Contactează-ne pe

Evenimente

Alte două persoane confirmate pozitiv cu coronavirus la Corbii Mari! AUTORITĂŢILE JUDEŢENE, CUFUNDATE ÎN TĂCERE!

Publicat în data de

- 10.541 vizualizări

Dramă în familia bărbatului care a fost infectat cu coronavirus la un centru de dializă din Bucureşti, închis între timp de Ministerul Sănătăţii pentru grave nereguli. Soţia şi unul dintre fiii acestuia au fost confirmaţi pozitiv. Am stat de vorbă cu Ovidiu, unul dintre băieţii bărbatului. Acesta ne-a spus că tatăl lui, în vârstă de 57 de ani, se află în stare gravă, la terapie intensivă. Familia află informaţii de la medic şi nu a putut încă să comunice cu el, fiind cu toţii foarte îngrijoraţi şi speriaţi pentru viaţa lui.

Mama lui Ovidiu tocmai a aflat că este infectată cu CoVid – 19. Ea se află la Matei Balş, în Bucureşti, şi momentan nu prezintă simptome. Fratele se află la Secţia Boli Infecţioase din Târgovişte şi urmează să fie transferat astăzi la un spital din Capitală. El prezintă simptome, dar tinereţea cu siguranţă îl va ajuta.

Ovidiu ne-a mai spus, de asemenea, că mătuşa şi unchiul lui s-au simţit rău şi astăzi au plecat la Târgovişte, pentru a fi testaţi, pentru că niciunul dintre ceilalţi contacţi ai bărbatului nu a fost testat, ci doar li s-a impus să rămână în izolare la domiciliu.

 

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

CA LA RĂZBOI: Poliţiştii au luat cu asalt Produleştiul, Costeştiul şi Mătăsaru! STAŢI ÎN CASE, CĂ ALTFEL…

Articol scris de

Zeci de poliţişti, jandarmi şi militari au descins în forţă în comunele Produleşti, Costeşti şi Mătăsaru, pentru a impune cu amenzi, dacă altfel nu se poate, respectarea ordonanţelor militare.

Oamenii legii au aplicat sancţiuni şi chiar au găsit un individ care, deşi nu avea permis, se plimba cu maşina prin sat.

În Produleşti a fost confirmat, de curând, primul caz pozitiv de coronavirus, iar oamenii se pare că nu înţeleg pericolul la care se expun.

În Corbii Mari, acolo unde se află principalul focar de CoVid-19 din judeţ, poliţiştii, jandarmii şi militarii au fost permanent prezenţi, reuşind în acest fel să limiteze foarte mult răspândirea virusului. În primele zece zile de la confirmarea primului caz, în zonă au fost mobilizate peste 70 de forţe de ordine, care s-au comportat ca şi cum localitatea era în carantină totală. Şi în ziua de astăzi, la Corbii Mari se află în jur de 30 de oameni ai legii. Măsurile au dat roade.

Iată că acum, atenţia forţelor de ordine se îndreaptă către zona Produleşti.

Facem apel la cetăţeni să rămână în case şi să evite, astfel, ieşirile nejustificate care-i pun în preimejdie.

 

 

 

Citește articolul

Evenimente

VIDEO: PE CINE PĂCĂLESC TRANSPORTATORII? Uite cum sunt înghesuiţi muncitorii de pe platforma industrială a Găeştiului!

Articol scris de

Muncitorii de pe platforma industrială a Găeştiului nu sunt transportaţi în condiţiile legii, deşi ARCTIC a suplimentat flota la 57 de mijloace de transport de la 33. Imaginile surprinse astăzi, de Cronica de Găeşti, arată că transportatorii încearcă să facă profit atât pe spinarea fabricii de frigidere, cât şi pe sănătatea oamenilor.

Sperăm că Poliţia Rutieră Găeşti va avea ochi şi pentru autobuzul cu burduf care circulă spre oraş şi care a fost, cel puţin la momentul realizării filmării, mult prea aglomerat.

 

 

Citește articolul