Contactează-ne pe

Evenimente

Copilul nostru era perfect sănătos, dar a murit, sâmbătă seara. Spitalul privat Sanador ne amenință și vrea să ne reducă la tăcere!

Ștefan Alexandru Duță avea un an și zece luni. A crescut frumos. Avea viitorul în față. A avut nevoie de o intervenție chirurgicală pentru hernie inghinală. (Părinţii au fost convinşi de o doamnă doctor că musai trebuie să facă operaţia cu toate că în noaptea fatidică a recunoscut că  putea fi făcută şi peste câţiva ani. Dar a subliniat că ea poate opera şi copii de  o zi.) Și a murit, la spitalul Sanador, din București, la câteva ore după ce a fost operat. Asta înseamnă că specialiştii de la Sanador şi-au  făcut foarte bine treaba. A fost ţinut doar 30 de minute la terapie intensivă şi cu toate că starea lui s-a înrăutăţit, “medicii specialişti”  le-au spus părinţilor că  starea copilului este foarte bună şi  să nu se îngrijoreze. Copilul a murit cu zile pentru că nu s-au priceput să-l resusciteze. Sunată în disperare, doctora care l-a operat le-a sugerat părinţilor să cheme SMURD-ul. Răspunsul este clar acum pentru toată lumea. Nici ilustra doctoră nu avea încredere în spitalul  respectiv. Cei de la Smurd au făcut eforturi timp de o oră, dar Ştefan murise cu medicii şi asistentele de la Sanador care, deşi chemaţi de zeci de ori de părinţii disperaţi, au dat asigurări că totul este în regulă. Ce a urmat? Am sunat pe 112 să anunţăm omorul. Nu a venit niciun poliţist, nu a venit niciun procuror. 

De sâmbătă seara, până astăzi, la ora 10.30, spitalul Sanador încă nu făcuse demersurile necesare pentru demararea anchetei. Poliția Sectorului 1 și Ministerul Sănătății s-au autosesizat TOT ASTĂZI și au demarat anchete la spitalul privat, pentru a-l trimite pe Ștefan la IML. Acum așteptăm expertiza medicolegală.

Ministerul Sănătății s-a autosesizat imediat după ora 9.00, și a trimis o echipă DSP, pentru a începe investigațiile, bineînţeles la presiunea mediatică. Echipa DSP a constatat că se respectă regulile de igienă la spitalul privat. INCREDIBIL! Ca să vedeţi  cu ce s-a fudulit ministrasa sănătăţii pe toate posturile tv. Polițiștii de la Secția 1 s-au autosesizat și au deschis ancheta, iar reprezentanții spitalului privat au demarat procedura legală abia după ora 10.30. „În cazul decesului în spital a unei persoane internate, nu se autosesizează poliția. Unitatea medicală are obligația să anunțe imediat Poliția. În baza foii de obsevație pe care o emite spitalul către Parchet, Parchetul emite o ordonanță de necropsiere, care ajunge la IML. Poliția astăzi s-a autosesizat și ar fi dus ei această ordonanță la IML, dar, când au ajuns polițiștii, în jurul orei 11.00, deja plecase cineva de la spital cu această copie a foii de observație spre Parchet, de unde a plecat ordonanța către IML”, a declarat Dan Antonescu, fost șef al Serviciului Omoruri, din cadrul Poliției Capitalei.

Noi ne temem că vor încerca să mușamalizeze acest caz. Ei ne amenință pe toți și ne cer să nu mai vorbim despre durerea noastră și despre copilul nostru, care acum nu mai este, deși ar fi trebuit să fie viu, sănătos și fericit! Ameninţă toată presa din România care este alături de familia mea. Vreau să le mulţumesc tuturor colegilor din presa naţională care nu se lasă intimidaţi.

 

Iată răspunsul jenant al spitalului privat Sanador, pentru România:

 

INFORMARE PRESĂ

În completarea informării comunicate anterior și având în vedere fluxul materialelor prezentate de către dvs., vă comunicăm următoarele:

 • conform documentației medicale avute la dispoziție precum și declarațiilor medicilor implicați, rezultă că au fost respectate întocmai toate procedurile și protocoalele medico-chirurgicale aferente afecțiunilor respective și simptomatologiei ulterioare intervenției chirurgicale;
 • menționăm încă o data că este vorba despre un deces din cauze necunoscute, iar până la finalizarea de către INML a expertizei medico-legale, care va stabili cauzele decesului, este inadmisibilă insinuarea existenței unei culpe în sarcina Spitalului Clinic SANADOR;
 • prin reportajele transmise dezinformați publicul, pacienții noștri și personalul medical al Spitalului Clinic SANADOR, comunicând opiniei publice informații defăimătoare și existența unei culpe a spitalului prin specularea stărilor emoționale a celor direct implicați;
 • difuzarea unor materiale cu referire directă la Spitalul Clinic SANADOR prin care se induce ideea vinovăției acestuia, fără existența unor mijloace probante și în lipsa expertizei INML care să stabilească în mod obiectiv cauzele decesului, încalcă grav regulile deontologiei profesionale a activității de jurnalism și obligația de informare corectă a telespectatorilor dvs.

În consecință, vă solicităm să vă abțineți de la difuzarea unor informații false și defăimătoare, directe sau indirecte, referitoare la Spitalul Clinic SANADOR sau stabilirea existenței unei culpe în sarcina acestuia, unitatea noastră urmând a întreprinde toate măsurile necesare către toate autoritățile competente în vederea tragerii la răspundere precum și acoperirea tuturor prejudiciilor cauzate.

Mulțumesc

 

 

Continue Reading
Publicitate
9 Comments

9 Comments

 1. Vlaicu

  22 octombrie 2018 at 21:58

  Nu pot sa cred ca o familie greu incercata prin pierderea copilului, comoara familiei, poate sa fie supusa in continuare unor asemenea traume. Indiferent din ce perspectiva anlizam ce s-a intamplat (moral sau legal) familia trebuia sprijinita sa depaseasca momentul si nici decum sa traiasca un asemenea cosmar. Unde traim? Ce se intampla cu noi?

  Iarta-ne Stefan, iarta-ne copil frumos, ca tara asta nu a stiut sau nu a putut sa te ocroteasca!

 2. cristian

  23 octombrie 2018 at 9:28

  aici duce ani de zile de campanii de PR si de dezinformare…denigrarea sistemului sanitar de stat in favoarea celui privat.
  Actul medical de la stat nu se poate compara cu ceea ce se-ntampla in panaramele de spitale private, aparute ca ciupercile dupa ploaie…experienta medicilor, a asistentelor, asistentelor sefe….este net superioare fata de privat.
  Ni se tot arata imagini cu gandaci pe pereti la spitalele de stat…dar uitam ca intr-un spital baza este medicul, personalul medical…eu ca pacient putin ma intereseaza ca stau in lux…daca medicul este varza nu-mi ajuta la nimic, ptr ca oricum luxul acela oferit de privat il platesc dublu fata de beneficiul real oferit….sanatatea ti-o oferta personalul nu hotelul.
  Am avut o experienta urata cu sotia la Sanador si nu ne-a mai trebuit vreodata spitale private. Niste fatuci de doi lei care se numeau asistente si care habar n-aveau sa ia sange…i-a spart vena la o amarata de analiza de sange…si multe alte insatisfactii…inclusiv operatia in sine, facuta prost…cicatrici urate si tot asa…lipsa de pregatire si experienta a personalului medical….iar la bani…10.000 de lei ptr o operatia de colecist…in conditiile in care la stat cu toata spaga si cu plata rezervei m-ar fi ajuns maxim 4000 de lei…iar calitatea actului ar fi fost net superioara.
  Dar voi romani credeti in continuare vrajelile date de propaganda privata…la fel cum credeti in nevinovatia lui raed arafat cu sistemul lui de estorcat fonduri de la stat…600 mil euro in fiecare an inghite SMURDUL…iar el se prezinta la un incendiu fara truse de decianurizare a celor arsi…dar nu-i asa….e mai savuros sa strigi “coruptia ucide”si “vrem spitale nu catedrale”in loc sa-l bagi la puscarie pe acest raed care inghite in fiecare an dublul bugetului municipiului constanta iar in caz de urgenta se prezinta cu nimic….
  Am ajuns, si vb aici nu numai in romania ci la nivel european si al sua, o masa inerta de manevra, prosti, mai ceva ca vitele…ne conducem viata in functie de reportajele de propaganda de pe facebook…discutam, uram, iubim, ne certam…doar pe acele subiecte de pe facebook…nimeni nu vede 1 cm dincolo de aceasta cortina.

  • Mioara

   24 octombrie 2018 at 0:42

   Corect

 3. Ionut

  23 octombrie 2018 at 10:40

  Au gresit anestezia… Sunt curios de rezultatul IML

 4. Tanasescu

  23 octombrie 2018 at 13:05

  Hemoragie interna! Inteleg ca acesta e rezultatul autopsiei?! Incredibil ce greseala grava s-a produs acolo. Crima, nu alta!!!

 5. Elena

  23 octombrie 2018 at 14:31

  Aveti idee numele medicului care l-a operat pe micut ?

  • Mihai Mihalache

   23 octombrie 2018 at 23:33

   DR. LAURA BALANESCU (TOPOR)

 6. Adri

  23 octombrie 2018 at 21:12

  Si fetita mea a fost nenorocita la spitalu de copi luis turcanu sectia prematuri din timisoara. Pe langa ca iau turtit capul pe partea dreapta. Au diagnosticato gresit si ii sa administrat tratament gresit. Acuma facem.kineto sa reparam.

 7. Mihai Mihalache

  23 octombrie 2018 at 23:15

  Interesant totusi. Tinta sunt banii sau vinovatii? Nu de alta dar rezultatul de la IML arata clar culpa initiala a chirurgului.
  De ce o menajati?

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

SURSE: Comisarul șef Alexandru Iorga ar putea deveni adjunctul IPJ Dâmbovița! SCHIMBĂRI DE TRUPE IMPRESIONANTE ÎN POLIȚIA DÂMBOVIȚA!

Articol scris de

Odată cu înlăturarea lui Danil Zepiși, Poliția Dâmbovița pare a intra într-o nouă epocă. Astăzi, ministrul de Interne, Carmen Dan, a semnat ordinul prin care comisarul șef de poliție Sorin Păun a fost împuternicit inspector șef al IPJ pentru o perioadă de maximum 6 luni, răstimp în care, probabil, ar urma organizarea concursului pentru această funcție. Păun a fost adjunct al Inspectoratului Județean de Poliție din județul nostru și a ocupat, de-a lungul carierei sale, mai multe funcții importante.

Bătălie mare se duce însă pentru posturile de adjuncți. Conform unor surse, favoriți pentru aceste două importante poziții ar fi comisarul șef Eduard Oprea, șeful Serviciului Economic, și comisarul șef Alexandru Iorga, șeful Poliției Găești.

Am încercat să-l contactăm în legătură cu aceste zvonuri pe comandantul Iorga, însă până la ora redactării acestei știri nu a fost de găsit.

Citește articolul

Evenimente

OPERAŢIUNE INEDITĂ!Pompierii de la Vişina au salvat un pui de barză căzut din cuib

Articol scris de

 

O intervenție mai puțin obișnuită, dar plină de emoții, a pompierilor dâmbovițeni s-a desfășurat astăzi.
Pompierii de la Garda de intervenție Vișina au fost solicitați să intervină pentru salvarea unui pui de barză în localitatea Ragu. Un echipaj format din trei subofițeri a repus în cuib puiul de barză cu ajutorul scării din dotare. Pentru ca operațiunea să se desfășoare în siguranță a fost solicitată și o echipă de la societatea de distribuție a energiei electrice.
În ţara noastră barza albă (Ciconia Ciconia) este ocrotită prin următoarele legi: Legea Nr. 13/1993, Legea nr. 137/1995, Legea nr. 103/1996, Legea 13/1998, și legea 407/2006. Omorârea păsărilor şi a puilor precum şi distrugerea ouălor şi a cuiburilor se pedepseşte conform legii cu amendă de aproximativ 1000 RON. Un cuib de barza este alcătuit din crengi, rădăcini, pământ, paie și uneori chiar și materiale textile, putând cântări până până la 500kg, atunci când cuibul este locuit de mai multi ani.
Societatea Ornitologica din România are un proiect ambițios și deosebit de util prin care invită toți cetățenii care au un telefon mobil cu cameră foto, sa participe la inventarierea cuiburilor de berze din țară prin intermediul aplicației mobile UITE BARZA. Pentru telefoanele cu android, acesta este linkul de descărcare al aplicației https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.sor.berzeleromaniei
Uite Barza!

 

Citește articolul

Evenimente

CORBII MARI. Două tinere au fost accidentate pe DN61

Articol scris de

Accident pe DN61, în comuna Corbii Mari. Două tinere de 15 şi 17 ani, care se deplasau pe lângă o bicicletă au fost acroşate şi accidentate uşor la prima vedere, conform Poliţiei, de conducătorul unui automobil care nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum în curbă. Fetele au fost transportate la spital pentru investigaţii. În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Citește articolul

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design