Contactează-ne pe

Anunțuri

Oferta job la Agenţia de Turism Mihaela Travel din Găeşti. DETALII, AICI!

Publicat în data de

- 706 vizualizări

Agentia de Turism Mihaela Travel cauta o fata pentru postul de agent turism in orasul Gaesti, cu abilitati de comunicare, negociere, atenta la detalii, care sa stie sa lucreze pe calculator foarte bine, sa scrie repede pe tastatura si sa cunoasca limba engleza la nivel de baza!

Sa fie responsabila, activa, implicata si sa-si doreasca sa avanseze! Dorim persoana pentru lunga durata!

Contract de munca pe perioada nedeterminata, salariu motivant! De restul ne ocupam noi!

Studii: bacalaureatul.

Mai multe detalii despre job puteti obtine la numarul de telefon : 0765.919.629

Cv-urile pot fi trimise la adresa de e-mail: ganea.mihaela87@yahoo.com

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

GĂEŞTI: Doi căţei Bull Terrier superbi, oferiţi spre adopţie! STĂPÂNII PLEACĂ DIN ŢARĂ ŞI VOR SĂ-I LASE ÎNTR-O FAMILIE IUBITOARE!

Articol scris de

O găeşteancă oferă spre adopție, fără nicio pretenţie financiară, doi căței de rasa Bull Terrier, de culoare alba, având în vedere faptul că va pleca definitiv din ţară, cu întreaga familie. „Băiețelul se numește Roki, este născut la data de 01.08.2017 și are cip, iar pe fetita o cheamă Sasa, născuta la data de 14.06.2018, fara cip, cu vaccinurile pana la un an și carnete de sanatate”.Pentru mai multe relaţii, apelaţi numărul de telefon 0738069927.

Citește articolul

Anunțuri

SCUZE PUBLICE PENTRU SC RODIV: ”Am făcut afirmații sub un impuls de moment, pe care le regret”

Articol scris de

”În luna octombrie 2019, pe pagina personală de Facebook, Simona Ionuț Ilie, dând check in Restaurantului RODIV, am făcut anumite afirmații de natură să aducă prejudicii SC RODIV SRL Găești. Menționez că am făcut respectiva postare sub un impuls de moment, fără a gândi în perspectivă eventualele prejudicii de imagine pe care le-aș fi putut aduce respectivei societăți comerciale.

Față de cele afirmate, doresc să-mi prezint scuzele publice și să-mi reafirm disponibilitatea de a îndrepta respectiva eroare, pe care o regret profund.

Simona Ilie”

Citește articolul