in ,

EPILARE DEFINITIVĂ FĂRĂ ȘEDINȚE DE ÎNTREȚINERE, LA GĂEȘTI! Uite ce alte servicii de top oferă ExcluSSive Estetic Center! TREBUIE NEAPĂRAT SĂ-ȚI FACI ȘI TU PROGRAMARE!

Iubitoare de frumos, de eleganță, de răsfăț și de inspirație, echipa ExcluSSive Estetic Center te asteapta in cel mai modern centru de infrumusetare din oras.

ExcluSSive Estetic Center este locul unde starea de bine si fericirea sunt la ele acasă si reprezintă rezultatul muncii și pasiunii depuse de personalul bine pregatit al centrului.

Aparatura, produsele si tehnicile folosite sunt cele mai noi și mai inovatoare din industria frumuseții.

Serviciile oferite clienților sunt:

* epilare definitivă cu laser

Aparatul profesional Elysion PRO garantează rezultate cu adevarat definitive cu un numar redus de sedinte (in general sunt suficiente 6 sedinte), fara a fi ulterior necesara intretinerea periodica. Rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședința. Prin intermediul epilarii definitive scapam atat de firele de par nedorite cat si de chinuitoarea foliculita.

* stilizare sprâncene: pensat si vopsit sprancere, laminare gene si sprancene. Laminarea este o tehnica noua care oferă un aspect natural, bogat si sanatos al genelor si sprancenelor.

* extensii de gene: procedeu care, pe lângă efectul creat la nivelul fetei, te scapa de stresul machiatului zilnic. Extensiile de gene se numara printre procedurile preferate ale femeilor putandu-se opta pentru varianta 1D, 2D sau 3D.

* machiaj profesional pentru evenimente reușite. Machiajul este despre increderea in sine, curaj si atitudinea indrazneata care o fac pe femeie sa se simta bine cu ea insasi.

* manichiură/ pedichiură cu gel sau oja semipermanenta – solutia ideala pentru unghiile fragile si predispuse la rupere sau plesnire.

Ne gasesti pe strada Unirii, nr 1, bloc 4, scara A, parter (vis a vis de Gradinita Piticot cu program normal) sau ne poti contacta la numarul de telefon 0748 093 910.

Facebook: ExcluSSive Estetic Center

Instagram: exclussive_estetic_center

Comments

Lasă un răspuns