Contactează-ne pe

Adjunctul de la Poliţia Găeşti, mare şef la Doi şi-un Sfert

Publicat în data de

- 1.087 vizualizări
Lupu are judeţul la… urechea sa

Poliţia Găeşti a rămas fără adjunct. De vreo două săptămâni, Vlad Lupu a fost împuternicit şef al Direcţiei de Informaţii şi Protecţie Internă Dâmboviţa (fostul doi şi-un sfert). Acesta va sta numai cu urechile pâlnie, adunând bârfe şi şuşanele preţioase, pe care să le valorifice operativ. În ceea ce priveşte activitatea lui Vlad Lupu la Poliţia Găeşti, nu ne aducem aminte de vreun eveniment notabil care să-l aibă în centru. Dar probabil că tocmai discreţia l-a propulsat şi l-a avansat. Foştii şefi ai serviciului de urechişti au plecat cu tinichele de coadă, întrucât se împrieteniseră strâns cu lumea subterană (ca să nu-i zicem interlopă). Îi urăm succes lui Vlad Lupu şi-l sfătuim să-şi înnoiască aparatura, că asta de acum scârţâie şi ne deranjează… urechile. Deşi a plecat la judeţ, noi îl simţim aproape!

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Medicul de familie Daniela Toma a murit în spital! A PIERDUT LUPTA CU COVID-19!

Articol scris de

Vestea a produs o undă de soc in Găești: medicul de familie Daniela Toma a murit, după ce a fost infectata cu virusul SARS CoV-2. Daniela Toma fusese internata la un spital din capitala, iar starea ei a fost grava inca de la inceput. Medicul de familie era un om activ, avea foarte mulți pacienți si a lucrat pana in ultima secunda, inainte de a-i iesi testul pozitiv. Dumnezeu sa o odihnească in pace. Condoleanțe familiei indoliate.

 

Citește articolul

Evenimente

VESTE EXTREM DE TRISTĂ: A încetat din viaţă profesoara Marcela Pascalache! MESAJUL COLEGILOR!

Articol scris de

Cu profund regret și tristețe, colectivul de cadre didactice al Colegiului Național “Vladimir Streinu” Găești, anunță trecere printre îngeri a colegei Marcela Pascalache, profesor de matematică al acestei instituții din anul 1990.

Greu încercați de această pierdere neașteptată, profesori și elevi, ne oprim o clipă din drumul nostru, pentru a-i mulțumi unuia dintre oamenii care de-a lungul carierei a dovedit seriozitate, demnitate, verticalitate și rigurozitate, fiind un model pentru colegi și generațiile pe care le-a îndrumat, fără a renunța vreo clipă la principiile care i-au ghidat existența.

Conștienți că în asemenea situații cuvintele nu pot spune decât foarte puțin, îndreptăm cele mai sincere gânduri  de pe care poate nu am reușit să le împărtășim acestei colege, rugându-ne ca  drumul pe care l-a ales  prea devreme să îi fie călăuzit de îngeri, iar Dumnezeu să o odihnească în pace.

Condoleanțe familiei îndurerate, apropiaților și celor care au prețuit-o!

Citește articolul