Contactează-ne pe

Evenimente

SFÂRŞIT DRAMATIC PENTRU INGINERUL GĂEŞTEAN LAURENŢIU MORĂRUŞ. Ce destin cutremurător a avut!

- 7.264 vizualizări

O poveste incredibilă făcea, acum aproximativ o lună, furori pe internet. Era vorba despre un om al străzii, până mai ieri inginer, care îi întreba pe trecători cum iese el din povestea asta.

Cândva recunoscut pentru inteligenţa lui ieşită din comun, Laurenţiu Morăruş a absolvit Politehnica Aerospaţială. Avea un serviciu bun şi familie şi toate îi mergeau din plin. În urmă cu un an însă, totul s-a năruit, iar existenţa lui a devenit una de coşmar. Părăsit de soţie, a devenit alcoolic. L-a părăsit  se pare şi  familia care i-a dat viaţă, iar Laurenţiu a ajuns pe străzi.

Deşi câţiva foşti colegi de liceu au încercat să-l ajute şi chiar să-l interneze într-un spital, eforturile lor au fost în zadar. La doar 44 de ani, inginerul Morăruş era doar o umbră a bărbatului care a fost.

Pe 28 iulie, a decedat în Bucureşti, iar familia a aflat abia zilele trecute. Trupul său va fi depus mâine la Capela „Sf. Ilie” , pentru slujbă, după care va fi înhumat la Cimitirul Nou.


Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alina Tureanschi

    13 august 2019 at 16:26

    Dumnezeu să-l odihnească în pace! L-am cunoscut, copil fiind. Urâtă soartă a avut. Imi pare rau. Sunt sigura ca acolo unde este acum ii este mai bine. Condoleante familiei!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Crimă oribila la Gura Suţii! TATĂL ȘI-A ÎNJUNGHIAT FIUL ÎN INIMĂ!

Articol scris de

Un tânăr in vârstă de 30 de ani, din Gura Sutii, a avut un sfârșit cumplit. El a pierit duminică după-amiază, după ce a fost injunghiat de propriul tată, in varsta de 61 de ani. Intre cei doi a izbucnit un conflict violent, pe fondul consumului de alcool. Tatăl criminal a incercat, in prima fază, sa minta autoritățile, spunând ca fiul său s-a împiedicat și a căzut în cuțit. Polițiștii și procurorii fac acum cercetări, pentru a stabili cum s-a petrecut nenorocirea.

 

 

 


Citește articolul

Educație și cultură

Trofeul Sectiunii Folk- grupuri al Festivalului „Capitala Muzicală” Sibiu a ajuns la Gaesti! GRUPUL NEW GENERATION AL CASEI DE CULTURA, PERFORMANTA LA UNUL DINTRE CELE MAI TITRATE CONCURSURI DE INTERPRETARE!

Articol scris de

Unii dintre cei mai talentati gaesteni, membri ai formatiilor New Generation si Ritmic ale Casei de Cultura, s-au remarcat la Festivalul „Capitala Muzicala”, care s-a desfasurat la Sibiu, la acest sfarsit de saptamana. Copiii pregatiti de Mariana Ionescu, Orton (Simion Alin Cezar) si Catalin Dragomir au obtinut premii la toate sectiunile la care s-au inscris.

Un juriu titrat, din care au facut parte Horia Moculescu, Mihai Alexandru sau Zoe Alecu, a avut o misiune imposibila: sa departajeze unele dintre cele mai bune voci de copii si adolescenti din Romania.

Veniti din toata tara, de la scoli de canto si muzica, talentatii copii si adolescenti s-au luptat pentru trofeele si premiile puse in joc la sectiunile si categoriile de muzica clasica, populara sau usoara.

Solistii gaesteni se intorc acasa cu urmatoarele premii: Grupul New Generation (instructori Mariana Ionescu si Orton), din care fac parte Mariana Stefan, Lavinia Nae, Denisa Stoica si Alexandru Popescu- Trofeul Sectiunii Grupuri Folk. Gabriel Florea (instructor Catalin Dragomir) – premiul al 2-lea la Sectiunea Muzica Populara, categoria 13-14  ani. Nicoleta Stoica (instructor Cătălin Dragomir) – mentiune la Sectiunea Muzica Populara, categoria10-11 ani.

Mariana Stefan (instructori Mariana Ionescu si Orton) – mentiune la Sectiunea Muzica Usoara, categoria16/18 ani, Lavinia Nae (instructori Mariana Ionescu si Orton) – premiul special la Sectiunea Muzica usoara, caregoria14- 15 ani.


Citește articolul

Evenimente

O casă din Corbii Mari, cuprinsă de flăcări. INCENDIUL S-A EXTINS LA ALTE DOUĂ IMOBILE

Articol scris de

Pompierii intervin cu cinci autospeciale  (de la Garda Potlogi, Detasamentul Titu  si SVSU Corbii Mari) pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din comuna Corbii Mari, flăcările extinzându-se la alte două locuinţe, potrivit Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

În momentul de față incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidare. Nu s-au inregistrat victime.


Citește articolul

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design