in ,

NENOROCIRE LA ȘELARU. O persoană a fost găsită carbonizată în locuința mistuită de flăcări

O persoană a fost găsită carbonizată și nu a fost identificată până la ora redactării acestui material, în urma unui incendiu violent izbucnit la o locuință din satul Glogoveanu, comuna Șelaru. Când pompierii au ajuns la fața locului, casa în care – potrivit localnicilor – stăteau o mamă și fiul ei era cuprinsă în totalitate de flăcări.

”La locul evenimentului au fost mobilizate forte de la Garda Vișina cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și de la Detașamentul Găești cu doua autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Din primele informații incendiul se manifesta generalizat la întreaga construcție, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri..

 

După ce incendiul a fost localizat, fiind pericol de extindere la o construcție învecinată, in urma cercetării efectuate a fost  identificată o persoana decedată într-una din camere.

Se acționează în continuare pentru lichidarea incendiului”, se arată în comunicatul ISU Dâmbovița..

Ce părere ai despre articol?

24 voturi
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

Au văzut-o pe stradă și și-au dat seama că ceva nu este în regulă! CE S-A ÎNTÂMPLAT, DE FAPT, CU ACEASTĂ FEMEIE! Polițiștii i-au contactat urgent familia!

POMPIERII S-AU ÎNGROZIT! Mamă și fiu, arși de vii în incendiul de la Șelaru!