Contactează-ne pe

Evenimente

Hai să-i salvăm viaţa! TÂNĂRA PROFESOARĂ MIOARA PICIU ARE SPERANŢE DE VINDECARE! Mai are nevoie de 20.000 de euro!

Publicat în data de

- 3.680 vizualizări

„De ce eu?este întrebarea Mioarei, care rămâne fără răspuns. Trupul ei firav poartă semnele lunilor de suferinţă şi chimioterapie. Nu ştie cum să reacţioneze. Îşi doreşte să fie mamă, soţie, prietenă, să se poată bucura de cuvintele celor două fetiţe, care atunci când îi aud vocea, iau telefonul şi sărută ecranul acestuia. Sunt momente în care corpul nu o mai ascultă, când fricile îşi fac apariţia, dar o forţă mult mai puternică îi spune să se ridice şi să lupte. A înţeles că Dumnezeu o iubeşte”. Acestea sunt cuvintele unui cadru didactic – bună prietenă a profesoarei de engleză Mioara Piciu, care trece acum prin momente de grea suferinţă. Despre cazul Mioarei, am relatat şi la sfârşitul lunii februarie (https://cronica-gaestiului.ro/archives/55083­), cu puţin timp înainte ca ea să plece în Turcia, pentru a-şi da o şansă la viaţă.

Atunci, Mioara scria, făcându-şi publică suferinţa: „Momentan trec printr-o situație foarte dificilă și mă agăț de orice fir de speranță. Tratamentul pe care îl urmam în țară nu mă ajută deloc și am luat hotărârea de a merge în Turcia, la clinica Anadolu, pentru a mă trata. Lucrurile nu stau deloc bine.
Luni trebuie sa fiu în Turcia pentru a începe tratamentul. Îmi este foarte greu sa fiu în această situație disperată! Pentru mine, în situația de față, orice ajutor contează!
Vă multumesc!”

Între timp, au urmat luni chinuitoare de tratament şi suferinţă, iar astăzi – în sfârşit – există o rază importantă de speranţă. Mioara Piciu a răspuns la tratament şi are o şansă importantă la vindecare, printr-un autotransplant de celule stem care trebuie făcut cât mai curând.

Viaţa ei costă, acum, aproximativ 20.000 de euro. Ştim că aţi ajutat-o pe mama şi profesoara în vârstă de doar 30 de ani, care îşi doreşte cu disperare să trăiască pentru copilaşii pe care nu i-a mai văzut de câteva luni, dar mai are nevoie de o gură de oxigen. Prin urmare, în numele celor care o iubesc, vă rugăm să mai faceţi un efort şi să continuaţi să donaţi pentru Mioara Piciu. Contul în care puteţi depune orice sumă de bani este RO 08 BTRLRONCRT0238658701, deschis la Banca Transilvania pe numele ei.


Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

VESTE EXTREM DE TRISTĂ: A încetat din viaţă profesoara Marcela Pascalache! MESAJUL COLEGILOR!

Articol scris de

Cu profund regret și tristețe, colectivul de cadre didactice al Colegiului Național “Vladimir Streinu” Găești, anunță trecere printre îngeri a colegei Marcela Pascalache, profesor de matematică al acestei instituții din anul 1990.

Greu încercați de această pierdere neașteptată, profesori și elevi, ne oprim o clipă din drumul nostru, pentru a-i mulțumi unuia dintre oamenii care de-a lungul carierei a dovedit seriozitate, demnitate, verticalitate și rigurozitate, fiind un model pentru colegi și generațiile pe care le-a îndrumat, fără a renunța vreo clipă la principiile care i-au ghidat existența.

Conștienți că în asemenea situații cuvintele nu pot spune decât foarte puțin, îndreptăm cele mai sincere gânduri  de pe care poate nu am reușit să le împărtășim acestei colege, rugându-ne ca  drumul pe care l-a ales  prea devreme să îi fie călăuzit de îngeri, iar Dumnezeu să o odihnească în pace.

Condoleanțe familiei îndurerate, apropiaților și celor care au prețuit-o!


Citește articolul

Evenimente

DECAPITAT: Auraş Socoteanu nu mai este candidatul PSD pentru Primăria Găeşti! SURSE ÎN EXCLUSIVITATE!

Articol scris de

Anunţat drept candidatul PSD pentru Primăria Găeşti, în martie, prin presa de casă, Aurelian Socoteanu se pare că a ieşit definitiv din cărţi, cu doar câteva luni înainte de alegerile locale. Potrivit unor surse demne de încredere de la nivel judeţean, fostul penelist şi fostul membru al ALDE, trecut recent în tabăra social-democraţilor, nu mai este o opţiune pentru candidatura la cea mai importantă demnitate publică din oraş.

Decizia s-ar fi luat după ce s-a constatat  că Socoteanu nu reuşeşte să atragă electorat şi nici să convingă activul de partid găeştean, scorul său fiind unul foarte mic în sondajele interne realizate.

Rămâne de văzut cine va fi adevăratul candidat al social-democraţilor găeşteni. La bursa zvonurilor, sunt vehiculate nume de forţă, însă nu vom face deocamdată speculaţii.

 

 

 


Citește articolul