Contactează-ne pe

Educație și cultură

Şcoala „Şerban Cioculescu”, partener într-un mare proiect Erasmus+! 22 DE DASCĂLI DIN SPANIA ŞI ŢARA GALILOR, PRIMIŢI DE PRIMARUL GRIGORE GHEORGHE!

Publicat în data de

- 385 vizualizări

22 de profesori din Spania şi Ţara Galilor au fost prezenţi astăzi în Găeşti, în cadrul Programului Erasmus +, „Competenţe digitale în acţiune”. Proiectul este coordonat de County Council of The City and County of Gardiff şi are ca parteneri Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa, Casa Corpului Didactic, Şcoala „Şerban Cioculescu” Găeşti, Colegiul Naţional „Constantin Cantacuzino”, Şcoala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” şi Asociaţia NEWPROJECTS. În schimbul de experienţă de astăzi, profesorii europeni au participat la orele elevilor de la Şcoala „Şerban Cioculescu” şi au putut observa cum sunt utilizate aplicaţiile în procesul de predare, ne-a povestit directorul adjunct al intituţiei de învăţământ, Oana Bauer.

Dascălii au fost primiţi şi de primarul Grigore Gheorghe şi de viceprimarul Ion Untărescu, pentru un schimb de idei utile despre educaţie.

„Oaspeții au fost încăntați de sistemul de învățământ cât și de modul cum arată orașul. 
I-am asigurat atât pe ei, cât și pe colegii profesori români care i-au însoțit că învățământul va rămâne în continuare o prioritate pentru mine și echipa mea!”, a precizat primarul Grigore Gheorghe.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Educație și cultură

Sânzienele au câştigat Trofeul la Festivalul Naţional de Interpretare şi Creaţie de la Ploieşti!

Articol scris de

Ansamblul Folcloric “Sânzienele” al Casei de Cultură „Dumitru Stanciu”, coordonat de coregrafii Filofteia şi Nicolae Ene, a câştigat Trofeul Secţiunii Dans Popular la Festivalul Naţional de Interpretare şi Creaţie „Dragobete pupă fete”, organizat la Ploieşti, în perioada 22 – 23 februarie.

Superbele fete au fost evaluate de un juriu pretenţios, format din maeştri coregrafi, preşedinte fiind cunoscutul Marin Barbu.

Momentul de înaltă ţinută artistică al Sânzienelor a fost apreciat la scenă deschisă, iar prestaţia lor a obţinut cel mai mare punctaj din concurs.

Citește articolul

Educație și cultură

GURA FOII- Sezatoare in lumea basmelor

Articol scris de

Unde putem sa depănăm povesti mai frumoase decat intr-o Biblioteca? Aici lumea basmelor prinde viața precum prind viața stelele de pe cer si fulgii de zapada pe pânza albă sub mâini pricepute sau sub mânuțele dornice de a învața!

La începutul săptămânii, a avut loc la Biblioteca Publica din Gura Foii, o noua sezatoare; un prilej nou, de a învața despre povesti, despre credința, despre traditii, despre cer și pământ!

Mariana Lixandroiu, bibliotecar responsabil 

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------