Contactează-ne pe

Noutăți

CRANGURILE: Prețuire pentru persoanele vârstnice! „TREBUIE SĂ NE APLECAM CU RESPECT ÎN FAȚA LOR”

Publicat în data de

- 2.153 vizualizări

Masă festivă şi distracţie pe măsură.La invitaţia primarului Costin Barbu, nu mai puţin de 140 de persoane au păşit pragul Restaurantului Ana din Crângurile, pentru a marca Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice. Invitaţii s-au bucurat de preţuirea autorităţilor locale, dar şi de muzică autentică şi dans. La eveniment au partcipat şi primari din comunele limitrofe.

” În fiecare zi, avem datoria să le răspundem cu dragostea, recunoştinţa şi respectul cuvenit pentru munca şi experienţa lor de-o viaţă pe care cu dăruire şi nobleţe sufletească au ştiut să o transmită generaţiilor tinere. Trebuie să ne aplecăm cu respect în faţa pensionarilor de astăzi, cei care au contribuit de-a lungul vieţii lor active la realizarea edificiilor economice, culturale, sociale, trăind cu sentimentul datoriei împlinite, anii liniştiţi ai bătrâneţii. Le doresc tuturor, celor care ne pot fi părinţi sau bunici, bucurie în suflet, puterea de a depăşi cu înţelepciune provocările zilelor noastre”, a spus edilul Costin Barbu.

 

 

 

Publicitate
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Fenomenalul adolescent Ionuț Busuioc, victorie de senzație la Rin Grand Hotel! ANTRENORUL DAN MOCANU ȘI-A ASUMAT UN MARE RISC!

Articol scris de

Meci de poveste, în această seară, la Rin Grand Hotel, la “Dinastia Campionilor”. Cunoscutul antrenor Dan Mocanu, fondatorul Respect Gym Găești, și-a asumat un mare risc atunci când l-a aruncat în lumea bună a luptelor de contact pe Ionuț Busuioc. La doar 15 ani, puștiul este nu doar foarte talentat, dar și infometat de succes și de victorii. Adversarul lui din gala de la Rin Grand Hotel, Anghel Ionuţ Ciprian are 23 de ani și are experiență competițională: 7 meciuri, 7 victorii prin K.O. Cu toate acestea, puștiul lui Dan Mocanu nu s-a lăsat intimidat și a luptat, plin de curaj, pentru a câștiga. Şi-a pus adversarul la podea în repriza a doua şi nu a primit nicio lovitură. Victoria lui ramane una de referință pentru clubul gaestean coordonat de polițistul Dan Mocanu.

Citește articolul

Anunțuri

Restaurantul „La Şipot” din Găeşti găteşte pentru tine de Crăciun şi de Revelion. COMANDĂ ŞI UMPLEŢI MASA CU BUNĂTĂŢI TRADIŢIONALE!

Articol scris de

Restaurantul  „La Şipot” din Găeşti pregăteşte în perioada 21-30 Decembrie mâncare tradiţională românească pentru Crăciun si Revelion:

CÂRNAŢI

PIFTIE

SALATĂ  DE BOEUF

LEBĂR

TOBĂ

CALTABOŞ

SĂRMĂLUŢE

POMANA PORCULUI

Comenzile se primesc la sediul restaurantului din Găeşti, str. Academician Şerban Cioculescu, nr. 2C  sau la numărul de telefon :0766 451 534

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------

Noutăți

Loading...