Contactează-ne pe

Noutăți

CRÂNGURILE: Primarul şi poliţiştii, lecţie despre siguranţă şi prevenirea infracţionalităţii pentru cetăţeni!

Publicat în data de

- 1.702 vizualizări

Primarul comunei Crângurile, Costin Barbu, împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, au organizat, în incinta Căminului Cultural din Pătroaia Vale,  o acțiune de informare a cetățenilor, în scopul prevenirii şi combaterii faptelor grave şi a infracţiunilor.

În cadrul acţiunii, polițiștii şi reprezentanţii administraţiei locale au relaționat cu cetățenii și le-au oferit sfaturi privind protecţia locuinţelor şi anexelor gospodărești.

Totodată, oamenii au fost informați cu privire la ordinele de protecție provizorii, modul de sesizare și de intervenție în cazurile de violență domestică, dar și cu privire la consecințele unui comportament neadecvat al agresorului în cazurile de violență domestică, caracterizat prin violență verbală, fizică, psihologică, sexuală și socială, care se răsfrânge asupra victimelor.

În cadrul întâlnirii, au fost distribuite materiale cu caracter informativ-preventiv și au fost prezentate măsuri ce trebuie adoptate pentru prevenirea implicării în evenimente negative.

La activitate au participat elevi și studenți ai instituțiilor de învățământ din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, care efectuează stagiul de practică la Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

JOI, MAREA INAUGURARE! Fashion Mall, magazinul care aduce în Găeşti cele mai tari brand-uri!

Articol scris de

Doreşti să te îmbraci cu haine de la cele mai cunoscute brand-uri, la preţuri accesibile? Acum poţi face acest lucru fără a mai fi nevoit să pleci din Găeşti. Fashion Mall, magazinul aşteptat de ani de zile pe piaţa găeşteană, se deschide joi, 20 februarie. Îl găsiţi pe strada Independenţei, lângă BCR, de unde puteţi achiziţiona cele mai la modă şi exclusiviste haine.

Case de modă româneşti de prestigiu, precum La Dona, Cătălin Botezatu Exclusiv, dar şi brand-uri celebre: Zara, Vero Moda, Jack&Jones, Mango, Bershka sau Mustang sunt acum accesibile, la Găeşti, la magazinul Fashion Mall.

Îmbracă-te cu stil şi fii la modă, la Fashion Mall!

 

Citește articolul

Noutăți

Agresor imobilizat de doi jandarmi aflați în timpul liber

Articol scris de

„Doi jandarmi dâmbovițeni aflaţi în timpul liber au intervenit, astăzi, 19 februarie, pentru a imobiliza un bărbat care a îmbrâncit o femeie pe trotuar, aceasta lovindu-se de un gard din beton.

Aceștia se deplasau pe bulevardul Regele Carol I din mun. Târgoviște și au observat incidentul produs în imediata vecinătate a unui restaurant.

Unul dintre jandarmi când a observat că femeia căzută prezenta o lovitură în zona capului a apelat numărul de urgență 112 și a solicitat sprijinul unei ambulanțe, pentru a-i acorda acesteia îngrijiri medicale. Celălalt a intervenit prompt şi l-a imobilizat pe agresor, după care a solicitat telefonic prezenţa unui echipaj de jandarmi. Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost condus la sediul Poliției Municipilui Târgoviște, unde i-au fost aplicate măsurile legale.

Cei doi jandarmi, plutonier-adjutant Samoilă George și plutonier-major Zegheru Cătălin, își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița de peste 20 de ani”, se arata in comunicatul de presa al Jandarmeriei Dambovita.

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------