Contactează-ne pe

Noutăți

Prinşi fără permis şi cu maşini neînmatriculate

Publicat în data de

- 2.419 vizualizări

Polițiștii de la Formațiunea Rutieră Găești au oprit pentru control, pe raza localității, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din municipiul Târgoviște. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autoturismul era neînmatriculat și că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, un bărbat, de 36 de ani, a fost surprins, pe DJ 711A, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei, iar un alt bărbat, de 66 de ani, a fost depistat la volanul unui autoturism, deși avea anulat dreptul de a conduce.

Pe numele acestora, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Publicitate
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Fenomenalul adolescent Ionuț Busuioc, victorie de senzație la Rin Grand Hotel! ANTRENORUL DAN MOCANU ȘI-A ASUMAT UN MARE RISC!

Articol scris de

Meci de poveste, în această seară, la Rin Grand Hotel, la “Dinastia Campionilor”. Cunoscutul antrenor Dan Mocanu, fondatorul Respect Gym Găești, și-a asumat un mare risc atunci când l-a aruncat în lumea bună a luptelor de contact pe Ionuț Busuioc. La doar 15 ani, puștiul este nu doar foarte talentat, dar și infometat de succes și de victorii. Adversarul lui din gala de la Rin Grand Hotel, Anghel Ionuţ Ciprian are 23 de ani și are experiență competițională: 7 meciuri, 7 victorii prin K.O. Cu toate acestea, puștiul lui Dan Mocanu nu s-a lăsat intimidat și a luptat, plin de curaj, pentru a câștiga. Şi-a pus adversarul la podea în repriza a doua şi nu a primit nicio lovitură. Victoria lui ramane una de referință pentru clubul gaestean coordonat de polițistul Dan Mocanu.

Citește articolul

Anunțuri

Restaurantul „La Şipot” din Găeşti găteşte pentru tine de Crăciun şi de Revelion. COMANDĂ ŞI UMPLEŢI MASA CU BUNĂTĂŢI TRADIŢIONALE!

Articol scris de

Restaurantul  „La Şipot” din Găeşti pregăteşte în perioada 21-30 Decembrie mâncare tradiţională românească pentru Crăciun si Revelion:

CÂRNAŢI

PIFTIE

SALATĂ  DE BOEUF

LEBĂR

TOBĂ

CALTABOŞ

SĂRMĂLUŢE

POMANA PORCULUI

Comenzile se primesc la sediul restaurantului din Găeşti, str. Academician Şerban Cioculescu, nr. 2C  sau la numărul de telefon :0766 451 534

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------

Noutăți

Loading...