GĂEȘTI: Război cu arme albe, mașini bușite, bătaie și amenințări! COMANDANTUL POLIȚIEI, CMS.SEF ALEXANDRU IORGA, ARE TOLERANȚĂ ZERO PENTRU CLANURI! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

GĂEȘTI: Război cu arme albe, mașini bușite, bătaie și amenințări! COMANDANTUL POLIȚIEI, CMS.SEF ALEXANDRU IORGA, ARE TOLERANȚĂ ZERO PENTRU CLANURI!

S-a întâmplat în Găești, zilele trecute. O banală șicana în trafic s-a transformat într-un scandal imens, cu mașini bușite, scos cuțitul, violență și amenințări.

S-au confruntat două tabere: una a unor gaesteni, un tată și doi fii, dintre care unul campion la kickboxing, membri ai unei cunoscute FAMILII din oraș, și cealaltă, a unor personaje din Titu.

Iată faptele, pe scurt:

„Ai noștri” mergeau, sâmbătă, spre Obor. În fața lor se deplasa un autoturism în care se afla o familie din Titu. Supărați ca mașina mergea mai încet, gaestenii s-au enervat și au claxonat. Când au reușit sa depășească, șoferul le-ar fi arătat un semn obsen. Alor noștri le-a sărit imediat muștarul și au intrat cu autoturismul în mașina „dușmanilor”. Apoi, au luat tot ce au găsit la îndemână și au ieșit la bătaie. Indivizii din Titu au scos cuțitul și și-au sunat „fârtații”, sa le sară în ajutor.

Întreaga scenă s-a derulat sub ochii îngroziți ai martorilor.

Scandalul a fost potolit doar de oamenii legii, care au întocmit dosare penale și au luat masurile prevazute de lege. Între timp, sosiseră și ajutoarele din Titu și, fără intervenția promptă a autorităților, totul ar fi escaladat într-un conflict major. Comandantul Poliției Găești, cms.sef Alexandru Iorga împreună cu procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești, se implica personal pentru soluționarea acestui dosar și au  toleranță zero pentru clanuri. Aceștia sunt dispuși sa ia în continuare masuri foarte dure, astfel încât gaestenii sa se simtă în siguranță la ei în oraș. Individul din Titu care a sărit cu cuțitul este deja în arest. Membrii familiei din Găești au fost reținuți pentru 24 de ore în această seară, urmând ca și în cazul lor sa se dispună masuri prin Parchet.


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă Enescu Supermarket
br />
Reclamă