Contactează-ne pe

Locotenentul lui Banană, proxenet de minore

Publicat în data de

- 1.045 vizualizări


Unul dintre locotenenţii lui Banană, Stan Gheorghe, pe porecla sa Pandureciu, a fost reţinut în această seară de către Poliţia Găeşti pentru proxenetism. „Peştele” Pandureciu se ocupă din 2008 de închiriat minore tuturor celor cu dare de mână şi cu fantezii sexuale. Mai mult, le aducea personal acasă la doritori, pe câmpuri, în păduri, prin parcări. Câştiga în jur de 400-500 lei pe seară, fără a le da minorelor vreun ban. Le mai dădea palme şi pumni atunci când uitau că au stăpân. Săptămâna trecută, cei 9 din clanul Banană, printre care şi mâna dreaptă Pandureciu, au fost condamnaţi de o instanţă a Judecătoriei Găeşti la câte 4 ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere. Reamintim cititorilor noştri că respectivul clan din Picior de Munte a pedepsit un tânăr în stil mafiot, oripilând o lume. I-au distrus autoturismul cu bâtele, i-au rupt maxilarul, l-au aruncat într-un portbagaj şi l-au dus pe un câmp. L-au legat cu o sfoară de picior şi l-au târât cu maşina, i-au pus un sac în cap şi l-au legat, de data aceasta de un pom, lovindu-l violent cu picioarele în ficat, i-au pus pistolul la tâmplă şi au vrut să-l arunce într-o apă. După ce şi-au făcut mendrele, l-au abandonat acolo. 4 ani cu suspendare! Curios, nu? În fapt s-a dorit muşamalizarea cazului încă de atunci la Parchetul Găeşti, prin mâna procurorului de serviciu. Despre acest caz vom reveni pe larg în paginile Cronicii Găeştiului. Iată că la câteva zile de la pronunţarea instanţei găeştene, Stan Gheorghe este dovedit de către Poliţia Găeşti în sublima lui meserie de proxenet, veniturile lui din 2008 încoace fiind realizate de pe urma practicării prostituţiei de către cele două minore. Mâine va fi prezentat Parchetului Găeşti cu propunerea de arestare preventivă.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

PĂDURI ÎN FLĂCĂRI LA MĂGURA ŞI SCHEIU DE JOS!  Pompierii au luptat întreaga zi cu incendiile stârnite de localnici

Articol scris de

Zi plina de intervenții pentru pompierii din Găești. Prima parte a dimineții a fost alocată unui incendiu de vegetație în Mogoșani, unde oamenii pusi pe fapte mari au luat decizia de a incendia vegetația uscată deși vântul bătea puternic. Amiaza i-a găsit intervenind cu echipajele după 3 autospeciale la Măgura, unde incendiul s-a extins în pădurea din apropierea satului.

Condițiile de teren accidentat și vântul puternic a făcut ca vegetația uscată sa ardă foarte repede, însă cu ajutorul sătenilor care au intervenit alaturi de pompieri, s-a reușit lichidarea incendiului după mai bine de 3 ore. După-amiaza a fost destinată unui incendiu de pădure de data aceasta, în Scheiul de Jos, în punctul cuprins între Valea lui Nană și Podul Dealului.

Atragem încă o dată atenția asupra pericolului generat de incendierile voluntare de vegetație, care pot deveni un real pericol în cazul unui vânt puternic și constituie o amenințare pentru populația aflată în imediata vecinătate. Le mulțumim pompierilor pentru intervențiile foarte rapide in vederea stingerii și le urăm o săptămână fără alte evenimente, dar cum „gospodarii” apar la lumină taman când bate vântul mai tare, nu prea credem că vom avea vreo zi fara incendii în localitățile din zona noastră.

 

Citește articolul

Anunțuri

SPAŢIU DE ÎNCHIRIAT ÎN SATUL JUGURENI,COMUNA ULIEŞTI. Detalii,aici!

Articol scris de

Închiriez spaţiu comercial (40 mp.) compus din două camere în satul Jugureni, comuna Ulieşti. Spaţiul comercial se află amplasat pe strada principală la numărul 77.

Cei interesaţi să închirieze şi să-şi deschidă o afacere în Jugureni, pot suna la numărul de telefon 0769 589 302.

 

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------