Contactează-ne pe

Noutăți

Ai nevoie de un specialist SEO full time sau de o agentie SEO?

- 217 vizualizări

Internetul ofera oportunitati de publicitate extrem de eficiente, daca stiti sa profitati de ele. Motoarele de cautare, directoarele web, site-urile publicatiilor si retelele de socializare au luat locul televizorului. O agentie seo sau un specialist SEO poate pune la dispozitia unui intreprinzator o multime de solutii accesibile. Dar in care ar trebui sa aveti mai multa incredere si de ce?

Firmele de marketing digital se concentreaza foarte mult pe SEO. Cele mai multe agentii ofera solutii multifunctionale pentru toate nevoile unui client, inclusiv promovare social media, creare de continut, strategii local SEO si alti factori care va pot ajuta sa propulsati afacerea in vizorul potentialilor clienti.

Specialist SEO independent

Pe de alta parte, exista specialistul SEO independent, care vine de obicei cu un background foarte bun din proiectele anterioare si recomandari pe masura. Acesti specialisti seo se remarca deseori pe forumurile si platformele de afaceri si pe bloguri personale, oferind solutii informative, practice.

Potrivit unui sondaj realizat de unul din cele mai cunoscute site-uri in domeniul SEO, Moz, un intreprinzator poate cheltui in medie 75 – 200 de dolari pe ora pentru servicii seo. O agentie seo care lucreaza cu un client pe un proiect mai complex poate cere intre 1000 si 7500 de doari. Desigur, preturile variaza in functie de tara si regiune.

Daca obtineti mai mult trafic pe site si mai multe vanzari, atunci o colaborare cu o agentie seo inseamna ca banii au fost bine cheltuiti. Pentru a va asigura ca faceti acest lucru, serviciul trebuie sa fie favorabil atunci cand vorbim de:

  • gestionarea resurselor. Capacitatea agentiei sau a specialistului SEO de a utiliza in mod eficient resursele. Ar trebui sa primesti o confirmare ca nu exista costuri suplimentare legate de achizitionarea unui soft special sau a altor resurse de lucru necesare.
  • eficientizarea timpului, pentru prioritati. Orice antreprenor va angaja un specialist seo sau o agentie SEO pentru ca acest lucru ii permite sa-si eficientizeze timpul si sa se concentreze pe alte elemente esentiale care tin de afacerea sa.
  • responsabilitatea rezultatelor. Vorbind despre rezultate, agentia sau specialistul SEO care nu a respectat un deadline, trebuie sa-si asume responsabilitatea.

Eficienta costurilor

Avand in vedere experienta in domeniu, majoritatea specialistilor in SEO dispun de toate resursele necesare pentru procesarea problemelor cu care se confrunta site-ul dumneavoastra. Ei colaboreaza intr-un mod apropiat de afacerea dumneavoastra si rezolva orice problema de SEO care apare. Daca aveti frecvent probleme minore ce limiteaza performanta campaniilor SEO, puteti angaja un specialist seo full time.

Agentiile seo sunt firme, al caror management este deseori format din mai multi specialisti seo. Avand in vedere experienta lor colectiva in domeniu, agentia dispune de o varietate de instrumentem care ajuta la atingerea obiectivelor, mai rapid si mai eficient. Multe agentii ofera estimari de buget, iar acest lucru va permite sa aveti un control clar al cheltuielilor cu promovarea online si serviciile de optimizare seo. O agentie buna de seo nu va avea niciodata taxe ascunse si se va dedica foarte mult clientilor sai.

Cresterea afacerii

Specialistii se ocupa de fiecare client in mod individual si folosesc o varietate de solutii bazate pe cunostintele si interpretarile lor profesionale, derivate din instrumentele lor de analiza. Avand in vedere ca ei lucreaza in mod individual, ei au o imagine completa asupra detaliilor unei afaceri, de la keyword research pana la ratele de trafic pe continutul social. Acest lucru va permite sa va concentrati asupra cresterii afacerii, dar in anumite situatii veti plati mai mult pentru servicii suplimentare.

O agentie SEO lucreaza cu bugetul dumneavoastra si poate detine mai multi specialisti SEO cu abilitati foarte bune de optimizare. Echipele seo lucreaza prin procese structurate, iar interpretarile lor de analiza sunt rapide si precise. Prezentarea imediata a datelor face ca scalarea campaniilor sa fie extrem de eficienta, pentru ca puteti lua o decizie in cunostinta de cauza cu datele prezentate. Totusi , actiunile si rezultatele depind in mare masura de bugetele pe care le setati. Din pacate, anumite agentii seo isi indreapta atentia asupra proiectelor cu buget mare. Acesta nu este cazul agentiei seoagency, care trateaza fiecare business cu acelasi interes, indiferent daca este mai mare sau mai mic.

Concluzie

Daca aveti un proiect de proportii si obiective curajoase, intr-un interval relativ scurt, atunci veti dori sa va concentrati atentia spre o echipa de profesionisti SEO, dintr-o agentie. Veti stabili impreuna un buget si veti avea convingerea ca solutiile prezentate si actiunile intreprinse reprezinta suma unor pareri de expertiza, a unor profesionisti dedicati.

In final, atat specialistul SEO, cat si agentia SEO va aduce, prin actiunile realizate, o vizibilitate mai mare pentru afacerea dumneavoastra in online.

 

 

 

Reporter, Editor Web. Din 2014 in echipa redactionala! andreialincoman@gmail.com

Publicitate
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

Crimă oribila la Gura Suţii! TATĂL ȘI-A ÎNJUNGHIAT FIUL ÎN INIMĂ!

Articol scris de

Un tânăr in vârstă de 30 de ani, din Gura Sutii, a avut un sfârșit cumplit. El a pierit duminică după-amiază, după ce a fost injunghiat de propriul tată, in varsta de 61 de ani. Intre cei doi a izbucnit un conflict violent, pe fondul consumului de alcool. Tatăl criminal a incercat, in prima fază, sa minta autoritățile, spunând ca fiul său s-a împiedicat și a căzut în cuțit. Polițiștii și procurorii fac acum cercetări, pentru a stabili cum s-a petrecut nenorocirea.

 

 

 

Citește articolul

Educație și cultură

Trofeul Sectiunii Folk- grupuri al Festivalului „Capitala Muzicală” Sibiu a ajuns la Gaesti! GRUPUL NEW GENERATION AL CASEI DE CULTURA, PERFORMANTA LA UNUL DINTRE CELE MAI TITRATE CONCURSURI DE INTERPRETARE!

Articol scris de

Unii dintre cei mai talentati gaesteni, membri ai formatiilor New Generation si Ritmic ale Casei de Cultura, s-au remarcat la Festivalul „Capitala Muzicala”, care s-a desfasurat la Sibiu, la acest sfarsit de saptamana. Copiii pregatiti de Mariana Ionescu, Orton (Simion Alin Cezar) si Catalin Dragomir au obtinut premii la toate sectiunile la care s-au inscris.

Un juriu titrat, din care au facut parte Horia Moculescu, Mihai Alexandru sau Zoe Alecu, a avut o misiune imposibila: sa departajeze unele dintre cele mai bune voci de copii si adolescenti din Romania.

Veniti din toata tara, de la scoli de canto si muzica, talentatii copii si adolescenti s-au luptat pentru trofeele si premiile puse in joc la sectiunile si categoriile de muzica clasica, populara sau usoara.

Solistii gaesteni se intorc acasa cu urmatoarele premii: Grupul New Generation (instructori Mariana Ionescu si Orton), din care fac parte Mariana Stefan, Lavinia Nae, Denisa Stoica si Alexandru Popescu- Trofeul Sectiunii Grupuri Folk. Gabriel Florea (instructor Catalin Dragomir) – premiul al 2-lea la Sectiunea Muzica Populara, categoria 13-14  ani. Nicoleta Stoica (instructor Cătălin Dragomir) – mentiune la Sectiunea Muzica Populara, categoria10-11 ani.

Mariana Stefan (instructori Mariana Ionescu si Orton) – mentiune la Sectiunea Muzica Usoara, categoria16/18 ani, Lavinia Nae (instructori Mariana Ionescu si Orton) – premiul special la Sectiunea Muzica usoara, caregoria14- 15 ani.

Citește articolul

Evenimente

O casă din Corbii Mari, cuprinsă de flăcări. INCENDIUL S-A EXTINS LA ALTE DOUĂ IMOBILE

Articol scris de

Pompierii intervin cu cinci autospeciale  (de la Garda Potlogi, Detasamentul Titu  si SVSU Corbii Mari) pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din comuna Corbii Mari, flăcările extinzându-se la alte două locuinţe, potrivit Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

În momentul de față incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidare. Nu s-au inregistrat victime.

Citește articolul

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design