Contactează-ne pe

Găeșteanca Ina Dincă, o viitoare soprană de excepție a României

Publicat în data de

- 980 vizualizări


Găeşteanca Ina Elena Dincă este studentă la Conservator şi în ultima perioadă a participat la trei concursuri naţionale foarte importante, obţinând trei premii la fel de importante. La Concursul Naţional „Victor Giuleanu” de canto (interpretare operă şi lied), pentru categoria studenţi şi masteranzi, care s-a desfăşurat în perioada 7-13 martie la Bucureşti, Ina a obţinut „Premiul Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România”. Concursul Naţional „Mihail Jora” de creaţie, critică şi interpretare muzicală a avut loc tot la Bucureşti, în perioada 19-20 martie, unde găeşteanca a obţinut, la secţiunea canto, „Premiul David Ohanesian”. La Concursul Naţional „Ionel Perlea” care s-a desfăşurat timp de două zile (6-8 mai) în municipiul Slobozia – Ialomiţa, soprana Ina Dincă s-a clasat pe locul III. „În toate cele trei concursuri m-am prezentat cu arii şi lieduri din repertoriul naţional şi internaţional. La toate cele trei concursuri au participat cei mai buni studenţi şi masteranzi, iar lupta nu a fost uşoară. Opera este visul meu, este viaţa mea. Sper să reuşesc şi să aduc bucurie şi lumină în suflete tuturor iubitorilor de muzică”, ne-a declarat artista.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

PĂDURI ÎN FLĂCĂRI LA MĂGURA ŞI SCHEIU DE JOS!  Pompierii au luptat întreaga zi cu incendiile stârnite de localnici

Articol scris de

Zi plina de intervenții pentru pompierii din Găești. Prima parte a dimineții a fost alocată unui incendiu de vegetație în Mogoșani, unde oamenii pusi pe fapte mari au luat decizia de a incendia vegetația uscată deși vântul bătea puternic. Amiaza i-a găsit intervenind cu echipajele după 3 autospeciale la Măgura, unde incendiul s-a extins în pădurea din apropierea satului.

Condițiile de teren accidentat și vântul puternic a făcut ca vegetația uscată sa ardă foarte repede, însă cu ajutorul sătenilor care au intervenit alaturi de pompieri, s-a reușit lichidarea incendiului după mai bine de 3 ore. După-amiaza a fost destinată unui incendiu de pădure de data aceasta, în Scheiul de Jos, în punctul cuprins între Valea lui Nană și Podul Dealului.

Atragem încă o dată atenția asupra pericolului generat de incendierile voluntare de vegetație, care pot deveni un real pericol în cazul unui vânt puternic și constituie o amenințare pentru populația aflată în imediata vecinătate. Le mulțumim pompierilor pentru intervențiile foarte rapide in vederea stingerii și le urăm o săptămână fără alte evenimente, dar cum „gospodarii” apar la lumină taman când bate vântul mai tare, nu prea credem că vom avea vreo zi fara incendii în localitățile din zona noastră.

 

Citește articolul

Anunțuri

SPAŢIU DE ÎNCHIRIAT ÎN SATUL JUGURENI,COMUNA ULIEŞTI. Detalii,aici!

Articol scris de

Închiriez spaţiu comercial (40 mp.) compus din două camere în satul Jugureni, comuna Ulieşti. Spaţiul comercial se află amplasat pe strada principală la numărul 77.

Cei interesaţi să închirieze şi să-şi deschidă o afacere în Jugureni, pot suna la numărul de telefon 0769 589 302.

 

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------