Contactează-ne pe

Evenimente

LICITAȚIE IMPRESIONANTĂ PENTRU VIAȚĂ ! Adolescent campion mondial își scoate cea mai importantă centură la vânzare! AFLĂ UNDE VOR AJUNGE BANII!

Publicat în data de

- 1.389 vizualizări

Iulian Marinescu este elev la Colegiul Naţional “Vladimir Streinu” îşi scoate la licitație CENTURA MONDIALA WKF-Kickboxing, obținută în anul 2016 în Italia-Andria, pentru a o ajuta pe Gabriela Soroiu, bolnavă de cancer, care se află la o clinică din Turcia. Este un gest extraordinar, al unui copil de 17 ani, sportiv de excepţie la Clubul Viper Sport Găeşti (antrenor Nicu Dragne), campion mondial WKF, vicecampion mondial WAKO și multiplu campion național. Pentru centura câştigată prin ani de muncă, centură care are o valoare sufletească inestimabilă, Iulian porneşte licitația de la 500 de lei.

Cei interesaţi îl pot contacta pe antrenorul Nicu Dragne de la VIPER SPORT  la numărul de telefon: 0774625140.

Gabriela Soroiu se luptă cu boala de 3 ani, iar până acum nu a cerut ajutorul nimănui. A cheltuit doar din resursele familiei. Acum, aceste resurse s-au terminat și are nevoie de ajutorul nostru! Are o fetiță de 4 anișori care o așteaptă acasă. „Coşmarul meu a început acum 3 ani! După naşterea fetiţei mele, în urma întreruperii alaptării, am descoperit un nodul la sânul drept. Am făcut tot felul de investigaţii şi am plecat la Bucureşti. Am fost operată la IOB în august 2016, diagnostic: un carcinom ductal invaziv (CANCER). Am trecut prin chinurile chimioterapiei (18 ședințe) ale radioterapiei (25 de ședințe) urmând tratamentul hormonal. Credeam că sunt pe „linia de plutire”, dar, un an mai târziu, în 2018, am descoperit un nou nodul, la ficat, care la investigaţii a indicat recidivă. A urmat o nouă operaţie, la Bucureşti, la Institutul Clinic Fundeni, şi 12 cure de chimioterapie au fost aplicate de medici. Din păcate, tratamentul aplicat după operația de la ficat nu a fost eficient. Analizele care au ieșit din ce în ce mai rău și rezultatul RMN-ului mi-au confirmat faptul că nu-mi merge tratamentul, apărând o altă formațiune, într-un alt segment al ficatului”, mărturisește Gabriela Soroiu.

Femeia se află acum la o Clinica Anadolu, din Turcia. În urma investigațiilor, a primit un tratament (chimioterapie) cu pastile, a făcut 8 cure, iar nodulul este în regresie, de la 18 mm, la 12 mm. Pentru a scăpa cu viață și pentru a-și putea crește fetița, Gabriela trebuie să facă în continuare acest tratament, este destul de scump. „Am folosit în tot acest timp resursele financiare ale familiei, însă acestea sunt pe terminate. La ultimul control, pe 20 septembrie, pentru a distruge acea formațiune tumorală, mi s-a recomandat Radioterapie Cyberknife, care este scumpă”, mai spune Gabriela.

În ajutorul ei a sărit campionul nostru, care, la numai 17 ani, speră să-i inspire și să-i motiveze și pe ceilalți, să o ajute pe femeia care ar putea scăpa de cancer, dacă va strânge banii pentru tratament. Tânărul campion care acum își scoate la licitație centtura, pentru a o ajuta pe Gabriela, Iulian Marinescu, va reprezenta luna viitoare România la Campionatul Mondial ISKA, din Irlanda.

 Pentru cei care vor s-o ajute pe Gabriela Soroiu, publicăm mai jos conturile unde pot dona o sumă cât de mică: RO48 RZBR 0000 0600 1648 9335 lei sau RO78 RZBR 0000 0600 2127 3514 euro deschise pe numele SOROIU GABRIELA.

 

 

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

JOI, MAREA INAUGURARE! Fashion Mall, magazinul care aduce în Găeşti cele mai tari brand-uri!

Articol scris de

Doreşti să te îmbraci cu haine de la cele mai cunoscute brand-uri, la preţuri accesibile? Acum poţi face acest lucru fără a mai fi nevoit să pleci din Găeşti. Fashion Mall, magazinul aşteptat de ani de zile pe piaţa găeşteană, se deschide joi, 20 februarie. Îl găsiţi pe strada Independenţei, lângă BCR, de unde puteţi achiziţiona cele mai la modă şi exclusiviste haine.

Case de modă româneşti de prestigiu, precum La Dona, Cătălin Botezatu Exclusiv, dar şi brand-uri celebre: Zara, Vero Moda, Jack&Jones, Mango, Bershka sau Mustang sunt acum accesibile, la Găeşti, la magazinul Fashion Mall.

Îmbracă-te cu stil şi fii la modă, la Fashion Mall!

 

Citește articolul

Evenimente

INVITAȚIE PENTRU TOȚI OAMENII CU SUFLETUL FRUMOS: Duminică, 23 februarie, sunteți așteptați la ”Târgul bucuriei, târgul prieteniei” de la Pătroaia Vale! AMĂNUNTE DESPRE PROIECT, AICI!

Articol scris de

Inițiativă de suflet a Comitetului de Tineri al parohiei Potlogeni Vale. Duminică, 23 februarie, începând cu ora 12.00, la Pătroaia Vale se va desfășura ”Târgul bucuriei, târgul prieteniei”, o expoziție cu vânzare care are drept scop strângerea de fonduri pentru acțiuni caritabile. În cadrul evenimentului, vor fi comercializate mărțișoare, semne de carte, felicitări și prăjituri, cu toate realizate de către tinerii entuziaști.

”Acest târg face parte din miniproiectul ”Dragostea nu cade niciodată”, cu care Comitetul de Tineri al Parohiei Potlogeni Vale participă la concursul național catehetic ”Iubirea lui Hristos în familia mea”. Sperăm ca oamenii să vină să viziteze frumoasa expoziție duminică, la Pătroaia Vale și, bineînțeles, să contribuie, alături de noi toți, la acțiunile social-filantropice pe care le organizăm”, a declarat, pentru Cronica de Găești, preotul George Daniel Baicu.

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------