Contactează-ne pe

Evenimente

SCANDAL URIAȘ ÎN GĂEŞTI : Bărbat reținut pentru 24 de ore după ce s-a iubit cu fiica vitregă!

Publicat în data de

- 4.852 vizualizări

Un bărbat de 34 de ani, care trăiește în concubinaj  cu o doamnă binecunoscuta din Găești, își va petrece această noapte în beciul Poliției, după ce ar fi întreținut relații sexuale cu fata pentru care ar fi trebuit să-i fie ca un tată. Individul ar fi sedus-o pe adolescenta în vârstă de 17 ani, pe care o creștea de mai mulți ani, împreună cu concubina. Între cei doi s-ar fi înfiripat o poveste de dragoste fierbinte în văzul lumii. Mama ar fi avut bănuieli ca ceva necurat se întâmplă în casa ei de mai multa vreme. La aceasta, s-au adăugat și bârfele vecinilor, care ar fi avertizat-o pe femeie despre amantlac. Până la urmă, rănită și dezamăgită, a alertat autoritățile. Bărbatul a recunoscut si fost reținut pentru săvârșirea infractiunii de act sexual cu un minor, iar maine va fi prezentat magistraților, cu propuneri legale.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Video!CENTURA, PASARELA ŞI REFACEREA INFRASTRUCTURII ÎN CENTRUL GĂEŞTIULUI: „Am atins apogeul mandatului meu de primar!”

Articol scris de

„Dragi prieteni, astăzi, am atins apogeul mandatului meu de primar!

S-au demarat, oficial, procedurile pentru construirea centurii ocolitoare a orașului Găeşti. Acest proiect extraordinar va fi finanțat cu fonduri europene.

Deasemenea, în vara acestui an va fi reabilitată în totalitate pasarela peste calea ferată și drumul național din centrul orașului nostru. Acesta se va lărgi pe 4 benzi de la trecerea de pietoni din fața Parcului Central până la Poliție, iar de la podul peste Rastoacă(La Liber) va fi extins drumul pe 3 benzi spre Complex!

În aproape 3 luni de guvernare #PNL, s-au rezolvat foarte multe proiecte ale orașului nostru.

Pe această cale vreau să mulțumesc domnului Ministru al Transporturilor, Lucian Bode si domnului președinte al #PNL Dâmbovița, Consilier de Stat, Guran Virgil, oameni care respectă cetățenii din orașul nostru.

Vă rugăm să realizați ce ar însemna pentru orașul Găeşti ca PNL să conducă și Consiliul Județean.

Mâine vă așteaptă noi surprize plăcute!

Vă rog să priviți filmarea de astăzi din cabinetul Ministrului Transporturilor”, a declarat primarul Găeştiului, Grigore Gheorghe.

Citește articolul

Evenimente

PROIECT DE UN MILION DE EURO! 15 noi săli de clasă pentru Şcoala “Radu cel Mare”

Articol scris de

“Mâine va începe licitația pentru proiectul ,,Reabilitare și modernizare infrastructură educațională Şcoala <<Radu cel Mare>>”, proiect finanțat prin PNDL, în valoare de 1milion de euro.

Se vor costrui 15 noi săli de clasă, urmând ca toți elevii să învețe de dimineață!”, a anuntat primarul Grigore Gheorghe in urma intalnirii pe care a avut-o astazi  la Ministerul Dezvoltării cu Directorul General-Adjunct, Alexandru Soare.

 

Citește articolul