Contactează-ne pe

Evenimente

A murit Iulian Ralea, tânărul care a suferit un groaznic accident la Crangurile! FAMILIA, DISTRUSĂ DE DURERE!

Publicat în data de

- 21.214 vizualizări

A încetat din viață, după câteva zile de comă, tanarul Iulian Ralea. In noaptea de sâmbătă spre duminică, a suferit un cumplit accident de circulație la doar cateva sute de metri de casă.

 

Barbatul in varsta de 27 de ani mergea cu viteză mare atunci cand a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-un copac aflat pe marginea drumului. A ajuns la spital in stare critică, fiind puternic lovit la cap. Curand, a intrat in moarte cerebrala si nu s-a mai putut face nimic pentru el. Familia și prietenii au sperat la o minune până în ultima clipă. Iulian era un tânăr vesel, frumos și sociabil. Era singur la parinti. Dispariția lui a indurerat intreaga comunitate si a lasat familia distrusa de suferinta. Dumnezeu sa-l odihnească.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Video!CENTURA, PASARELA ŞI REFACEREA INFRASTRUCTURII ÎN CENTRUL GĂEŞTIULUI: „Am atins apogeul mandatului meu de primar!”

Articol scris de

„Dragi prieteni, astăzi, am atins apogeul mandatului meu de primar!

S-au demarat, oficial, procedurile pentru construirea centurii ocolitoare a orașului Găeşti. Acest proiect extraordinar va fi finanțat cu fonduri europene.

Deasemenea, în vara acestui an va fi reabilitată în totalitate pasarela peste calea ferată și drumul național din centrul orașului nostru. Acesta se va lărgi pe 4 benzi de la trecerea de pietoni din fața Parcului Central până la Poliție, iar de la podul peste Rastoacă(La Liber) va fi extins drumul pe 3 benzi spre Complex!

În aproape 3 luni de guvernare #PNL, s-au rezolvat foarte multe proiecte ale orașului nostru.

Pe această cale vreau să mulțumesc domnului Ministru al Transporturilor, Lucian Bode si domnului președinte al #PNL Dâmbovița, Consilier de Stat, Guran Virgil, oameni care respectă cetățenii din orașul nostru.

Vă rugăm să realizați ce ar însemna pentru orașul Găeşti ca PNL să conducă și Consiliul Județean.

Mâine vă așteaptă noi surprize plăcute!

Vă rog să priviți filmarea de astăzi din cabinetul Ministrului Transporturilor”, a declarat primarul Găeştiului, Grigore Gheorghe.

Citește articolul

Evenimente

PROIECT DE UN MILION DE EURO! 15 noi săli de clasă pentru Şcoala “Radu cel Mare”

Articol scris de

“Mâine va începe licitația pentru proiectul ,,Reabilitare și modernizare infrastructură educațională Şcoala <<Radu cel Mare>>”, proiect finanțat prin PNDL, în valoare de 1milion de euro.

Se vor costrui 15 noi săli de clasă, urmând ca toți elevii să învețe de dimineață!”, a anuntat primarul Grigore Gheorghe in urma intalnirii pe care a avut-o astazi  la Ministerul Dezvoltării cu Directorul General-Adjunct, Alexandru Soare.

 

Citește articolul