Contactează-ne pe

Evenimente

„ACEASTA ESTE LUCRAREA PE CARE CETĂŢENII DIN ARSURI O AŞTEAPTĂ DE O VIAŢĂ!” Primarul Grigore Gheorghe dezvăluie priorităţile administraţiei locale pentru sfârşitul anului!

Publicat în data de

- 2.681 vizualizări

Exerciţiu de transparenţă al primarului Grigore Gheorghe, la lansarea investiţiei de alimentare cu apă a cartierului Arsuri. Edilul a povestit care sunt priorităţile administraţiei locale pentru ultimele luni ale anului şi a vorbit despre proiectele în derulare, dar şi despre cele care vor demara în perioada imediat următoare. Găeştenii pot afla astfel informaţii preţioase despre sumele care vor intra în oraş, dar şi despre stadiul lucrărilor deja începute:

„Sunteţi martorii unei investiţii importante în oraşul nostru, o lucrare pe care cetăţenii cartierului Arsuri o aşteaptă de o viaţă. Începem introducerea reţelei de apă, este o investiţie în valoare de 520.000 lei, vor fi introduşi 6452 metri liniari de conductă, vor fi montaţi hidranţi pentru incendii şi vor fi racordate la această lucrare 104 gospodării. La finalizarea acestui proiect, putem spune că în oraşul Găeşti toate casele vor fi racordate la reţeaua de apă.

Profit de acest moment pentru a vă informa că în septembrie vor demara alte lucrări, şi mă refer aici la construirea trotuarelor pe străzile Câmpului, Popa Şapcă, Popa Florea. Este o investiţie în valoare de 450.000 lei. Totodată, va începe construcţia de podeţe pe str. 1 Decembrie, care înseamnă o investiţie în valoare de 400.000 de lei, vom începe reabilitarea blocului 63 din părculeţul din sensul giratoriu, investiţie de 495.000 de lei şi, de asemenea, reabilitarea policlinicii din oraş, prin montarea de termopane, astfel încât, în cel mai scurt timp, clădirea să arate foarte bine.

Vă informez că lucrările care se derulează prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală sunt în grafic, fiind vorba despre lucrările de la Creşă, Bazinul de Înot şi ne axăm, cu toate forţele noastre, la lucrările de la Grădiniţa Inocenţa, astfel încât pe 16 septembrie să aşteptăm copiii în haine noi, de sărbătoare. Au fost schimbate termopanul, parchetul, faianţa, gresia, a fost făcută reabilitare termică, aşa încât copiii găeşteni vor avea condiţii excepţionale.

Niciuna dintre aceste investiţii şi lucrări nu ar fi fost posibile fără sprijinul pe care îl primesc, în fiecare lună, din partea colegilor mei consilieri ai Partidului Naţional Liberal şi vreau să spun cu regret şi cu durere în suflet că ceilalţi consilieri, ai PSD şi ALDE, votează împotriva acestor proiecte de fiecare dată. Nu-i interesează binele acestui oraş. Tot ceea ce facem vă asigur că se face cu bună-credinţă, se face pentru binele dumneavoastră, iar de 4 ani oraşul înfloreşte pe zi ce trece. Vă asigur că toate investiţiile pe care le-am propus pentru 2019 vor fi finalizate”.


Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Căruţaş accidentat în Picior de Munte, pe DN72

Articol scris de

Accident la Picior de Munte. Un căruţaş a fost accidentat după ce un autoturism  nu a zărit la timp atelajul şi l-a acroşat. Căruţaşul a fost transportat la spital pentru investigaţii, iar poliţiştii fac cercetări la faţa locului.

Oamenii legii atrag atenţia că atelajele nu au ce căuta pe drumurile naţionale şi  cu toate acestea regulile sunt încălcate. Numai săptămâna trecută au avut loc 4 astfel de accidente cu mai mulţi răniţi grav, dar şi cu un mort.

 


Citește articolul

Evenimente

SCANDAL LA CRÂNGURILE: Director de școală, bătut de tatăl unui elev!

Articol scris de

Directorul unității de învățământ de la Școala Gimnazială Bădulești, din comuna Crângurile, ar fi fost agresat de tatăl unui elev în această dimineață, pe motiv că i-a certat copilul.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul ar fi fost atacat chiar în timp ce se afla la serviciu. Victima nu a solicitat intervenția ambulanței pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă a depus plângere.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. Cercetările sunt continuate de către un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești. De asemenea, față de bărbatul bănuit de comiterea faptei, polițiștii au dispus măsura sancționării contravenționale în conformitate cu prevederile Legii nr.61/1991 privind ordinea și liniștea publică.

Foto cu caracter ilustrativ


Citește articolul

Evenimente

PERFORMANŢĂ! Bronzul ajunge la Gaeşti! UITE CINE L-A CÂȘTIGAT ŞI ÎN CE CONDIŢII! Află şi ce alte surprize pregăteşte la sală!

Articol scris de

Cupa României la Culturism și Fitness, desfășurată la Drobeta-Turnu Severin in perioada 6-7 septembrie, a adus pentru Găești o medalie, prin participarea lui Ilie Laurențiu, care s-a clasat pe locul al treilea la categoria 70kg.

Antrenamentele i-au fost îngreunate din cauza unei duble fracturi costale, iar sportivul găeştean a tras din greu pentru a prinde o formă cât mai bună de concurs. Zilnic a  avut o dietă  drastică: 30 de albușuri de ou, 2kg de piept de pui și vreo 6 litri de apă, însă Laurențiu este fericit că a întâlnit adversari foarte titrați, iar clasarea pe un podium in compania lor a fost una mai mult decât onorabilă.

Cele 5 antrenamente săptămânale și cele 2 ședințe de cardio și-au pus amprenta asupra sa, motiv pentru care imediat după concurs și-a luat câteva zile de odihnă și refacere, pentru a se putea apuca de treabă mult mai bine în vederea participării la faza națională a concursului de culturism, ce se va desfășura la finalul lunii septembrie, a.c.

Laurențiu activează ca instructor personal la una din sălile din Găești, iar oamenii pe care-i antrenează au rezultate excelente, fetele antrenate de el fiind într-o formă atât de bună, încât are de gând să participe cu ele la concursurile de Body Fitness.

Pentru participarea sa și clasarea pe podium, nu a primit decât o medalie și o cupă, dar spune că face asta de drag, nu pentru premii. “Nu mă pot prezenta în fața oamenilor și să le spun: fă asta si o să arăți bine, dacă eu nu sunt într-o formă bună. Cel mai bun sfat nu are acoperire dacă nu este demonstrat și de exemplul personal, ori dacă arăți că și tu poți, sfatul antrenorului este primit mult mai ușor. Și nu am privit pregătirea ca o competiție, ci ca un mod de viață”, ne-a declarant Laurențiu. ‘’Doresc să dedic acest titlu părinților mei, primii care m-au ajutat în demersul meu costisitor, primii mei susținători și cei fără de care nu aș fi ajuns astăzi aici’’, a precizat tânărul ce promite ca următoarea poză de pe podium să fie una în care are aurul la gât.


Citește articolul

Noutăți

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design