Contactează-ne pe

Anunțuri

S-A PIERDUT O BORSETA CU ACTE, ASEARA, LA CASA DE CULTURA. Daca ai gasit-o, du-o la Politie sau suna proprietarul!

Publicat în data de

- 1.066 vizualizări

„In seara de 29.11 2019, s-a pierdut o borseta neagră cu acte(carte de identitate, permis, carduri) la Casa de Cultură din Găesti. Daca o găsiți, va rog frumos sa sunați la numărul de telefon 0728362327. Va multumesc!Distribuiți, va rog, pentru a găsi borseta. Va multumesc din suflet”, este mesajul propritarului.

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

JOI, MAREA INAUGURARE! Fashion Mall, magazinul care aduce în Găeşti cele mai tari brand-uri!

Articol scris de

Doreşti să te îmbraci cu haine de la cele mai cunoscute brand-uri, la preţuri accesibile? Acum poţi face acest lucru fără a mai fi nevoit să pleci din Găeşti. Fashion Mall, magazinul aşteptat de ani de zile pe piaţa găeşteană, se deschide joi, 20 februarie. Îl găsiţi pe strada Independenţei, lângă BCR, de unde puteţi achiziţiona cele mai la modă şi exclusiviste haine.

Case de modă româneşti de prestigiu, precum La Dona, Cătălin Botezatu Exclusiv, dar şi brand-uri celebre: Zara, Vero Moda, Jack&Jones, Mango, Bershka sau Mustang sunt acum accesibile, la Găeşti, la magazinul Fashion Mall.

Îmbracă-te cu stil şi fii la modă, la Fashion Mall!

 

Citește articolul

Anunțuri

ANUNT! Se vinde un spatiu comercial in curtea Colegiului National „Vladimir Streinu” din Gaesti

Articol scris de

Spațiu comercial de vânzare in curtea Colegiului Național „Vladimir Streinu”- Școala Noua, dotat cu mobilier și aparatura necesară. Detalii suplimentare  la numărul de telefon 0766491692.

Citește articolul