Contactează-ne pe

Găeşteanul Octavian Constantin face furori la X Factor!

Publicat în data de

- 686 vizualizări


Găeşteanul Octavian Constantin (Bobore, cum îi spun prietenii) a trecut cu succes de proba cu juriul a renumitului concurs X Factor, care va fi difuzat din toamnă de Antena 1. Paula Seling, Adrian Sînă şi Mihai Morar au apreciat la superlativ prestaţia tânărului talentat, iar sala l-a aplaudat în picioare. Cu siguranţă, Octavian va fi una dintre cele mai apreciate voci din competiţie, datorită căldurii, sensibilităţii şi iubirii pe care le pune în interpretarea sa. Cu o seară înainte de a da ochii cu juriul, Bobore nota pe Facebook: „V-aş fi mulţumit fiecăruia în parte, chiar dacă trebuie să recunosc că dacă pot să cânt şi unii consideră că vocea mea sună frumos, să ştiţi că nu e meritul meu, n-am făcut mare lucru pentru asta şi îmi place să cred că e meritul lui Dumnezeu, care probabil a lăsat în fiecare ceva special. Vă sunt recunoscător din nou şi, indiferent de rezultat, eu merg acolo să mă bucur, nu să demonstrez!”. Iată că într-adevăr s-a bucurat, pentru că a reuşit să demonstreze că merită să ajungă în faţa publicului şi a telespectatorilor din întreaga ţară. Pentru a câştiga, Octavian va avea nevoie de sprijinul nostru. El are şansa reală nu numai să înceapă o carieră de succes, dar şi să câştige marele premiu, pus in joc de Antena 1 şi Orange, în valoare de 200.000 de euro.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Au fost desemnaţi câştigătorii Miss şi Mister Găeşti 2020

Articol scris de

 Nicoleta-Doiniţa Anghel şi Ştefan Tatomir sunt regina şi regele frumuseţii din Găeşti în acest an. Ei au fost desemnaţi Miss şi Mister în urma unui spectacol extraordinar, dedicat tinerilor, organizat de Casa de Cultura „Dumitru Stanciu”.

Amuza Ana Maria a obţinut premiul al II-lea şi titlul Miss Eleganţă, iar Maria Alexandra Stoica a obţinut premiul al III-lea şi titlul Miss Popularitate.

Pe locul al II-lea la băieţi s-a clasat Robert Guraliuc, iar premiul al III-lea şi Mister Popularitate a fost obţinut de Adrian Dinu.

Mâine revenim cu imagini şi amănunte de la superbul eveniment.

Citește articolul

Evenimente

NU UITATI! ASTAZI, LA ORA 17.00, CONCUSUL MISS SI MISTER GAESTI!

Articol scris de

 

 

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------