Contactează-ne pe

Noutăți

CIRCULAŢIE OPRITĂ PE DN7 DIN CAUZA INCENDIILOR DE MIRIŞTE

Publicat în data de

- 989 vizualizări

Traficul pe DN7 a fost oprit aproape 30 de minute din cauza incendiului de pe campul care apartine satului Cojocaru, paralel cu şoseaua. „Gospodarii” din sat au dat foc la mirişte fără să se gandească la consecinţe. La faţa locului au sosit pompierii, dar şi maşini ale poliţiei. La această oră se circulă normal.

Publicitate
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

SE PRELUNGESTE STAREA DE ALERTA CU INCA 30 DE ZILE! Detalii, aici!

Articol scris de

„Începând cu data de 16 august se prelungeşte cu 30 de zile starea de alertă pe întreg teritoriul ţării, instituită prin Hotărârea Guvernului nr. 394/2020 privind declararea stării de alertă şi măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, aprobată cu modificări şi completări prin Hotărârea Parlamentului României nr. 5/2020, cu modificările şi completările ulterioare, prelungită prin Hotărârea Guvernului nr. 476/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României şi măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările şi completările ulterioare, și prin Hotărârea Guvernului nr. 553/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 17 iulie 2020, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare”.

Odată cu ieșirea din starea de urgență, România a intrat, pentru prima dată, în starea de alertă, la data de 15 mai. Aceasta este a treia oară când se prelungește această măsură de prevenire a răspândirii infectărilor cu noul coronavirus.

Citește articolul

Anunțuri

SC ALC INJECT POLISTIREN PETRESTI ANGAJEAZA OPERATORI SI FOCHIST. Detalii in anunt!

Articol scris de

SC ALC INJECT POLISTIREN SA din Petresti angajeaza operatori si fochist!

Cei interesati pot primi detalii legate de salarii si conditiile angajarii la sediul firmei  din str. Legumicultorilor nr. 2.  sau  la numerele de  telefon : 0740917279; 0754200166.

Citește articolul
Publicitate Enescu Supermarket
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------