in ,

AVEM IMAGINILE: Sexy-hoțomanii care au venit cu Uber-ul din București ca să dea ”lovitura” la Vișina! CE AU PUTUT SĂ LE SPUNĂ POLIȚIȘTILOR!

Filmul il gasiti aici!

https://www.facebook.com/mariana.ionescu.18/videos/1308079616322808

O tânără ”tunată” și un june cu freza făcută, sprâncenele pensate, lanțul de gât și gleznele la vedere au fost prinși în flagrant, într-un supermarket din Vișina, în timp ce furau produse de îngrijire personală. Îmbrăcați cu canadiene cu buzunare interioare, lucrate special să ascundă zeci de kilograme de produse, cei doi indivizi băgaseră adânc mâna pe rafturi, însușindu-și marfă în valoare de peste 900 de lei.

Administratorii supermarket-ului i-au văzut pe camere și au alertat poliția. Oamenii legii i-au oprit în zona caselor de marcat și i-au pus să ”descarce” marfa de furat. Cu unghiile lungi, sprâncenele micropigmentate și buzele botoxate, hoața se justifica în fața polițiștilor că are un copil de crescut și că de aceea are astfel de îndeletniciri. La rândul lui, junele nu se mai oprea din scos de prin buzunare sticlele cu șampon.

Întrebați de unde vin și cum au ajuns la Vișina, ”sexy – hoțomanii” i-au dat pe spate pe oamenii legii: ”Am venit cu Uber-ul din București”. Acum și hoțiile se fac cu stil, iar hoții au evoluat și investesc în imaginea proprie, iar pentru confortul lor maxim, își comandă Uber-ul. Suntem convinși că țoalele scumpe, frezele elaborate, botoxul, dar și hainele ”speciale” arată o carieră îndelungată de șmanglit. Oamenii legii le-au întocmit dosare penale, însă – odată scăpați de sub atenția lor – ”jmecherii” râdeau de mama focului în parcarea magazinului, unde ”haleau” o pizza.

 

 

Comments

Lasă un răspuns