Contactează-ne pe

Evenimente

ȘANSĂ UNICĂ ÎN GĂEŞTI: Gabriela Matei va rezolva problemele cu bătăturile și unghiile incarnate! TOȚI BANII CÂȘTIGAȚI VOR FI DONAȚI CASEI SPERANȚEI ȘI A BUCURIEI!

Publicat în data de

- 2.978 vizualizări

Gabriela Matei, tânăra stabilita in Germania, cunoscută publicului gaestean pentru actiunile de voluntariat realizate la caminele de batrani dâmbovițene, revine in Găești. De data aceasta, dorește să munceasca pentru un nou proiect, Casa Speranței și a Bucuriei.

O puteți gasi pentru 5 zile  în perioada 13- 18  noiembrie, la Salonul Valika, acolo unde vă va trata problemele cu picioarele, urmand sa doneze toți banii câștigați copiilor care vor fi ajutați sa-și croiasca un viitor mai bun. „Aveți probleme cu bătături, unghii incarnate, călcâie crăpate? Vă aștept începând cu  13 noimbrie la Salonul Valika, unde, contra unor sume modice, vom vindeca aceste afecțiuni. Lucrăm cu instrumentar sterilizat si aparatură adusă din Germania. Toți banii vor ajunge la Casa Speranței și a Bucuriei „, ne-a declarat Gabriela.

Grăbiți-vă, așadar, sa prindeți o programare, sunand la numărul  de telefon 0765 955 719.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Cuțitarul Togan recidivează! A IEȘIT DIN PUȘCĂRIE ȘI A COMIS-O GRAV!

Articol scris de

Proaspăt eliberat condiționat, găeșteanul Ion Togan, cunoscut pentru antecedentele faptelor cu violență, a recidivat. A băut bine cu un prieten în apartamentul acestuia din urmă, după care s-au luat la ceartă. Togan nu a stat prea mult pe gânduri și l-a lovit cu cuțitul în gât pe amicul de pahar.

Autoritățile au intervenit de urgență. Ion Togan este cercetat acum de procurorii de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, pentru tentativă de omor.

Victima a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Togan fusese condamnat după ce lovise cu cuțitul un alt bărbat, tot din Găești. El a fost eliberat condiționat, după aproximativ un an de pușcărie.

 

 

Citește articolul

Evenimente

Socotelile au detronat-o: EA ESTE ADEVĂRATA MISS GĂEȘTI 2020! Organizatorii recunosc public eroarea!

Articol scris de

”Dintr-o regretabila eroare de calcul, clasamentul concursului Miss Găești 2020, organizat de Casa de Cultură „Dumitru Stanciu” in data de 21 februarie, a fost viciat. O comisie formata la initiava primarului Grigore Gheorghe a refacut calculele notelor la concursul Miss Găești, conform imaginilor video, iar câştigătoare este Maria Alexandra Stoica – Miss Găești 2020 (234 puncte). Ne exprimam regretul pentru eroarea comisa si asiguram publicul gaestean ca persoana responsabila va fi trasă la răspundere. Intentia intregii echipe a Casei de Cultura a fost de a organiza un concurs corect si transparent, dovada fiind si practica notelor la vedere, care sa permita, tocmai, controlul publicului si prevenirea unor asemenea erori. Ne cerem scuze fata de toti concurenții implicați si ne exprimam regretul ca un eveniment organizat cu profesionalism si daruire este umbrit de o astfel de intamplare. Castigatoarea, conform clasamentului real, va fi pusă in drepturi in conformitate cu Regulamentul de concurs. Va mulțumim pentru intelegere”, se arată într-un comunicat al Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu”.

 

 

 

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------