Contactează-ne pe

Badadulea face show!

- 871 vizualizări

„Băăăăăăăă! M-am întoooors! Vă dau 100 de milioane dacă munciţi la mine!” Aşa şi-a făcut apariţia Badadulea vineri, 18 septembrie, după o excursie prin Europa. De atunci, zona de blocuri nu mai doarme, pentru că vestitul îşi trăieşte viaţa la maxim. Sfârâie grătarele pe muzica lui Salam şi Adi Minune, iar Badadulea îşi bate pintenii, cântă şi dansează chiar în faţa blocului, spre disperarea vecinilor. Nici cei mici n-au mai ieşit la joacă şi nici gospodinele la piaţă de când clanul lui Badadulea sărbătoreşte cu foc reîntoarcerea acestuia. Oamenii ne sună într-o disperare, pentru că le este teamă să anunţe poliţia. Spun ei că „vecinul” petrecăreţ, cu domiciliul pe Strada Artei, află imediat cine l-a reclamat şi de aceea nu se mai încumetă să apeleze la oamenii legii. Ne vine greu să credem această ipoteză, pentru că noi am transmis plângerea cetăţenilor la Poliţie, iar măsuri s-au luat în câteva minute. Am aflat că Badadulea nu a venit cu mâna goală de prin UE, ci cu o maşină şi bani de două apartamente. A muncit, nu glumă, în cele câteva luni de linişte în Găeşti şi „excursie de studii” peste hotare. A venit vesel, ca să le arate la rumâni ce înseamnă să fii băiat descurcăreţ, nu să-ţi rupi cârca p’aici sau prin străini. Vrea să se facă om de afaceri, să-şi plătească amenzile de sute de milioane, restante din anii trecuţi şi până azi. Din păcate, nu a putut fi executat silit, pentru că nu are nimic pe numele lui. Poate acum, de când s-a îmbogăţit pe „muncă cinstită”, o fi şi bun de plată. „Uite, şefu’, m-am întors şi eu acasă, mi-am luat maşină şi vreau să ascult o muzică. Ce are cu mine? Unde să beau şi eu un şpriţ şi să ascult maneaua?”, a întrebat Badadulea, la Poliţie. „Pe câmp!”, i s-a răspuns. Împăciuitor şi mărinimos, Badadulea a promis oamenilor legii că se face băiat cuminte şi că dă volumul încet la Salam. Nu de alta, dar a aflat că lucrurile s-au mai schimbat şi pe la Găeşti, de când colindă el prin străinătăţuri. În timp ce petrecăreţul era la interogatoriu, o gaşcă de susţinătoare s-a postat în faţa sediului Poliţiei, strigându-l şi jelindu-l. Înţelept şi gata civilizat, Badadulea a ieşit în prag şi le-a zis: „Ce-aveţi, fă! Plecaţi dracu’ acas’! Hai, acaaaaasă!”. Apoi, către adjunctul şefului Poliţiei Găeşti, cms. Alexandru Iorga: „Pe mata te respect. N-am ştiut, bre, că eşti de serviciu. M-au sunat pe mine băieţii mei de la puşcărie şi mi-au zis că nu mai e de trăit pe aici. Gata, nu mai fac. Am zis mucles, mucles!”.

Mariana IONESCU
Publicitate
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Crimă oribila la Gura Suţii! TATĂL ȘI-A ÎNJUNGHIAT FIUL ÎN INIMĂ!

Articol scris de

Un tânăr in vârstă de 30 de ani, din Gura Sutii, a avut un sfârșit cumplit. El a pierit duminică după-amiază, după ce a fost injunghiat de propriul tată, in varsta de 61 de ani. Intre cei doi a izbucnit un conflict violent, pe fondul consumului de alcool. Tatăl criminal a incercat, in prima fază, sa minta autoritățile, spunând ca fiul său s-a împiedicat și a căzut în cuțit. Polițiștii și procurorii fac acum cercetări, pentru a stabili cum s-a petrecut nenorocirea.

 

 

 

Citește articolul

Educație și cultură

Trofeul Sectiunii Folk- grupuri al Festivalului „Capitala Muzicală” Sibiu a ajuns la Gaesti! GRUPUL NEW GENERATION AL CASEI DE CULTURA, PERFORMANTA LA UNUL DINTRE CELE MAI TITRATE CONCURSURI DE INTERPRETARE!

Articol scris de

Unii dintre cei mai talentati gaesteni, membri ai formatiilor New Generation si Ritmic ale Casei de Cultura, s-au remarcat la Festivalul „Capitala Muzicala”, care s-a desfasurat la Sibiu, la acest sfarsit de saptamana. Copiii pregatiti de Mariana Ionescu, Orton (Simion Alin Cezar) si Catalin Dragomir au obtinut premii la toate sectiunile la care s-au inscris.

Un juriu titrat, din care au facut parte Horia Moculescu, Mihai Alexandru sau Zoe Alecu, a avut o misiune imposibila: sa departajeze unele dintre cele mai bune voci de copii si adolescenti din Romania.

Veniti din toata tara, de la scoli de canto si muzica, talentatii copii si adolescenti s-au luptat pentru trofeele si premiile puse in joc la sectiunile si categoriile de muzica clasica, populara sau usoara.

Solistii gaesteni se intorc acasa cu urmatoarele premii: Grupul New Generation (instructori Mariana Ionescu si Orton), din care fac parte Mariana Stefan, Lavinia Nae, Denisa Stoica si Alexandru Popescu- Trofeul Sectiunii Grupuri Folk. Gabriel Florea (instructor Catalin Dragomir) – premiul al 2-lea la Sectiunea Muzica Populara, categoria 13-14  ani. Nicoleta Stoica (instructor Cătălin Dragomir) – mentiune la Sectiunea Muzica Populara, categoria10-11 ani.

Mariana Stefan (instructori Mariana Ionescu si Orton) – mentiune la Sectiunea Muzica Usoara, categoria16/18 ani, Lavinia Nae (instructori Mariana Ionescu si Orton) – premiul special la Sectiunea Muzica usoara, caregoria14- 15 ani.

Citește articolul

Evenimente

O casă din Corbii Mari, cuprinsă de flăcări. INCENDIUL S-A EXTINS LA ALTE DOUĂ IMOBILE

Articol scris de

Pompierii intervin cu cinci autospeciale  (de la Garda Potlogi, Detasamentul Titu  si SVSU Corbii Mari) pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din comuna Corbii Mari, flăcările extinzându-se la alte două locuinţe, potrivit Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

În momentul de față incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidare. Nu s-au inregistrat victime.

Citește articolul

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design