Contactează-ne pe

Noutăți

Te pregătești de prima întâlnire cu ea? Iată 7 sfaturi ca să nu dai greș!

- 819 vizualizări

Prima întâlnire este crucială pentru dezvoltarea unei legături sentimentale puternice și satisfăcătoare pentru ambii parteneri. Așadar, dacă plănuieșți să o scoți în oraș pe domnișoara față de care ai sentimente, nu ti-ar strica niște sfaturi pe care le poți pune în aplicare pentru că totul să se desfășoare așa cum ai sperat.Trebuie să fii atent la toate detaliile în așa fel încât întâlnirea să fie una memorabilă pentru amândoi. Plănuiește cu atenție totul și nu te chinui să o impresionezi cu lucruri scumpe, te va ține minte și dacă îi oferi doar un singur trandafir!

Iată ce trebuie să ai în vedere înainte de acest moment important:

Ai grijă la ce întrebări pui

 

Gândește-te de acasă ce ai vrea să știi de la fata pe care o placi. Nu atinge subiecte care sunt mult prea personale sau intime. Ai grijă să nu o plictisești cu întrebări inutile, cum ar fi: “Cum îl chema pe primul tău animal de companie?“, probabil nici ea nu mai știe. Iată câteva exemple de întrebări dacă ai rămas fără inspirație:

  • Ce hobby-uri ai și cu ce îți ocupi timpul liber?
  • Ce fel de seriale/filme urmărești?
  • Care sunt lucrurile de care ești cea mai mândră?
  • Unde ți-ai dori să petreci o vacanță perfectă?
  • Care ar fi jobul tău de vis?
  • Ce locuri frecventezi cu prietenii sau cu familia ta?

Îmbracă-te adecvat, nu să o impresionezi

 

În general, e bine să te îmbraci cum te simți confortabil, și nu doar de dragul de a impresiona lumea din jurul tău. Pentru prima întâlnire este indicat ca ținuta ta să fie în concordanță cu locația în care ați stabilit să petreceți timpul împreună. Nu este necesar să te îmbraci cu o cămașă elegantă, albă, dacă mergeți la film, cum de altfel nu te poți îmbrăca în pantaloni sport dacă mergeți la un restaurant. Urmărește aceste sfaturi ca să nu dai greș atunci când îți pregătești ținuta.Ai grijă de sănătatea orală

 

Chiar dacă tu nu îți dai seama, respirația ta poate fi urât mirositoare și respingătoare. Dacă la sfârșitul întâlnirii plănuiești să o săruți, trebuie să te asiguri că aceasta nu te evită din cauza unor probleme dentare. Nu e de ajuns să te speli pe dinți sau să mesteci gumă înainte de întâlnire, trebuie să ai o igienă orală corespunzătoare zilnic. În acest sens, vizitele constante la cabinetul stomatologic sunt activități peste care nu trebuie să sari, iar acest lucru este valabil tot timpul, nu doar când te pregătești de o întâlnire! Poți să vezi aici ce presupune un control stomatologic preventiv, procedură care te ajută să menții o sănătate orală ideală și un zâmbet cuceritor și plăcut, un atuu care te va ajuta să faci cea mai bună impresie, încă din primul moment!

Fii prezent și lasă tehnologia la o parte!

 

Dacă ai ieșit la o întâlnire cu fata de care îți place, atunci trebuie să îi acorzi toată atenția ta și să uiți de tehnologie și de rețelele de socializare. Scoate telefonul din buzunar doar atunci când vreți să faceți poze împreună.

Conversează, nu vorbi doar despre tine

 

Tentația de a-ți expune toată viața și de a povesti toate experiențele tale poate fi mare. Nu te lăsa condus de instinctul de a da tot din casă și lasă-i și ei dreptul de a-și spune poveștile. Nu o impresionezi dacă vorbești peste măsură, o să se plictisească și nu își va mai dori să repete o ieșire alături de tine.

Ieșiți într-un loc în care să vă simțiți bine

 

Stabiliți de comun acord locul în care vreți să se desfășoare prima voastră întâlnire. Parcul, cinematograful, cafeneaua sau centrul orașului sunt cele mai bune alegeri atunci când vreți ceva relaxant și un mediu în care să va puteți cunoaște fără să fiți deranjați.

Oferă-te să o conduci acasă

 

Chiar dacă nu ai mașină, te poți oferi să o conduci până în fața casei, mai ales dacă este seară. Dacă totuși vrei să o duci cu mașina, atunci nu încerca să conduci agresiv pentru a o da pe spate, nu vei face decât contrariul. Va aprecia mai mult efortul și grija ta de a o lăsa în siguranță acasă.

Pe lângă toate aceste sfaturi, mai există unul la fel de important: să fii tu însuți și să nu încerci să pari altcineva. Lasă dragostea să plutească în aer și nu uita că prima întâlnire nu se uită niciodată, la fel ca primul sărut!

 

Sursă foto: pixabay.com.


Reporter, Editor Web. Din 2014 in echipa redactionala! andreialincoman@gmail.com

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Noutăți

ANUNŢ: Aveţi un apartament cu doua camere sau o garsoniera la parter de vânzare?

Articol scris de

Cumpar apartament cu doua camere sau garsoniera confort I, la parter,   in orasul Gaesti.

Telefon 0724 059 944


Citește articolul

Noutăți

TOP 5 IDEI de AFACERI pe care le poti porni de ACASA

Articol scris de

Exista afaceri pe care le poti porni fara nicio problema chiar de acasa, atat timp cat ai experienta necesara si cunostiintele utile in aria pe care o alegi. Iti trebuie putina disciplina si un strop de determinare pentru a-ti transforma visele in realitate.

Iata care sunt TOP 5 AFACERI pe care le poti porni de ACASA:

  1.Consultanta financiara, audit sau contabilitate

 Daca ai expertiza intr-unul dintre aceste domenii, iti poti deschide propria ta firma cu sediul chiar la tine acasa. Vei putea lucra din intimitatea casei tale, ceea ce este un super avantaj. Ai optiunea de a apela la profesionisti pentru a face o analiza de piata inainte de infiintarea firmei, iar pentru asta poti afla toate detaliile online.

Desigur, trebuie sa iei in considerare faptul ca nu vei putea sa te incarci cu foarte multa munca daca alegi sa te ocupi numai tu de afacere si sa nu ai angajati. In acelasi timp, poti avea angajati care lucreaza si ei de acasa, atat timp cat le oferi un cadru legal in care sa isi desfasoare munca.

  1. Organizare de evenimente

 

 Organizarea de evenimente poate fi facuta foarte usor de acasa, insa va necesita si munca de teren. Daca ai experienta in acest domeniu poti alege sa organizezi nunti, botezuri, aniversari ori chiar petreceri pentru copii sau burlaci/burlacite, folosindu-ti creativitatea si cunostiintele. 

Faptul ca te vei ocupa de crearea unor momente deosebite poate fi rasplatit pe masura: vezi aici cat castiga un organizator de evenimente. 

  1. Scriitor freelancer

Daca ai talent la scris, ai toate sansele sa castigi bani din asta, lucrand cel mai usor ca PFA. Astfel, din intimitatea casei tale alege sa scrii orice iti face placere, de la beletristica, povesti si pana la articole jurnalistice ori materiale de publicitate. 

Nu uita sa iti faci un portofoliu cu cele mai bune materiale scrise de tine pentru a-l putea prezenta viitorilor clienti.

  1. Traducator

Fie ca ai abilitatea de a traduce din romana in engleza, din spaniola in engleza sau din finlandeza in romana, ai oportunitatea de a fi propriul tau sef si a castiga bani din asta. Iti poti infiinta propria firma de traduceri si te poti ocupa de traducerea de articole, site-uri sau chiar romane si alte carti.

Desigur, este important sa ai experienta si sa poti dovedi ca esti priceput in acest domeniu, astfel incat un portofoliu nu-ti va strica.

  1. Pet-sitter

Iubesti animalutele? Atunci poti avea grija de caini sau pisici cat timp stapanii lor sunt plecati: contra-cost desigur. Acestia pot lasa animalele la tine pentru o zi, 2 sau cate au nevoie, timp in care tu vei avea grija de ele. Nu este deloc usor, insa, pentru cei ce iubesc animalele va fi o sarcina facuta din pasiune. 

Daca vrei sa incepi drumul spre antreprenoriat, ia in calcul propunerile de mai sus legate de afaceri ce le poti porni de acasa. Desigur, acesta este un punct de start, iar afacerile le vei putea extinde atunci cand consideri ca este momentul.

 

Sursa foto: shutterstock.com 

 


Citește articolul

Noutăți

PRIMARIA GAESTI: Proiecte de hotărâri ale lunii august supuse aprobării

Articol scris de

Potrivit prevederile art.133  alin.( 1 )din OUG 57/2019 –Codul Administrativ  , consilierii locali sunt convocati in  sedinta ordinara   in data  de  23.08.2019 , ora 16   la sediul Consiliului Local  Gaesti .

Pe ordinea de zi se afla urmatoarele puncte :

1 ) –  Proiect de  hotarare  privind  rectificarea bugetului  local  pe anul 2019 , trim. III  prin majorarea veniturilor si  cheltuielilor  – initiator primar  Grigore  Gheorghe  ;

2)-Proiect de   hotărâre privind aprobarea raportului privind contul de execuţie al

bugetului U.A.T. Gaesti la data de  30.06.2019- initiator primar  Grigore  Gheorghe  ;

3)- Proiect de   hotărâre privind aprobarea costului  mediu  lunar de intretinere  si a contributiei parintilor/ reprezentantilor legali pentru copiii care frecventeaza cresa din subordinea Serviciului Public de Asistenta Sociala in anul scolar 2019-2020 – initiator primar  Grigore  Gheorghe  ;

4)- Proiect de   hotărâre privind aprobarea structurii  organizatorice   a Unitatii  Teritorial Administrative  – Orasul Gaesti   precum si a statului  de  functii – initiator primar  Grigore  Gheorghe  ;

5) – Proiect de   hotărâre privind aprobarea regulamentului  de organizare si  functionare a Directiei  de asistenta sociala   Gaesti  si a structurii de personal- initiator primar  Grigore  Gheorghe  ;

6)- Proiect de   hotărâre privind aprobarea  dezmembrarii   terenului in suprafata de  971 m.p. situata in str. 13 Decembrie  ,avand  numar cadastral  70835, in trei loturi  privind aprobarea  dezmembrarii   terenului in suprafata de  971 m.p. situata in str. 13 Decembrie  ,avand  numar cadastral  70835, in trei loturi  – initiator primar  Grigore  Gheorghe  ;

7)- Proiect de   hotărâre privind aprobarea prelungirii  strazii  Fundatura 1 Decembrie  – initiator primar  Grigore  Gheorghe  ;

8) -Proiect de   hotărâre privind aprobarea  studiului de oportunitate  privind  delegarea de  gestiune  a serviciului de  iluminat  public din orasul Gaesti  – initiator primar  Grigore  Gheorghe  ;

9) – Proiect de   hotărâre privind trecerea din domeniul public in domeniul  privat al orasului   a  suprafetei de  100 m.p.  teren  aferent  spatiului commercial pe care  il detine  SC CARMAND  SRL in orasul Gaesti  , str. Unirii  , langa  blocul 42 , precum si  aprobarea vanzarii acestuia  – initiator primar  Grigore  Gheorghe  ;

10)- Proiect de  hotarare priind aprobarea premierea elevilor care  au obtinut  nota 10 la Evaluarea   in  anul 2019- initiator primar  Grigore  Gheorghe  ;

11) -Proiect de   hotărâre privind  stabilirea procedurii de  intocmire  a dosarelor  si a metodologiei  de aprobare a scutirii de  la plata taxei de  reabilitare  termica a  proprietatilor   ce se  incadreaza in prevederile  art .14  alin. 8 din OUG nr.18/2009 , privind   cresterea performantei energetice  a blocurilor de locuit – initiator primar  Grigore  Gheorghe  ;

12 ) -Proiect de   hotărâre privind  aprobarea listei  persoanelor  fizice care  locuiesc in blocurile 1, 2, 24, 25 si  25  ,care  beneficiaza de scutire  de la plata  taxei  de  reabilitare  blocuri

PRIMAR  ,

Jr. Gheorghe Grigore

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Citește articolul

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design