in

ATENȚIE, SE CAUTĂ CEI MAI FRUMOȘI TINERI DIN ORAȘ! Preselecții pentru Miss și Mister Găești 2023! SHOW-UL CARE TE SCOATE DIN ANONIMAT!

Casa de Cultură ”Dumitru Stanciu” anunță preselecții pentru cel mai tare show destinat adolescenților și tinerilor din oraș.

Miss și Mister Găești 2023 vor fi desemnați pe 24 februarie, în urma unei competiții strălucitoare.

Înscrierile vor avea loc în perioada 20 – 31 ianuarie. Aspiranții la titlul de Miss și Mister trebuie să completeze un formular, pe care îl pot obține de la Casa de Cultură (Centrul de Vaccinare) sau de pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/casa.de.cultura.gaesti

Participanții trebuie să aibă între 15 și 25 de ani și să aibă calități fizice plăcute. După înscrieri, pe 3 februarie, vor avea loc preselecții. Concurenții care trec de preselecții și intră în concurs vor avea de parcurs trei probe: prezentare în ținută casual, probă surpriză și defilare în rochie de seară/costum.
Pentru proba surpriză, concurenții pot fi ajutați, dacă își doresc, de instructorii Casei de Cultură.

Premiile puse în joc sunt, de asemenea, foarte atractive: Miss și Mister – 1000 de lei, premiul al II-lea – 700 de lei și premiul al III-lea – 500 de lei.
Juriul va fi independent, iar notele vor fi afișate după fiecare prestație în parte.
Pentru detalii, puteți apela numărul de telefon 0729159258.

Comments

Lasă un răspuns

Ce părere ai despre articol?

38 voturi
Upvote Downvote