in ,

O NOUĂ DRAMĂ CUTREMURĂTOARE ÎN GĂEȘTI! Tatăl a doi copilași mici luptă pentru viața lui! DIAGNOSTICUL MEDICILOR A CĂZUT CA UN TRĂSNET!

Petrică Ilie este găeștean, are 43 de ani și este tatăl a doi copii mici, de 3 și 12 ani. Pentru că nu s-a simțit bine, a ajuns pe mâna medicilor. A făcut o serie de investigații la Spitalul Militar din București, iar diagnosticul a căzut ca un trăsnet: suferă de cancer la căile biliare și ficat.
Primii doctori care l-au consultat i-au dat puține șanse de supraviețuire. I-au spus în față că nu au ce să-i facă. Apoi, un medic de la Fundeni l-a invitat la spitalul groazei, Sanador, și i-a spus că acolo – pe bani mulți – are speranțe să se facă bine și să-și crească cei doi copii.

Un marketing ordinar, pe suferința și disperarea oamenilor, practicat de niște indivizi care ar trebui să se preocupe de sănătatea pacienților, și nu de afacerea nesimțită a unei clinici în care mor oameni cu zile, cum este Sanador.

Și cum sistemul medical românesc este o rușine pentru cazurile grave, așa cum nu o dată s-a dovedit, găeșteanul – sfătuit de familie și prieteni – a apelat la o clinică din Turcia, acolo unde foarte mulți oameni și-au recâștigat sănătatea, ajutați de semenii lor, și nu de statul român cel incompetent și de clinicile private criminale umflate inclusiv din bani publici.

Petrică Ilie a trimis dosarul medical în Turcia și a fost acceptat pentru investigații și tratament. O echipă medicală își asumă cazul său cu responsabilitate, grijă și empatie și cu siguranță are o șansă reală la viață. Prea mulți bolnavi mor cu zile în spitalele românești, ca acest tată tânăr să mai riște timp prețios pentru el și pentru familia sa.

Costurile tratamentului depășesc 20.000 de euro, iar Petrică Ilie are nevoie de ajutor. Acel ajutor care face diferența dintre viață și moarte și care înnobilează fiecare suflet care îl oferă. Am spus-o de foarte multe ori și o repetăm: suntem pe cont propriu în lupta cu bolile grave. Dar atunci când ne unim, atunci când donăm, fiecare, cât de puțin, facem miracole. Și este extraordinar să contribuim la salvarea unei vieți și a unei familii.

Petrică Ilie este un om demn și muncitor. Are o familie frumoasă, are un viitor înainte. Este cadru militar și nu ar fi cerut absolut nimic de la nimeni, dar nu are alternativă. Prin urmare, hai să facem un efort și să-l salvăm. Are mare nevoie de fiecare dintre noi.

Puteți face donații în contul RO68BRDE410SV77351104100, deschis pe numele Ilie Petrica Eugen Adrian, dar și în contul RO53BTRLRONCRT047283461D, deschis pentru Asociația Comunitară G A E S T I.
Cronica de Găești se află în posesia tuturor documentelor medicale, în cazul în care doriți să le consultați.

Comments

Lasă un răspuns