NOUL VAL DE MINȚI SCLIPITOARE ALE GĂEȘTIULUI! Astăzi, Ruxandra Maria Badea, Daria Iulia Barbu și Mihail Păun! AFLĂ AICI CE PERFORMANȚE AU OBȚINUT! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Educație și cultură

NOUL VAL DE MINȚI SCLIPITOARE ALE GĂEȘTIULUI! Astăzi, Ruxandra Maria Badea, Daria Iulia Barbu și Mihail Păun! AFLĂ AICI CE PERFORMANȚE AU OBȚINUT!

O cheamă Ruxandra Maria Badea, este elevă în clasa a VI-a la Școala Gimnazială ”Șerban Cioculescu” și are o minte sclipitoare. În acest an, a reușit performanța să se claseze pe primul loc la faza județeană a Olimpiadei de Lingvistică ”Solomon Marcus” și pe locul 17 la faza națională, cu un punctaj uluitor.

Puștoaica se pregătește singură și, cu toate acestea, se numără printre copiii care au o gândire atât de bine structurată, încât pot combina cunoștințe de logică – matematică și gramatică într-un mod unitar, aplicat și practic.

Ruxandra Maria Badea și-a asumat și, iată, a reușit să performeze într-un domeniu foarte dificil.

Olimpiada de lingvistică este singura la care atât lucrările de la faza județeană, cât și cele de la faza națională sunt corectate de profesori universitari ai Facultății de Litere de la Universitatea București și de către profesori universitari ai Institutului de Lingvistică ”Iorgu Iordan – Alexandru Rosetti” din subordinea Academiei Române.

 

Un alt copil care a impresionat prin rezultate extraordinare, în anul școlar care tocmai se încheie, este Daria Iulia Barbu. Elevă în clasa a VI-a la Școala Gimnazială ”Șerban Cioculescu” din Găești, Denisa s-a clasat pe primul loc la etapa județeană a concursului interdisciplinar ”Cultură și spiritualitate” și pe locul 10 la faza națională. De asemenea, a fost prima clasată la proba națională de proiect și a obținut două premii speciale: al Mănăstirii Putna şi al Bibliotecii  Naţionale din Rădăuţi. Pentru această competiție, eleva a fost pregătită de profesorul de română Monica Petcu și de profesorul de religie Cătălin Ciobanu.

Mihail Păun este elev în clasa a VII-a la Școala Gimnazială ”Șerban Cioculescu” și va fi, cu certitudine, un teolog strălucit. În acest an, el s-a clasat pe primul loc la faza județeană a Olimpiadei de Religie și pe locul 41 din 74 la faza națională. În drumul său, este pregătit de profesorul de religie Ionela Ciobanu.

 

 


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă Enescu Supermarket
br />
Reclamă