Contactează-ne pe

Evenimente

SCANDALOS! Aceştia sunt poliţiştii care au băgat cu forţa în maşina poliţiei un copil de doi ani! DEZVĂLUIRI INCREDIBILE DESPRE ABUZURI, INCOMPETENŢĂ ŞI ÎNCĂLCAREA LEGII!

Publicat în data de

- 3.583 vizualizări

O fetiţă de doi ani şi două luni a suferit o cumplită traumă emoţională, după ce a fost urcată cu forţa într-o maşină de poliţie, împreună cu bunica ei, fără acordul şi ştiinţa părinţilor. Copilul se afla în grija bunicilor materni atunci când doi agenţi de la Serviciul de Investigaţii Criminale Dâmboviţa au venit în curtea acestora, fără mandat de aducere, dar înarmaţi până în dinţi, pentru a o transporta pe bunica paşnică, fără acuzaţii de fapte cu violenţă sau împotriva vieţii, la Târgovişte, din ordinul unui procuror găeştean, care instrumenta – ce mai! –  cazul carierei lui mai mult decât modeste. Despre dedesubturile, abuzurile, incompetenţa, aroganţa, prostia şi inchiziţia din acest caz gestionat lamentabil de justiţia găeşteană vom face referire la momentul potrivit.

Deocamdată, vi-i prezentăm, aşa cum se afişează ei în spaţiul public, pe poliţiştii care au creat traume unei copile de doi ani şi două luni, deşi nu aveau nicio urgenţă justificată legal în respectiva speţă. Ei au venit, cu nesimţire , în curtea bunicilor, într-un dosar în care singurele probe erau câteva declaraţii contradictorii, fără a avea la purtător nicio hârtie, şi-au fluturat legitimaţiile, au pus mâna, ameninţător, pe tocurile pistoalelor şi au forţat-o pe bunică să meargă cu ei, ignorând urletele disperate ale fetiţei. Deşi bunica le-a explicat că părinţii sunt la serviciu şi copilul nu stă decât cu ea, aşa-zişii oameni ai legii de la SIC Dâmboviţa au urcat minora în maşina poliţiei şi au mers la Târgovişte cu femeia. Norocul a făcut ca rudele din partea tatălui să poată prelua copilul. Ce s-ar fi întâmplat dacă nu erau în Găeşti? Schimbul s-a făcut în mijlocul străzii, fetiţa fiind pur şi simplu smulsă de lângă bunica maternă. Situaţia a afectat-o atât de mult, încât ore întregi nu a putut fi liniştită.

Dar iată cine sunt poliţiştii, aşa cum ei singuri se afişează în spaţiul public.

Distinsa doamnă din fotografia alăturată este agentă la acest SIC şi mare iubitoare de petreceri cu tulburel, aşa cum se vede în fotografia cu care se fuduleşte în spaţiul public, pe Facebook. Pentru că, probabil, vede viaţa în roz, nu a avut nicio urmă de empatie atunci când a urcat copilul în maşina poliţiei, fără acordul şi ştiinţa părinţilor, încălcând grav legile statului român.

Adonisul din următoarea imagine cică e ofiţer tot pe la SIC şi mare dansator. Dacă lui îi place să-şi arate pectoralii pe Facebook, ca să-l admire mândrele pe care le învârte prin sălile de dans, ne place şi nouă. Nu ştim dacă-i place şi Poliţiei Române, care-l plăteşte din taxele şi impozitele noastre. Poate le-o fi plăcând şefilor de la judeţ, care se străduiesc să spele imaginea poliţiei, dar nu prea au cu cine! Cu acest fizic de stripper expus ruşinos pe contul propriu de socializare, ca să-l vadă toată lumuliţa în chiloţi, ar fi coordonat el acţiunea de intimidare şi de nerespectare a drepturilor prevăzute de Constituţie şi de legile în vigoare, a unei bunici, femeie simplă, care avea în grijă un copil mic. Ce mai conta ca nu a făcut rost de mandat? Omul avea o urgenţă de agent 007!

Întâmplător, copilul la care fac referire este nepoata mea. I se putea întâmpla oricărui alt copil din judeţ şi oricărei alte familii. Spun asta, pentru că sunt, fără voie, martora unei situaţii de o absurditate greu de descris în cuvinte, urmând să dezvălui, pas cu pas, cu dovezi incontestabile, ce s-a întâmplat în această speţă şi la câte abuzuri au fost supuşi nişte oameni simpli de onor autorităţile care se cred dumnezei şi care abia îşi pot căra salariile acasă, din taxele şi impozitele noastre.

Voi avea grijă ca întreaga presă din România să afle cum se lucrează în justiţia găeşteană, cum sunt necoroborate dovezi, cum sunt refuzate probe în apărare, cum sunt batjocoriţi oamenii simpli şi cum, în acelaşi timp, criminalii care se urcă beţi şi fără permis la volan omoară mame şi copii şi îşi continuă viaţa liniştiţi, cu condamnări cu suspendare, cum criminali în serie sunt eliberaţi de instanţa găeşteană, deşi nu şi-au ispăşit pedepsele, cum sunt citite superficial şi neanalizate dosarele, cum descreieraţi îşi terorizează comunităţile şi sunt lăsaţi în mijlocul lor şi mângâiaţi pe creştet, şi cum – în schimb – oricine poate cădea pradă unor abuzuri ordinare, de neînchipuit. Doar pentru că aşa vor muşchii unor judecători şi unor procurori, care activează într-un oraş cu găşti, violenţă şi alţi nenorociţi trimişi acasă, după ce dau cu cuţitul, cu control judiciar. Şi, mai mult decât atât,  cum într-un parchet şeful acuză şi soţul apără, în total dispreţ faţă de tot ceea ce înseamnă justiţie în ţara asta!

Dacă Adonisul agent 007 şi scufiţa roz vor să ştie, copilul se trezeşte şi acum noaptea, ţipând că poliţia vine să-i ia bunica. Într-o ţară normală, indivizii aştia doi, caraghioşi pe Facebook, n-ar trebui să lucreze în poliţie, la fel cum nici în justiţie nu ar avea ce căuta nişte elemente care au transformat în ambiţii/afaceri personale nişte probleme penale. Şi nici nişte judecători plictisiţi, pe bani mulţi, care nu au chef să treacă prin filtrul minţii câteva informaţii simple!

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

„E genial!” GĂEȘTEANUL VLAD ȘCHIOPU A ȘOCAT JURIUL DE LA iUMOR CU MOMENTUL SĂU DE FERICIRE!

Articol scris de

Are 16 ani, învață la Colegiul Național „Vladimir Streinu” și are, cel mai probabil, un viitor strălucitor în informatică. Aseară însă a făcut furori la emisiunea iUmor difuzată de Antena 1 cu o coregrafie personală care i-a uimit pe Mihai Bendeac și Delia. Timp de câteva minute, Vlad s-a mișcat în ritmul său, absolut fascinant, nebunesc și interesant, in același timp.
Dezinvolt, simpatic și foarte inteligent, adolescentul le-a spus juratilor de la iUmor ca a venit la emisiune la îndemnul colegilor si ca dansul îi apartine.
„Nu a venit cu un număr de comedie, nu a venit cu un număr de dans, a venit cu un număr de fericire. Poți să crezi așa ceva? De asumare totală. L-am filmat”, a precizat Mihai Bendeac, entuziasmat de prestația gaesteanului.

Delia și-a scos imediat telefonul și a început si ea să-l filmeze: „Niște mișcări pe care nu le-am văzut niciodată, nicăieri. Este magnific!”.

 
La finalul discuției cu juriul, puștiul a oferit un alt moment memorabil și care i-a demonstrat, încă o dată, inteligența.
„Incheie cu un lucru memorabil, spune-ne ceva ce ai vrea tu să știe oamenii de acasă, nekegat de umor, nelegat de muzică, nelegat de emisiuni. Cel mai important mesaj pe care nu ai avut niciodată ocazia sa-l faci public”, a incercat Cheloo să-l incuie.
Replica a venit, absolut geniala: „Nașul meu are doi pisoi. Se numesc Măgărușul și Bibi”.

 

Citește articolul

Evenimente

ACCIDENT LA RĂSCĂEŢI CU DOUĂ FEMEI RĂNITE!

Articol scris de

O şoferiţă în vârstă de 37 de ani din Răscăeţi nu s-ar fi asigurat când a plecat de pe loc şi a intrat într-un alt autovehicol  condus de un tânăr de 27 de ani, care circula regulamentar. Zona a fost asigurată de pompierii de la  GI Vişina cu 1 ASAS, Det.Gaesti cu 1 SMURD,si SAJ DB cu 2 echipaje întrucât iniţial s-a crezut că 3 persoane sunt rănite.  Se pare că doar mama şi bunica tânărului ( de 49, respectiv 70 de ani) au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma impactului. Poliţia se află la faţa locului şi face cercetări în acest caz.

 

Citește articolul