Contactează-ne pe

Evenimente

SCANDALOS! Aceştia sunt poliţiştii care au băgat cu forţa în maşina poliţiei un copil de doi ani! DEZVĂLUIRI INCREDIBILE DESPRE ABUZURI, INCOMPETENŢĂ ŞI ÎNCĂLCAREA LEGII!

Publicat în data de

- 3.488 vizualizări

O fetiţă de doi ani şi două luni a suferit o cumplită traumă emoţională, după ce a fost urcată cu forţa într-o maşină de poliţie, împreună cu bunica ei, fără acordul şi ştiinţa părinţilor. Copilul se afla în grija bunicilor materni atunci când doi agenţi de la Serviciul de Investigaţii Criminale Dâmboviţa au venit în curtea acestora, fără mandat de aducere, dar înarmaţi până în dinţi, pentru a o transporta pe bunica paşnică, fără acuzaţii de fapte cu violenţă sau împotriva vieţii, la Târgovişte, din ordinul unui procuror găeştean, care instrumenta – ce mai! –  cazul carierei lui mai mult decât modeste. Despre dedesubturile, abuzurile, incompetenţa, aroganţa, prostia şi inchiziţia din acest caz gestionat lamentabil de justiţia găeşteană vom face referire la momentul potrivit.

Deocamdată, vi-i prezentăm, aşa cum se afişează ei în spaţiul public, pe poliţiştii care au creat traume unei copile de doi ani şi două luni, deşi nu aveau nicio urgenţă justificată legal în respectiva speţă. Ei au venit, cu nesimţire , în curtea bunicilor, într-un dosar în care singurele probe erau câteva declaraţii contradictorii, fără a avea la purtător nicio hârtie, şi-au fluturat legitimaţiile, au pus mâna, ameninţător, pe tocurile pistoalelor şi au forţat-o pe bunică să meargă cu ei, ignorând urletele disperate ale fetiţei. Deşi bunica le-a explicat că părinţii sunt la serviciu şi copilul nu stă decât cu ea, aşa-zişii oameni ai legii de la SIC Dâmboviţa au urcat minora în maşina poliţiei şi au mers la Târgovişte cu femeia. Norocul a făcut ca rudele din partea tatălui să poată prelua copilul. Ce s-ar fi întâmplat dacă nu erau în Găeşti? Schimbul s-a făcut în mijlocul străzii, fetiţa fiind pur şi simplu smulsă de lângă bunica maternă. Situaţia a afectat-o atât de mult, încât ore întregi nu a putut fi liniştită.

Dar iată cine sunt poliţiştii, aşa cum ei singuri se afişează în spaţiul public.

Distinsa doamnă din fotografia alăturată este agentă la acest SIC şi mare iubitoare de petreceri cu tulburel, aşa cum se vede în fotografia cu care se fuduleşte în spaţiul public, pe Facebook. Pentru că, probabil, vede viaţa în roz, nu a avut nicio urmă de empatie atunci când a urcat copilul în maşina poliţiei, fără acordul şi ştiinţa părinţilor, încălcând grav legile statului român.

Adonisul din următoarea imagine cică e ofiţer tot pe la SIC şi mare dansator. Dacă lui îi place să-şi arate pectoralii pe Facebook, ca să-l admire mândrele pe care le învârte prin sălile de dans, ne place şi nouă. Nu ştim dacă-i place şi Poliţiei Române, care-l plăteşte din taxele şi impozitele noastre. Poate le-o fi plăcând şefilor de la judeţ, care se străduiesc să spele imaginea poliţiei, dar nu prea au cu cine! Cu acest fizic de stripper expus ruşinos pe contul propriu de socializare, ca să-l vadă toată lumuliţa în chiloţi, ar fi coordonat el acţiunea de intimidare şi de nerespectare a drepturilor prevăzute de Constituţie şi de legile în vigoare, a unei bunici, femeie simplă, care avea în grijă un copil mic. Ce mai conta ca nu a făcut rost de mandat? Omul avea o urgenţă de agent 007!

Întâmplător, copilul la care fac referire este nepoata mea. I se putea întâmpla oricărui alt copil din judeţ şi oricărei alte familii. Spun asta, pentru că sunt, fără voie, martora unei situaţii de o absurditate greu de descris în cuvinte, urmând să dezvălui, pas cu pas, cu dovezi incontestabile, ce s-a întâmplat în această speţă şi la câte abuzuri au fost supuşi nişte oameni simpli de onor autorităţile care se cred dumnezei şi care abia îşi pot căra salariile acasă, din taxele şi impozitele noastre.

Voi avea grijă ca întreaga presă din România să afle cum se lucrează în justiţia găeşteană, cum sunt necoroborate dovezi, cum sunt refuzate probe în apărare, cum sunt batjocoriţi oamenii simpli şi cum, în acelaşi timp, criminalii care se urcă beţi şi fără permis la volan omoară mame şi copii şi îşi continuă viaţa liniştiţi, cu condamnări cu suspendare, cum criminali în serie sunt eliberaţi de instanţa găeşteană, deşi nu şi-au ispăşit pedepsele, cum sunt citite superficial şi neanalizate dosarele, cum descreieraţi îşi terorizează comunităţile şi sunt lăsaţi în mijlocul lor şi mângâiaţi pe creştet, şi cum – în schimb – oricine poate cădea pradă unor abuzuri ordinare, de neînchipuit. Doar pentru că aşa vor muşchii unor judecători şi unor procurori, care activează într-un oraş cu găşti, violenţă şi alţi nenorociţi trimişi acasă, după ce dau cu cuţitul, cu control judiciar. Şi, mai mult decât atât,  cum într-un parchet şeful acuză şi soţul apără, în total dispreţ faţă de tot ceea ce înseamnă justiţie în ţara asta!

Dacă Adonisul agent 007 şi scufiţa roz vor să ştie, copilul se trezeşte şi acum noaptea, ţipând că poliţia vine să-i ia bunica. Într-o ţară normală, indivizii aştia doi, caraghioşi pe Facebook, n-ar trebui să lucreze în poliţie, la fel cum nici în justiţie nu ar avea ce căuta nişte elemente care au transformat în ambiţii/afaceri personale nişte probleme penale. Şi nici nişte judecători plictisiţi, pe bani mulţi, care nu au chef să treacă prin filtrul minţii câteva informaţii simple!

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Carambol la Picior de Munte! UN TIR A PROVOCAT HAOS PE ȘOSEA!

Articol scris de

Un șofer de tir putea provoca o adevărată nenorocire pe DN72, in localitatea Picior de Munte. Acesta nu a fost atent cand masina din fata sa a schimbat direcția de mers si a intrat direct in ea. Din impact, autoturismul lovit a acrosat o alta masina.  Pompierii găeşteni au ajuns foarte  repede la faţa locului, dar din fericire, nu au fost victime in urma coliziunilor.

Citește articolul

Evenimente

NA, BELEA! I-a prins Poliţia pe stradă fără ITP valabil şi i-a lăsat pe jos!

Articol scris de

Acțiunea de prevenție desfășurată astăzi de către Poliția Rutieră din Titu a fost binevenită pentru siguranța cetățenilor, dar cu urmări nefericite pentru câțiva șoferi. În mai puțin de 15 minute au fost ridicate două taloane pentru că autoturismele nu aveau ITP valabil, așadar,șoferii s-au văzut nevoiți să înmâneze agenților de poliție plăcuțele de înmatriculare și să plece mai departe pe jos, având de plată și o amendă de 1305lei.

Astfel de acțiuni, în ciuda protestelor unei anumite categorii de șoferi, sunt benefice, întrucât în acest mod sunt depistați șoferii care circulă deși au suspendat dreptul de a conduce, ori mai grav, circulă sub influența băuturilor alcoolice. Tot astăzi s-a desfășurat acțiunea Rail Action Day- 24 Blue, ce a avut menirea de a a identifica eventualele probleme existente în ceea ce privește transportul de mărfuri și de persoane pe calea ferată.

În zona Titu au fost efectuate controale la un depozit de fier vechi pentru a se verifica dacă există materiale provenite de la calea ferată și au fost verificate transporturile de mărfuri periculoase. În această privință nu au fost descoperite probleme care să necesite acțiunea ulterioară a polițiștilor

Citește articolul

Educație și cultură

Concursuri de Ziua Națională pentru copiii și adolescenții găeșteni! ”PREMIEM CREATIVITATEA ȘI INTELIGENȚA”! Toate detaliile, aici!

Articol scris de

Ești creativ? Iubești istoria? Îți place competiția? Atunci, ești candidatul ideal pentru unul dintre concursurile organizate, cu ocazia Zilei Naționale, de Primăria și Casa de Cultură ”Dumitru Stanciu Găești”: concurs de cultură generală ”1 Decembrie 1918”, concurs de eseuri cu tema ”Tânăr în România” și concurs de fotografie cu tema ”Tânăr în România”.
De data aceasta, premiem creativitatea, inteligența și cunoștințele de cultură generală. Punem în joc sume importante, cu care răsplătim talentul, implicarea și viziunea ta. Vei fi evaluat de jurii de specialitate, care îți vor oferi, în mod obiectiv, măsura valorii tale actuale.
Concursurile vor fi puse în scenă, în cadrul unui spectacol în care te vei bucura de muzică, dans și atmosferă de sărbătoare, în data de 29 noiembrie 2019, imediat după parada cu torțe prin care deschidem, oficial, sezonul sărbătorilor în Găești.
Concursul de cultură generală se adresează copiilor din clasele a V-a – a VIII-a, iar fondul de premiere este de 3000 de lei. Intră în joc școlile găeștene și cu siguranță competiția va fi una impresionantă.
La celelalte două competiții, vor fi două secțiuni de vârstă: secțiunea pentru școli generale și secțiunea pentru licee. Vor fi acordate, pe fiecare secțiune, trofee, premiul I, II, III și câte trei mențiuni. Și aici, sumele de bani obținute sunt substanțiale și pornesc de la 50 de lei la 500 de lei. Prin urmare, dacă ești talentat și creativ, pe lângă bucuria competiției, ai și motive serioase financiare să trăiești experiența unui astfel de concurs.
Consultă Regulamentele de concurs, în funcție de interesele tale, atât la școala unde ești înscris, cât și pe pagina de facebook a Casei de Cultură Găești, https://www.facebook.com/casa.de.cultura.gaesti/.

Abia așteptăm să aflăm cum gândești, cum te exprimi și să te premiem pentru aceste calități.

Andreea Duță,
Director Casa de Cultură ”Dumitru Stanciu” Găești

Citește articolul

Noutăți