Contactează-ne pe

Locotenentul lui Banană, proxenet de minore

Publicat în data de

- 1.058 vizualizări


Unul dintre locotenenţii lui Banană, Stan Gheorghe, pe porecla sa Pandureciu, a fost reţinut în această seară de către Poliţia Găeşti pentru proxenetism. „Peştele” Pandureciu se ocupă din 2008 de închiriat minore tuturor celor cu dare de mână şi cu fantezii sexuale. Mai mult, le aducea personal acasă la doritori, pe câmpuri, în păduri, prin parcări. Câştiga în jur de 400-500 lei pe seară, fără a le da minorelor vreun ban. Le mai dădea palme şi pumni atunci când uitau că au stăpân. Săptămâna trecută, cei 9 din clanul Banană, printre care şi mâna dreaptă Pandureciu, au fost condamnaţi de o instanţă a Judecătoriei Găeşti la câte 4 ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere. Reamintim cititorilor noştri că respectivul clan din Picior de Munte a pedepsit un tânăr în stil mafiot, oripilând o lume. I-au distrus autoturismul cu bâtele, i-au rupt maxilarul, l-au aruncat într-un portbagaj şi l-au dus pe un câmp. L-au legat cu o sfoară de picior şi l-au târât cu maşina, i-au pus un sac în cap şi l-au legat, de data aceasta de un pom, lovindu-l violent cu picioarele în ficat, i-au pus pistolul la tâmplă şi au vrut să-l arunce într-o apă. După ce şi-au făcut mendrele, l-au abandonat acolo. 4 ani cu suspendare! Curios, nu? În fapt s-a dorit muşamalizarea cazului încă de atunci la Parchetul Găeşti, prin mâna procurorului de serviciu. Despre acest caz vom reveni pe larg în paginile Cronicii Găeştiului. Iată că la câteva zile de la pronunţarea instanţei găeştene, Stan Gheorghe este dovedit de către Poliţia Găeşti în sublima lui meserie de proxenet, veniturile lui din 2008 încoace fiind realizate de pe urma practicării prostituţiei de către cele două minore. Mâine va fi prezentat Parchetului Găeşti cu propunerea de arestare preventivă.

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

VESTE EXTREM DE TRISTĂ: A încetat din viaţă profesoara Marcela Pascalache! MESAJUL COLEGILOR!

Articol scris de

Cu profund regret și tristețe, colectivul de cadre didactice al Colegiului Național “Vladimir Streinu” Găești, anunță trecere printre îngeri a colegei Marcela Pascalache, profesor de matematică al acestei instituții din anul 1990.

Greu încercați de această pierdere neașteptată, profesori și elevi, ne oprim o clipă din drumul nostru, pentru a-i mulțumi unuia dintre oamenii care de-a lungul carierei a dovedit seriozitate, demnitate, verticalitate și rigurozitate, fiind un model pentru colegi și generațiile pe care le-a îndrumat, fără a renunța vreo clipă la principiile care i-au ghidat existența.

Conștienți că în asemenea situații cuvintele nu pot spune decât foarte puțin, îndreptăm cele mai sincere gânduri  de pe care poate nu am reușit să le împărtășim acestei colege, rugându-ne ca  drumul pe care l-a ales  prea devreme să îi fie călăuzit de îngeri, iar Dumnezeu să o odihnească în pace.

Condoleanțe familiei îndurerate, apropiaților și celor care au prețuit-o!

Citește articolul

Evenimente

DECAPITAT: Auraş Socoteanu nu mai este candidatul PSD pentru Primăria Găeşti! SURSE ÎN EXCLUSIVITATE!

Articol scris de

Anunţat drept candidatul PSD pentru Primăria Găeşti, în martie, prin presa de casă, Aurelian Socoteanu se pare că a ieşit definitiv din cărţi, cu doar câteva luni înainte de alegerile locale. Potrivit unor surse demne de încredere de la nivel judeţean, fostul penelist şi fostul membru al ALDE, trecut recent în tabăra social-democraţilor, nu mai este o opţiune pentru candidatura la cea mai importantă demnitate publică din oraş.

Decizia s-ar fi luat după ce s-a constatat  că Socoteanu nu reuşeşte să atragă electorat şi nici să convingă activul de partid găeştean, scorul său fiind unul foarte mic în sondajele interne realizate.

Rămâne de văzut cine va fi adevăratul candidat al social-democraţilor găeşteni. La bursa zvonurilor, sunt vehiculate nume de forţă, însă nu vom face deocamdată speculaţii.

 

 

 

Citește articolul