Contactează-ne pe

Noutăți

Te pregătești de prima întâlnire cu ea? Iată 7 sfaturi ca să nu dai greș!

Publicat în data de

- 824 vizualizări

Prima întâlnire este crucială pentru dezvoltarea unei legături sentimentale puternice și satisfăcătoare pentru ambii parteneri. Așadar, dacă plănuieșți să o scoți în oraș pe domnișoara față de care ai sentimente, nu ti-ar strica niște sfaturi pe care le poți pune în aplicare pentru că totul să se desfășoare așa cum ai sperat.Trebuie să fii atent la toate detaliile în așa fel încât întâlnirea să fie una memorabilă pentru amândoi. Plănuiește cu atenție totul și nu te chinui să o impresionezi cu lucruri scumpe, te va ține minte și dacă îi oferi doar un singur trandafir!

Iată ce trebuie să ai în vedere înainte de acest moment important:

Ai grijă la ce întrebări pui

 

Gândește-te de acasă ce ai vrea să știi de la fata pe care o placi. Nu atinge subiecte care sunt mult prea personale sau intime. Ai grijă să nu o plictisești cu întrebări inutile, cum ar fi: “Cum îl chema pe primul tău animal de companie?“, probabil nici ea nu mai știe. Iată câteva exemple de întrebări dacă ai rămas fără inspirație:

  • Ce hobby-uri ai și cu ce îți ocupi timpul liber?
  • Ce fel de seriale/filme urmărești?
  • Care sunt lucrurile de care ești cea mai mândră?
  • Unde ți-ai dori să petreci o vacanță perfectă?
  • Care ar fi jobul tău de vis?
  • Ce locuri frecventezi cu prietenii sau cu familia ta?

Îmbracă-te adecvat, nu să o impresionezi

 

În general, e bine să te îmbraci cum te simți confortabil, și nu doar de dragul de a impresiona lumea din jurul tău. Pentru prima întâlnire este indicat ca ținuta ta să fie în concordanță cu locația în care ați stabilit să petreceți timpul împreună. Nu este necesar să te îmbraci cu o cămașă elegantă, albă, dacă mergeți la film, cum de altfel nu te poți îmbrăca în pantaloni sport dacă mergeți la un restaurant. Urmărește aceste sfaturi ca să nu dai greș atunci când îți pregătești ținuta.Ai grijă de sănătatea orală

 

Chiar dacă tu nu îți dai seama, respirația ta poate fi urât mirositoare și respingătoare. Dacă la sfârșitul întâlnirii plănuiești să o săruți, trebuie să te asiguri că aceasta nu te evită din cauza unor probleme dentare. Nu e de ajuns să te speli pe dinți sau să mesteci gumă înainte de întâlnire, trebuie să ai o igienă orală corespunzătoare zilnic. În acest sens, vizitele constante la cabinetul stomatologic sunt activități peste care nu trebuie să sari, iar acest lucru este valabil tot timpul, nu doar când te pregătești de o întâlnire! Poți să vezi aici ce presupune un control stomatologic preventiv, procedură care te ajută să menții o sănătate orală ideală și un zâmbet cuceritor și plăcut, un atuu care te va ajuta să faci cea mai bună impresie, încă din primul moment!

Fii prezent și lasă tehnologia la o parte!

 

Dacă ai ieșit la o întâlnire cu fata de care îți place, atunci trebuie să îi acorzi toată atenția ta și să uiți de tehnologie și de rețelele de socializare. Scoate telefonul din buzunar doar atunci când vreți să faceți poze împreună.

Conversează, nu vorbi doar despre tine

 

Tentația de a-ți expune toată viața și de a povesti toate experiențele tale poate fi mare. Nu te lăsa condus de instinctul de a da tot din casă și lasă-i și ei dreptul de a-și spune poveștile. Nu o impresionezi dacă vorbești peste măsură, o să se plictisească și nu își va mai dori să repete o ieșire alături de tine.

Ieșiți într-un loc în care să vă simțiți bine

 

Stabiliți de comun acord locul în care vreți să se desfășoare prima voastră întâlnire. Parcul, cinematograful, cafeneaua sau centrul orașului sunt cele mai bune alegeri atunci când vreți ceva relaxant și un mediu în care să va puteți cunoaște fără să fiți deranjați.

Oferă-te să o conduci acasă

 

Chiar dacă nu ai mașină, te poți oferi să o conduci până în fața casei, mai ales dacă este seară. Dacă totuși vrei să o duci cu mașina, atunci nu încerca să conduci agresiv pentru a o da pe spate, nu vei face decât contrariul. Va aprecia mai mult efortul și grija ta de a o lăsa în siguranță acasă.

Pe lângă toate aceste sfaturi, mai există unul la fel de important: să fii tu însuți și să nu încerci să pari altcineva. Lasă dragostea să plutească în aer și nu uita că prima întâlnire nu se uită niciodată, la fel ca primul sărut!

 

Sursă foto: pixabay.com.

Publicitate
Spune-ți părerea

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri

Angajări în Găeşti! DETALII, AICI!

Articol scris de

Citește articolul

Evenimente

Fabrica Arctic de mașini de spălat rufe este singura fabrică din România certificată LEED Platinum, cea mai înaltă distincție pe care o poate primi

Articol scris de

Singura fabrică Industry 4.0 din România și una dintre puținele din Europa, fabrica Arctic de mașini de spălat rufe din Ulmi a primit certificatul LEED Platinum, o recunoaștere a meritelor din domeniul producției sustenabile. Unitatea de producție din Ulmi este singura unitate de producție din România care deține LEED Platinum, cel mai înalt nivel dintre distincțiile LEED pe care o fabrică o poate obține.

Procesul de certificare LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) al fabricii de mașini de spălat a fost demarat încă de la începutul acestui an, pe durata căruia au fost analizate peste 60 de criterii de către organizația U.S. Green Building Council.

„Încă din momentul în care fabrica de mașini de spălat rufe de la Ulmi era numai un plan ambițios, ne-am propus să construim nu numai o unitate Industry 4.0, eficientă din punct de vedere al producției, dar și una care să reflecte angajamentul nostru de a contribui și conduce către un viitor mai bun. Facem parte dintr-un grup care s-a angajat să construiască brand-uri care au un țel și depunem toate eforturile pentru a ne diferenția prin produse și tehnologii care susțin sustenabilitatea, concentrându-ne pe utilizarea eficientă a resurselor și pe soluții economice circulare. Certificarea LEED Platinum, pe care suntem mândri să o primim, este o încununare a tuturor eforturilor noastre”, a declarat Murat Büyükerk, CEO Arctic.

Fabrica de la Ulmi găzduiește cele mai noi inovații tehnologice, a fost construită în doar 17 luni, pe o suprafață de peste 700.000 mp și contribuie la combaterea schimbărilor climatice. A fost concepută pentru a proteja flora și fauna prin crearea de noi habitate pentru păsări și alte specii de animale. Fabrica este, de asemenea, echipată cu zone verzi, în exterior și în interior, pentru o calitate mai bună a aerului.

Până la 28% din energia consumată în procesul de producție este reprezentată de energie regenerabilă, iar deșeurile de plastic, metal, lemn și carton sunt colectate separat.

Emisiile anuale de CO2 sunt reduse cu 363 tone cu ajutorul unui sistem fotovoltaic ce produce 1 milion kWh pe an. Energia verde produsă anual este echivalentă cu consumul de energie electrică pentru o perioadă de un an de către 350 de gospodării.

În fiecare an, este reciclată o cantitate de apă echivalentă cu consumul a 450 de gospodării. Folosind cele mai moderne sisteme de tratare a apelor reziduale și de colectare a apei pluviale, apa folosită în timpul procesului de producție este reciclată și reutilizată în proporție de aproape 100%.

Fabrica de mașini de spălat rufe de la Ulmi a devenit anul acesta și membră a comunității WEF Light House, după ce a câștigat prestigiosul premiu „Lighthouse Network Factory” oferit de Forumul Economic Mondial. Anul acesta, numai 10 companii au primit această recunoaștere, în timp ce numai 26 de astfel de fabrici au câștigat acest premiu până în prezent. În plus, fabrica de mașini de spălat rufe Arctic este prima fabrică ce a primit acest premiu în zona greenfield.

Fabrica de la Ulmi a fost construită în urma unei investiții de peste 150 de milioane de euro și este prima fabrică Industry 4.0 atât pentru Arctic, cât și pentru Grupul Arçelik, care este prezent în 146 de țări, având 30.000 de angajați, 23 de unități de producție în 9 țări și 12 mărci.

Pe lângă faptul că este un producător durabil, Arctic își concentrează eforturile pe dezvoltarea de produse mai eficiente din punct de vedere energetic și durabile. Fiecare tehnologie nouă își propune să ofere un confort sporit consumatorului final și să reducă la minimum impactul asupra mediului.

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------

Noutăți

Loading...