se dă sau dacă nu suntem mulţumiţi să tăcem şi să-nghiţim.
  Măcar de s-ar lua vreo măsură. În afară de plase de protecţie trebuia să aibă şi pubele montate cu tub până jos, pentru deşeuri.

  În altă ordine de idei, ziarul scris cand mai iese, domnilor? Trebuie să facem vreo manifestaţie pe la Consiliul local, ceva? Sunt tot felul de zvonuri legate de finanţare, de cenzură, chiar de lipsa dvs de interes pentru că v-aţi fi făcut un alt ziar personal.  Foarte multă lume îl aşteaptă ca pe pâinea caldă şi nimeni nu ştie să ne spună nimic. Avem dreptul să fim informaţi sau nu?

 2. Mariana Ionescu

  23 august 2012 at 11:18

  Doamna Clara,

  Domnul primar Iacobuta Eugen Dan a trimis o somatie la Tipografia „Argesul liber” ca daca  va mai tipari  CRONICA fara avizul domniei sale, nu-l  va plati din bugetul local(domnia sa fiind ordonator de credite.) Ziarul a fost infiintat in 2003 de Consiliul Local si nu este proprietatea primarului Iacobuta , ci a cetatenilor orasului.  L-am sunat si l-am intrebat daca vrea sa-mi bage pumnul in gura, daca este normal sa ne cenzureze. I se pare normal! In optiunea sa, eu nu am drepul sa scriu adevarul pentru ca doare al dracului de rau.  Toader, asa cum a fost el,  cu bune si rele, nu m-a cenzurat, chit ca l-am facut praf de atatea ori. Presupun ca le placea si pesedeilor pe atunci.  Astept sa se intruneasca Consiliul Local pe 29 august si sa se ia o decizie. Am sa si postez online un material pentru ca cetatenii trebuie sa cunoasca adevarul.  Portalul de striri   http://www.cronica-gaestiului.ro  este proprietatea mea, stimata doamna. Dar daca va trebui sa fac un alt ziar in print, am sa va anunt. Cu toate ca sunt in concediu, mai postez cate ceva pentru gaesteni:))

  P.S. AVETI DREPTUL SA FITI INFORMATI,  dar zau, nu e vina mea.  Sa aveti o zi buna!

  Mariana Ionescu

   

 3. clara

  24 august 2012 at 12:56

  Deci partea cu cenzura era adevărată. Am înţeles acum de ce totuşi apar ştiri on-line, nu a ajuns psd cu lăbuţele până aici. Problema este că sunt totuşi puţini cei care au acces, majoritatea cetăţenilor din Găeşti fiind privaţi de dreptul la informaţie. N-ar fi rău să ştie toţi cauza. Eu vă sugerez să puneţi un anunţ la redacţie cu explicaţia asta şi cu data şedinţei Consiliului. Poate vor vrea să participe oamenii şi să vadă cine este de fapt proprietarul ziarului: Consiliul local sau primarul. Poate facem şi o manifestaţie, măcar am avea un obiect clar, că am văzut că se adună gură cască şi de pomană prin Parc, tot din cei care nu ştiu să respecte regula jocului şi nu ştiu să piardă … decât vremea.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Fetița din Gura Sutii dispărută vineri a fost gasita moartă! TRUPUL EI PREZINTĂ URME DE VIOLENȚĂ!

Articol scris de

S-a împlinit cel mai negru scenariu in cazul fetiței de 11 ani care a dispărut în timp ce se intorcea acasă de la școală. Trupul ei a fost descoperit pe un camp de pe raza comunei Produlești și  prezintă urme de violență.In acest moment politistii au un cerc de suspecti. Surse din anchetă, citate de Digi 24, spun că suspect în acest caz ar fi si un  cetățean olandez. Adriana Fieraru a fost căutată, timp de două zile, de sute de polițiști, jandarmi și voluntari. In operatiune s-a lucrat cu caini de urmă, drone si un elicopter. Ultima imagine surprinsă de camerele de luat vederi o plasau la doar 300 de metri de casă.

 

 

Citește articolul

Evenimente

GABRIELA, ÎNGERUL BĂTRÂNILOR DIN AZILELE DÂMBOVIȚENE! Și-a luat concediu din Germania și uite ce le-a oferit! FACE TOTUL DIN SUFLET!

Articol scris de

Gabriela  Matei este, de la începutul acestui an, îngerul bătrânilor din azilurile din zona Găeştiului. Ceea ce face ea în Germania se numește pedichiură medicală – sau Podologie – puțin cunoscută în România. Gabriela s-a gândit la bătrânii pe care nu-i mai alintă nimeni, de mulți ani, la azil, iar atunci când are două-trei zile libere își ia copilul și vine în țară, să îngrijească picioarele celor care nu mai au altă alinare acum.

Podologia este o ramură a ortopediei. Se ocupă cu îngrijirea picioarelor şi a unghiilor bolnave şi încarnate. Este o meserie extrem de căutată în alte țări, iar Gabriela, care a plecat din 2007 în Germania, a făcut 3 ani de şcoală pentru a învăţa cum să aplice o serie de tehnici de tăiere a unghiilor cu probleme şi de oblojire a bătăturilor. Acum şi-a deschis propriul cabinet, în oraşul Ritberg, dar lucrează și ca voluntar, în timpul liber, pentru o asociație caritabilă. În Germania a încheiat contracte cu căminele de bătrâni, unde este foarte solicitată, iar pe bătrânii internați în căminele de acasă îi îngrijește gratuit.

Gabriela este foarte mândră că a reușit să-i determine și pe alții să-i urmeze exemplul. Acum câteva zile a strâns o mică armată de amazoane în lupta cu durerile bătrânilor și au pornit împreună să le aline suferința. „Am fost împreună cu Lavinia Dinescu, de la un salon de pedichiură profesională din Târgoviște, Esthetique Nail Studio, de pe Bulevardul Unirii, bl. 42, și cu o doamnă de la un salon de coafură din Moroieni, Carmen Casandrescu, iar ea le-a aranjat părul, i-a tuns și i-a coafat. A făcut chiar și un permanent. Am cumpărat pentru bătrâni și ceva pentru a le ține de cald la iarnă – șosete și galoși – de care s-au bucurat foarte mult. Le-am adus din Germania, prin Asociația mea, Rumanischer verein e.V Diaspoara. Nu sunt de firmă, dar sunt călduroși și s-au bucurat mult”, ne-a povestit Gabriela.

După a doua „descindere” în sufletele bătrânilor de la azilurile din Dâmbovița, i-au mai urmat exemplul Monica Burbutan, Cristina Stan, Alina Puchea și Ștefania Sterescu, de la salonul Hollywood Experience by Andreea Rădulescu, din Ploiești. Împreună, „amazoanele” sufletelor au reușit să ajute 38-40 de bătrâni, cărora le-au oferit servicii de îngrijire profesională a piciorului (podologie), dar și coafură și frizerie.

„Poate părea ceva neimportant acest domeniu al pedichiurii medicale, dar am descoperit și am înlăturat probleme grave. Cele mai frecvente sunt unghiile îngroșate, clavusurile (bătăturile), unghiile cu onicoliză (desprinderea unghiei de patul unghial). Vreau să le ofer şi bătrânilor de aici, de la mine de acasă, tratamentul de care beneficiază vârstnicii din Germania”, ne-a mai mărturisit Gabriela, care se va întoarce să ajute și alți bătrâni de la azil, în luna noiembrie. Acum a fost la Căminul de Bătrâni din Pătroaia și la Caminul de Bătrâni din Ulieşti,  iar pentru data viitoare speră să poată aduce și mai multă alinare și să i se alăture și alți îngeri binevoitori.

Citește articolul

Evenimente

Accident în Găeşti! MAȘINILE SUNT GRAV AVARIATE ȘI O PERSOANĂ A FOST RĂNITA!

Articol scris de

Impact violent între două autoturisme în Găeşti, chiar in zona ARCTIC, pe drumul spre Merii. Potrivit datelor furnizate de Poliție, cauza probabilă a accidentului este neasigurarea la schimbarea direcției de mers. O persoană a fost rănită, fiind transportată la spital pentru investigații suplimentare. Polițiștii urmează să stabilească acum împrejurările producerii evenimentului rutier.

Citește articolul

Noutăți

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design