Contactează-ne pe

Evenimente

„ACEASTA ESTE LUCRAREA PE CARE CETĂŢENII DIN ARSURI O AŞTEAPTĂ DE O VIAŢĂ!” Primarul Grigore Gheorghe dezvăluie priorităţile administraţiei locale pentru sfârşitul anului!

Publicat în data de

- 2.854 vizualizări

Exerciţiu de transparenţă al primarului Grigore Gheorghe, la lansarea investiţiei de alimentare cu apă a cartierului Arsuri. Edilul a povestit care sunt priorităţile administraţiei locale pentru ultimele luni ale anului şi a vorbit despre proiectele în derulare, dar şi despre cele care vor demara în perioada imediat următoare. Găeştenii pot afla astfel informaţii preţioase despre sumele care vor intra în oraş, dar şi despre stadiul lucrărilor deja începute:

„Sunteţi martorii unei investiţii importante în oraşul nostru, o lucrare pe care cetăţenii cartierului Arsuri o aşteaptă de o viaţă. Începem introducerea reţelei de apă, este o investiţie în valoare de 520.000 lei, vor fi introduşi 6452 metri liniari de conductă, vor fi montaţi hidranţi pentru incendii şi vor fi racordate la această lucrare 104 gospodării. La finalizarea acestui proiect, putem spune că în oraşul Găeşti toate casele vor fi racordate la reţeaua de apă.

Profit de acest moment pentru a vă informa că în septembrie vor demara alte lucrări, şi mă refer aici la construirea trotuarelor pe străzile Câmpului, Popa Şapcă, Popa Florea. Este o investiţie în valoare de 450.000 lei. Totodată, va începe construcţia de podeţe pe str. 1 Decembrie, care înseamnă o investiţie în valoare de 400.000 de lei, vom începe reabilitarea blocului 63 din părculeţul din sensul giratoriu, investiţie de 495.000 de lei şi, de asemenea, reabilitarea policlinicii din oraş, prin montarea de termopane, astfel încât, în cel mai scurt timp, clădirea să arate foarte bine.

Vă informez că lucrările care se derulează prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală sunt în grafic, fiind vorba despre lucrările de la Creşă, Bazinul de Înot şi ne axăm, cu toate forţele noastre, la lucrările de la Grădiniţa Inocenţa, astfel încât pe 16 septembrie să aşteptăm copiii în haine noi, de sărbătoare. Au fost schimbate termopanul, parchetul, faianţa, gresia, a fost făcută reabilitare termică, aşa încât copiii găeşteni vor avea condiţii excepţionale.

Niciuna dintre aceste investiţii şi lucrări nu ar fi fost posibile fără sprijinul pe care îl primesc, în fiecare lună, din partea colegilor mei consilieri ai Partidului Naţional Liberal şi vreau să spun cu regret şi cu durere în suflet că ceilalţi consilieri, ai PSD şi ALDE, votează împotriva acestor proiecte de fiecare dată. Nu-i interesează binele acestui oraş. Tot ceea ce facem vă asigur că se face cu bună-credinţă, se face pentru binele dumneavoastră, iar de 4 ani oraşul înfloreşte pe zi ce trece. Vă asigur că toate investiţiile pe care le-am propus pentru 2019 vor fi finalizate”.

Publicitate
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Fabrica Arctic de mașini de spălat rufe este singura fabrică din România certificată LEED Platinum, cea mai înaltă distincție pe care o poate primi

Articol scris de

Singura fabrică Industry 4.0 din România și una dintre puținele din Europa, fabrica Arctic de mașini de spălat rufe din Ulmi a primit certificatul LEED Platinum, o recunoaștere a meritelor din domeniul producției sustenabile. Unitatea de producție din Ulmi este singura unitate de producție din România care deține LEED Platinum, cel mai înalt nivel dintre distincțiile LEED pe care o fabrică o poate obține.

Procesul de certificare LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) al fabricii de mașini de spălat a fost demarat încă de la începutul acestui an, pe durata căruia au fost analizate peste 60 de criterii de către organizația U.S. Green Building Council.

„Încă din momentul în care fabrica de mașini de spălat rufe de la Ulmi era numai un plan ambițios, ne-am propus să construim nu numai o unitate Industry 4.0, eficientă din punct de vedere al producției, dar și una care să reflecte angajamentul nostru de a contribui și conduce către un viitor mai bun. Facem parte dintr-un grup care s-a angajat să construiască brand-uri care au un țel și depunem toate eforturile pentru a ne diferenția prin produse și tehnologii care susțin sustenabilitatea, concentrându-ne pe utilizarea eficientă a resurselor și pe soluții economice circulare. Certificarea LEED Platinum, pe care suntem mândri să o primim, este o încununare a tuturor eforturilor noastre”, a declarat Murat Büyükerk, CEO Arctic.

Fabrica de la Ulmi găzduiește cele mai noi inovații tehnologice, a fost construită în doar 17 luni, pe o suprafață de peste 700.000 mp și contribuie la combaterea schimbărilor climatice. A fost concepută pentru a proteja flora și fauna prin crearea de noi habitate pentru păsări și alte specii de animale. Fabrica este, de asemenea, echipată cu zone verzi, în exterior și în interior, pentru o calitate mai bună a aerului.

Până la 28% din energia consumată în procesul de producție este reprezentată de energie regenerabilă, iar deșeurile de plastic, metal, lemn și carton sunt colectate separat.

Emisiile anuale de CO2 sunt reduse cu 363 tone cu ajutorul unui sistem fotovoltaic ce produce 1 milion kWh pe an. Energia verde produsă anual este echivalentă cu consumul de energie electrică pentru o perioadă de un an de către 350 de gospodării.

În fiecare an, este reciclată o cantitate de apă echivalentă cu consumul a 450 de gospodării. Folosind cele mai moderne sisteme de tratare a apelor reziduale și de colectare a apei pluviale, apa folosită în timpul procesului de producție este reciclată și reutilizată în proporție de aproape 100%.

Fabrica de mașini de spălat rufe de la Ulmi a devenit anul acesta și membră a comunității WEF Light House, după ce a câștigat prestigiosul premiu „Lighthouse Network Factory” oferit de Forumul Economic Mondial. Anul acesta, numai 10 companii au primit această recunoaștere, în timp ce numai 26 de astfel de fabrici au câștigat acest premiu până în prezent. În plus, fabrica de mașini de spălat rufe Arctic este prima fabrică ce a primit acest premiu în zona greenfield.

Fabrica de la Ulmi a fost construită în urma unei investiții de peste 150 de milioane de euro și este prima fabrică Industry 4.0 atât pentru Arctic, cât și pentru Grupul Arçelik, care este prezent în 146 de țări, având 30.000 de angajați, 23 de unități de producție în 9 țări și 12 mărci.

Pe lângă faptul că este un producător durabil, Arctic își concentrează eforturile pe dezvoltarea de produse mai eficiente din punct de vedere energetic și durabile. Fiecare tehnologie nouă își propune să ofere un confort sporit consumatorului final și să reducă la minimum impactul asupra mediului.

 

Citește articolul

Evenimente

IN ATENTIA ADOLESCENTILOR!Vrei sa fii voluntar in Parada de poveste a Crăciunului? IATĂ CE TREBUIE SĂ FACI!

Articol scris de

Cautam voluntari adolescenti pentru Parada de Craciun pe care Casa de Cultura o organizeaza in data de 21 decembrie 2019, la ora 11.00. Veti defila, intr-un car alegoric de poveste, pentru a aduce magia sarbatorilor in Gaesti, alaturi de Mos Craciun si trasura lui fermecata si de personaje costumate. Pentru a va inscrie, trimiteti numele si numarul de telefon la adresa de mail culturagaesti@gmail.com sau lasati un comment cu DA la acest post si va contactam noi. Pentru detalii, sunati la numarul de telefon 0724549491.
Va asteptam in caravana bucuriei!

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------

Noutăți

Loading...