Contactează-ne pe

Evenimente

ȘOC ȘI GROAZĂ! Maidanezii Găeștiului sunt exterminați cu furcile, în miezul zilei! OAMENII NU MAI SUPORTĂ URLETELE, SÂNGELE ȘI VIOLENȚA EXTREMĂ!

Publicat în data de

- 1.737 vizualizări

52

Măcel în zona de blocuri a Găeștiului. Firma frățică angajată de Primărie pentru a strânge de pe străzi câinii maidanezi, aceeași care a făcut sterilizări și tratamente pe sume exorbitante, i-a revoltat atât pe iubitorii de animale, cât și pe cei care vor să scape de patrupede, întrucât acționează dincolo de limitele suportabilității, și nicidecum profesionist. Animalele sunt atrase în cuști, cu mâncare drept momeală, iar apoi sunt înjunghiate cu furci și rănite grav. Spectacolul grotesc are loc în miezul zilei, spre oroarea spectatorilor fără voie și spre groaza copiilor. Acțiunea deosebit de violentă i-a revoltat atât de mult pe găeșteni, încât au ajuns să-i păzească pe măcelari și să salveze câinii răniți grav, indifrent de ce parte a baricadei s-ar afla. Problema maidanezilor este, astfel, departe de a fi rezolvată, întrucât cu exterminarea extremă nu sunt de acord nici măcar cei mai radicali oameni. Ei ne-au declarat că nu mai suportă urletele animalelor încolțite și înjunghiate și cer autorităților locale să caute metode omenești pentru a le lua de pe străzi. Autoritățile trebuie să se autosesizeze urgent împotriva celor care înjunghie cu furci câinii, pentru a-i ucide apoi cu sălbăticie – așa cum ne-au spus cetățenii – și să-i pedepsească în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

34

Publicitate
Loading...
10 Comentarii

10 Comentarii

 1. oana82

  3 iulie 2014 at 15:05

  Nenorocitii dracului. Sper sa muriti in chinuri la fel ca bietele animale

 2. aura

  3 iulie 2014 at 21:32

  Rămâi mut când vezi atâta cruzime.
  Totuşi nu poţi să nu te intrebi cine are sufletul câinesc? Ce vină au aceste biete fiinţe incât să fie torturate in asemenea mod?

 3. erzelya1

  3 iulie 2014 at 21:35

  mai, animale sunt cei care pun acele „custi” nu acele patrupede , nu se poate asa ceva , inadmisibil, revoltator …trec si copii care poate avea impact care sa-i afecteze ….nu se poate asa ceva.

 4. Aurora Bulea

  4 iulie 2014 at 0:08

  Felicitari pentru articol, Mariana! Cruzimea trebuie sa inceteze imediat, e deja prea mult! Stiu ca multi oameni si in special copii, sunt traumatizati de atata sange si ura! Aveau dreptate strainii care comentau, in perioada cand se vorbea despre masacrarea cailor de la Letea, ca romanii si-au ucis cu brutalitate cei mai vechi prieteni, cei care le-au stat mereu alaturi si i-au slujit cu credinta: cainele si calul! Ce va urma dupa aceasta in Romania? Eutanasierea oamenilor fara adapost, ca oricum si ei sunt murdari, si a pensionarilor, caci si ei consuma inutil prea multe resure pretioase… Cred ca asa meritam…Mahatma Gandhi spunea ca gradul de civilizatie a unui popor se masoara in felul in care trateaza animelele

 5. CONDOVICI MARIUS

  5 iulie 2014 at 1:23

  auras ! Gandhi credea că în centrul fiecărei religii este adevărul și dragostea (compasiunea, non-violența și Regula de Aur). De asemenea, el punea la îndoială ipocrizia, abaterile și dogma din toate religiile ( wiki….). si mai zicea ceva in legatura cu libertatea omului , nu imi aduc aminte acum exact dar e ceva de genul ca libertatea pe care o simte omul i-a fost imprumutata , nu este definitiva si absoluta.
  omul este cel mai toxic ingredient in ,,supa ” Creatorului. trufia( cel mai mare pacat ) , incultura , setea de singe ne descalifica pentru probabila judecata de apoi.
  eu care sint un necredicios -in acceptiunea primitiva , retrograda si contemplativa clasica dogmatica- cred cu tarie ca nu trebuie sa ne arogam dreptul de perfectiune,de stapini absoluti ai mediului pe care credem ca-l intelegem sau ne dorim sa-l intelegem. nu! CREATIA

  • CONDOVICI MARIUS

   5 iulie 2014 at 1:27

   continuare
   CREATIA fiind unica, sau asa ne place sa credem , nu ne apartine. e a Creatorului . si atunci de ce dracu ( cu litere mici si carenseamna practic lipsa Creatoruli) ne cacam pe noi si vrem sa stapinim? sa stapinim ce? ceva ce nu intelegem?

  • Aurora Bulea

   6 iulie 2014 at 12:39

   Da, fiecare religie aduce in discutie libertatea, insa, indiferent de abordare, totul se rezuma la a alege sa sa faci binele sau raul, a cladi sau a distruge, a opta intre viata sau moarte.
   In Predica de pe munte, Iisus spune:”Fericiti cei blanzi, ca aceia vor mosteni pamantul.[…] Fericiti cei milostivi, ca aceia se vor milui” (Matei, cap. 5)
   Iata, acesta este raspunsul.

 6. Hingheru

  14 iulie 2014 at 3:16

  Foarte bine , sa fie exterminati ca sunt satul de javre .

 7. crissa

  1 august 2014 at 22:42

  bai kkt obosit ce esti, nici aici nu scap de tine? du-te bah nene si cauta-te la cap. si mai fa ceva. du-te de te castreaza, macar sa nu te si inmultesi

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

JOI, MAREA INAUGURARE! Fashion Mall, magazinul care aduce în Găeşti cele mai tari brand-uri!

Articol scris de

Doreşti să te îmbraci cu haine de la cele mai cunoscute brand-uri, la preţuri accesibile? Acum poţi face acest lucru fără a mai fi nevoit să pleci din Găeşti. Fashion Mall, magazinul aşteptat de ani de zile pe piaţa găeşteană, se deschide joi, 20 februarie. Îl găsiţi pe strada Independenţei, lângă BCR, de unde puteţi achiziţiona cele mai la modă şi exclusiviste haine.

Case de modă româneşti de prestigiu, precum La Dona, Cătălin Botezatu Exclusiv, dar şi brand-uri celebre: Zara, Vero Moda, Jack&Jones, Mango, Bershka sau Mustang sunt acum accesibile, la Găeşti, la magazinul Fashion Mall.

Îmbracă-te cu stil şi fii la modă, la Fashion Mall!

 

Citește articolul

Evenimente

INVITAȚIE PENTRU TOȚI OAMENII CU SUFLETUL FRUMOS: Duminică, 23 februarie, sunteți așteptați la ”Târgul bucuriei, târgul prieteniei” de la Pătroaia Vale! AMĂNUNTE DESPRE PROIECT, AICI!

Articol scris de

Inițiativă de suflet a Comitetului de Tineri al parohiei Potlogeni Vale. Duminică, 23 februarie, începând cu ora 12.00, la Pătroaia Vale se va desfășura ”Târgul bucuriei, târgul prieteniei”, o expoziție cu vânzare care are drept scop strângerea de fonduri pentru acțiuni caritabile. În cadrul evenimentului, vor fi comercializate mărțișoare, semne de carte, felicitări și prăjituri, cu toate realizate de către tinerii entuziaști.

”Acest târg face parte din miniproiectul ”Dragostea nu cade niciodată”, cu care Comitetul de Tineri al Parohiei Potlogeni Vale participă la concursul național catehetic ”Iubirea lui Hristos în familia mea”. Sperăm ca oamenii să vină să viziteze frumoasa expoziție duminică, la Pătroaia Vale și, bineînțeles, să contribuie, alături de noi toți, la acțiunile social-filantropice pe care le organizăm”, a declarat, pentru Cronica de Găești, preotul George Daniel Baicu.

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------