Contactează-ne pe

Evenimente

DE CE ÎNCHIDE OCHII POLIŢIA? Află ce pericol mare te paşte când mergi spre Bucureşti!

Publicat în data de

- 2.296 vizualizări

Începutul școlii nu dă emoții doar elevilor, ci și șoferilor care tranzitează localitatea Lunguțu. Copii ce merg nestingheriți pe mopede și fac depășiri prin dreapta reprezintă cea mai mare spaimă într-o localitate unde, până acum, cel mai mare pericol era reprezentat de remorcile și atelajele nesemnalizate. Se pare că a devenit un obicei ca pe raza localității să se circule fără numere de înmatriculare, fără semnalizare, indiferent de condițiile meteo, iar mai nou, pentru a veni dinspre București, trebuie să faci slalom printre copiii ce conduc fără permis.

Dacă localitatea ar fi fost una izolată, nu s-ar fi sesizat poate nimeni, însă prin Lungulețu trece una din arterele rutiere majore ale țării, care leagă Bucureștiul de vestul țării, iar traficul este mereu aglomerat. Poate, pe această cale, vor lua la cunoștință si autoritățile responsabile și nu vor mai întoarce capul în direcția opusă pentru că sunt consăteni cu cei pe care ar trebui să-i sancționeze.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

VIDEO!Cei trei au fost reţinuţi după ce au sechestrat şi bătut cu sălbăticie un tânăr de 22 de ani

Articol scris de

UPDATE:Mandate de arestare preventivă pentru 30 zile faţă de cei trei bărbaţi retinuţi ieri !

Găeşteanul şi cei doi prieteni din Mogoşani-  care timp de mai bine de o oră au sechestrat şi  bătut bestial într-o locuinţă din Găeşti un tânăr de 22 de ani din satul Ilfoveni, comuna Nucet, au fost retinuti pentru 24 de ore, pe baza de ordonanţă. Maine, 19 ianuarie, vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecatoria Gaeşti cu propunere de arestare preventivă.

 

Citește articolul

Evenimente

GAESTI. Tânăr salvat miraculos de la moarte, în ultimul moment!

Articol scris de

Un barbat de 35 de ani, din Găeşti- cartierul Vaideeasca, a fost transportat la spital dupa ce ar fi incercat sa se sinucida prin spanzurare. Un vecin l-a văzut agăţat de un copac în grădină, a sărit repede gardul şi i-a tăiat laţul. Se pare că bărbatul se certase cu soţia. In prezent, este constient.

 

Citește articolul