Contactează-ne pe

Anunțuri

ANUNŢ! „Grădiniţa outdoor-un vis devenit realitate”

Publicat în data de

- 1.620 vizualizări

Grădiniţa cu Program Prelungit „Inocenţa”-Găeşti  anunţă cȃştigarea proiectului Erasmus +, Acţiunea Cheie 1- Proiecte de mobilitate ȋn domeniul educaţiei şcolare, „Grădiniţa outdoor-un vis devenit realitate”.

  • Cod referinţă proiect : 2019-1-RO01-KA101-062967
  • Proiect finanţat de Uniunea Europeană prin programul Erasmus+
  • Buget aprobat: 9640 Euro
  • Perioada de desfaşurare: 01 septembrie 2019 – 28 februarie 2021
  • Scopul proiectului “Gradiniţa outdoor – un vis devenit realitate”  ȋl reprezintă ȋmbunătaţirea procesului instructiv-educativ din grădiniţă prin regȃndirea demersului educaţional bazat pe activităţi de tip outdoor şi strategii de ȋnvăţare creative ȋn vederea creşterii motivaţiei pentru ȋnvăţare a copiilor şi dezvoltarea relaţiilor parterilor educaţionali direcţi şi indirecţi (copil-copil, educator-copil, copil-părinte, educator-părinte);
  • Obiectivele proiectului sunt:

O1.Abilitarea a 4 cadre didactice în promovarea unui management eficient în ceea ce privește elaborarea și implementarea unei politici de învățare creative şi de tip outoor la nivelul grădiniţei pȃna pe 28.02.2021;

O2.Creşterea cu 25% a numarului de activităţi de tip outdoor de calitate şi a celor bazate pe metodele creative,  ȋn vederea dezvoltării motivaţiei pentru ȋnvaţare a cel puţin 5 grupe de copii  pe parcursul perioadei Septembrie 2019- Februarie 2021;

 

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

Alege mobila ELADA! ESTE ELEGANTĂ, DIN MATERIALE DE CALITATE ŞI INGENIOASĂ!

Articol scris de

Vrei mobilă nouă? Alege un producător local, cu experienţă de peste 22 de ani în domeniu, care mizează 100% pe calitate.

Fabrica ELADA din Ioneşti este dotată cu tehnologie de ultimă oră în domeniu, lucrează foarte îngrijit, iar materia primă folosită este verificată şi corespunde chiar şi pentru cele mai pretenţioase gusturi.

Cu preţuri de producător şi atenţie la detalii, cei de la ELADA vor fi, cu siguranţă, partenerii tăi preferaţi pentru a-ţi amenaja casa aşa cum îţi doreşti.

Iată alte câteva obiecte de mobilier – cu titlu de exemplu – care se produc la fabrica ELADA:

Masa – raft este ideală în spaţiile mobilate minimalist şi elegant. O poţi folosi şi ca suport pentru diferite obiecte atunci când nu ai musafiri.

Livingurile realizate la ELADA pot fi simple sau sofisticate, în funcţie de gusturile tale. Ai de ales dintr-o gamă variată de forme, materiale şi culori, pe care specialiştii fabricii ţi le vor pune la dispoziţie.

Îţi recomandăm, de asemenea, comodele realizate la fabrica din Ioneşti. Sunt foarte spaţioase şi sunt gândite să ocupe eficient spaţiul, pentru a-ţi crea sentimentul de confort, ordine şi bună dispoziţie.

Ce trebuie să faci pentru a-ţi comanda mobila la ELADA? În primul rând, contactează-l pe administratorul Dragoş Andrei, la numărul de telefon 0742203250. Împreună cu el, stabileşti o întâlnire, în cadrul căreia veţi discuta aspecte precum spaţiul pe care doreşti să-l mobilezi, bugetul de care dispui şi preferinţele tale. Apoi, în maximum 15 zile lucrătoare, în funcţie de complexitatea lucrării, îţi primeşti acasă mobilierul împachetat şi transportat de lucrătorii unităţii. Simplu, eficient şi elegant!

 

 

Citește articolul

Anunțuri

Restaurantul “La Popicu” din Ionesti angajeaza bucatar si ajutor de bucatar

Articol scris de

Restaurantul “La Popicu” din Ionesti angajeaza bucatar si ajutor de bucatar

-program lejer

-salariu de nerefuzat(plus alte beneficii)

Relatii la restaurant sau la numarul de telefon 0766485242

Citește articolul