Contactează-ne pe

Adjunctul de la Poliţia Găeşti, mare şef la Doi şi-un Sfert

Publicat în data de

- 1.076 vizualizări
Lupu are judeţul la… urechea sa

Poliţia Găeşti a rămas fără adjunct. De vreo două săptămâni, Vlad Lupu a fost împuternicit şef al Direcţiei de Informaţii şi Protecţie Internă Dâmboviţa (fostul doi şi-un sfert). Acesta va sta numai cu urechile pâlnie, adunând bârfe şi şuşanele preţioase, pe care să le valorifice operativ. În ceea ce priveşte activitatea lui Vlad Lupu la Poliţia Găeşti, nu ne aducem aminte de vreun eveniment notabil care să-l aibă în centru. Dar probabil că tocmai discreţia l-a propulsat şi l-a avansat. Foştii şefi ai serviciului de urechişti au plecat cu tinichele de coadă, întrucât se împrieteniseră strâns cu lumea subterană (ca să nu-i zicem interlopă). Îi urăm succes lui Vlad Lupu şi-l sfătuim să-şi înnoiască aparatura, că asta de acum scârţâie şi ne deranjează… urechile. Deşi a plecat la judeţ, noi îl simţim aproape!

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

PĂDURI ÎN FLĂCĂRI LA MĂGURA ŞI SCHEIU DE JOS!  Pompierii au luptat întreaga zi cu incendiile stârnite de localnici

Articol scris de

Zi plina de intervenții pentru pompierii din Găești. Prima parte a dimineții a fost alocată unui incendiu de vegetație în Mogoșani, unde oamenii pusi pe fapte mari au luat decizia de a incendia vegetația uscată deși vântul bătea puternic. Amiaza i-a găsit intervenind cu echipajele după 3 autospeciale la Măgura, unde incendiul s-a extins în pădurea din apropierea satului.

Condițiile de teren accidentat și vântul puternic a făcut ca vegetația uscată sa ardă foarte repede, însă cu ajutorul sătenilor care au intervenit alaturi de pompieri, s-a reușit lichidarea incendiului după mai bine de 3 ore. După-amiaza a fost destinată unui incendiu de pădure de data aceasta, în Scheiul de Jos, în punctul cuprins între Valea lui Nană și Podul Dealului.

Atragem încă o dată atenția asupra pericolului generat de incendierile voluntare de vegetație, care pot deveni un real pericol în cazul unui vânt puternic și constituie o amenințare pentru populația aflată în imediata vecinătate. Le mulțumim pompierilor pentru intervențiile foarte rapide in vederea stingerii și le urăm o săptămână fără alte evenimente, dar cum „gospodarii” apar la lumină taman când bate vântul mai tare, nu prea credem că vom avea vreo zi fara incendii în localitățile din zona noastră.

 

Citește articolul

Anunțuri

SPAŢIU DE ÎNCHIRIAT ÎN SATUL JUGURENI,COMUNA ULIEŞTI. Detalii,aici!

Articol scris de

Închiriez spaţiu comercial (40 mp.) compus din două camere în satul Jugureni, comuna Ulieşti. Spaţiul comercial se află amplasat pe strada principală la numărul 77.

Cei interesaţi să închirieze şi să-şi deschidă o afacere în Jugureni, pot suna la numărul de telefon 0769 589 302.

 

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------