Contactează-ne pe

Badadulea face show!

Publicat în data de

- 904 vizualizări

„Băăăăăăăă! M-am întoooors! Vă dau 100 de milioane dacă munciţi la mine!” Aşa şi-a făcut apariţia Badadulea vineri, 18 septembrie, după o excursie prin Europa. De atunci, zona de blocuri nu mai doarme, pentru că vestitul îşi trăieşte viaţa la maxim. Sfârâie grătarele pe muzica lui Salam şi Adi Minune, iar Badadulea îşi bate pintenii, cântă şi dansează chiar în faţa blocului, spre disperarea vecinilor. Nici cei mici n-au mai ieşit la joacă şi nici gospodinele la piaţă de când clanul lui Badadulea sărbătoreşte cu foc reîntoarcerea acestuia. Oamenii ne sună într-o disperare, pentru că le este teamă să anunţe poliţia. Spun ei că „vecinul” petrecăreţ, cu domiciliul pe Strada Artei, află imediat cine l-a reclamat şi de aceea nu se mai încumetă să apeleze la oamenii legii. Ne vine greu să credem această ipoteză, pentru că noi am transmis plângerea cetăţenilor la Poliţie, iar măsuri s-au luat în câteva minute. Am aflat că Badadulea nu a venit cu mâna goală de prin UE, ci cu o maşină şi bani de două apartamente. A muncit, nu glumă, în cele câteva luni de linişte în Găeşti şi „excursie de studii” peste hotare. A venit vesel, ca să le arate la rumâni ce înseamnă să fii băiat descurcăreţ, nu să-ţi rupi cârca p’aici sau prin străini. Vrea să se facă om de afaceri, să-şi plătească amenzile de sute de milioane, restante din anii trecuţi şi până azi. Din păcate, nu a putut fi executat silit, pentru că nu are nimic pe numele lui. Poate acum, de când s-a îmbogăţit pe „muncă cinstită”, o fi şi bun de plată. „Uite, şefu’, m-am întors şi eu acasă, mi-am luat maşină şi vreau să ascult o muzică. Ce are cu mine? Unde să beau şi eu un şpriţ şi să ascult maneaua?”, a întrebat Badadulea, la Poliţie. „Pe câmp!”, i s-a răspuns. Împăciuitor şi mărinimos, Badadulea a promis oamenilor legii că se face băiat cuminte şi că dă volumul încet la Salam. Nu de alta, dar a aflat că lucrurile s-au mai schimbat şi pe la Găeşti, de când colindă el prin străinătăţuri. În timp ce petrecăreţul era la interogatoriu, o gaşcă de susţinătoare s-a postat în faţa sediului Poliţiei, strigându-l şi jelindu-l. Înţelept şi gata civilizat, Badadulea a ieşit în prag şi le-a zis: „Ce-aveţi, fă! Plecaţi dracu’ acas’! Hai, acaaaaasă!”. Apoi, către adjunctul şefului Poliţiei Găeşti, cms. Alexandru Iorga: „Pe mata te respect. N-am ştiut, bre, că eşti de serviciu. M-au sunat pe mine băieţii mei de la puşcărie şi mi-au zis că nu mai e de trăit pe aici. Gata, nu mai fac. Am zis mucles, mucles!”.

Mariana IONESCU
Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

BATJOCURĂ: Ce a putut păți o gaesteanca suspectă de COVID la Targoviste! „A FOST GROAZNIC!”

Articol scris de

O tânără din Găești a trecut printr-o experiență traumatizanta, după ce s-a simțit rau mai multe zile și a devenit suspecta de COVID. Femeia a experimentat, timp de mai multe zile, simptome ciudate: „Aveam dureri puternice de cap, frisoane si stari de voma. Am ajuns la UPU Găești, unde am fost tratată cu multă grijă și profesionalism. Intrucat nu mi-a trecut cu nicio pastila, medicii au considerat ca trebuie sa fac testul pentru coronavirus si mi-au dat bilet de trimitere pentru Spitalul Județean”, ne-a povestit gaesteanca.

De aici a început calvarul ei. A mers la Spitalul Județean, simtindu-se in continuare foarte rau, pentru a confirma sau infirma suspiciunea de coronavirus. „A fost groaznic la Spitalul Județean. Nu mi-am imaginat ca situația a fost scapata cu totul de sub control, dar asta este adevarul. Ne-au bagat pe toti suspectii claie peste grămadă, fara sa se stie care a fost infectat si care nu. Timp de 6 – 7 ore, nu ne-a bagat nimeni in seama. Intrebam asistentele si nu ne raspundeau sau ne repezeau. Mai mult, un doctor a venit și mi-a spus că-mi dă și el o rețetă și că nu am COVID, deși nu mă testase nimeni. A fost un cosmar, o lipsa totala de organizare, de empatie si de grija pentru pacienti”, ne-a mai declarat tanara.

Care este finalul? Femeii i s-a spus ca ar putea fi testata abia spre dimineață, motiv pentru care a plecat de acolo. La fel au procedat si alti suspecti de coronavirus, lasati de izbeliste. Prin urmare, sunt din ce in ce mai multe semnale care se confirma ca nu se mai gestioneaza mai nimic in sistemul sanitar.

Citește articolul

Evenimente

9 PERCHEZITII IN GAESTI, ULIESTI, TITU SI DOICESTI! Vezi ce au cautat politistii!

Articol scris de

„În dimineața zilei de 07 august 2020, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiști de la Poliția Municipiului Târgoviște și Poliția Orașului Găești, au efectuat 9 percheziții domiciliare, pe raza localităților Găești, Titu, Doicești și Uliești, la locuințele mai multor persoane bănuite că ar fi deținut fără drept arme letale si neletale.

În urma descinderilor, polițiștii au descoperit o armă neletală supusă autorizării, respectiv o pușcă cu aer comprimat.

De asemenea, au fost puse în aplicare 10 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la sediile unităților de poliție pentru audieri.

Activitățile au fost realizate în cadrul a patru dosare penale ce au ca obiect săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, ancheta în cauză fiind demarată în luna august a acestui an.

În cadrul acțiunii, polițiștii au fost sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțuni Speciale din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Dâmbovița, Argeș, Sibiu și Vâlcea”, se arata in comunicatul de presa al IPJ Dambovita.

Citește articolul