Contactează-ne pe

Copil de 5 ani mort în condiţii suspecte

Publicat în data de

- 797 vizualizări


Tragedie în cartierul Vaideiasca. Un copil în vârstă de 5 ani a fost găsit mort în dimineaţa de 9 octombrie, în condiţii suspecte. Mama băieţelului, Mariana Kilavuzoglu, în vârstă de 30 de ani, a plecat devreme cu un vecin la spital, întrucât se simţea foarte rău. După aproximativ o oră, şi-a adus aminte că şi mama sa se simte de asemenea foarte rău. O ambulanţă a pornit imediat către strada Trandafirilor. Când au ajuns acolo, medicii au găsit-o pe Petra Gavăţ, de 64 de ani, prăbuşită pe parchet, iar pe micuţ, fără suflare, pe pat. Cadavrul era rigid, ceea ce a demonstrat fără drept de apel că băieţelul (Haydarc) murise în timpul nopţii. Bunica a fost transportată de urgenţă la spital, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire. Vecinii sunt consternaţi şi nu-şi explică circumstanţele acestei nenorociri. Tatăl copilului este cetăţean turc şi e plecat, în interes de serviciu. Nici bunicul nu era acasă. Potrivit poliţiştilor, din primele cercetări, cauza decesului şi a stărilor de rău este intoxicaţia acută cu o substanţă necunoscută. Autopsia lui Haydarc, căruia vecinii îi spuneau Adi, va fi făcută abia luni, 11 octombrie.

Mariana IONESCU

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

PĂDURI ÎN FLĂCĂRI LA MĂGURA ŞI SCHEIU DE JOS!  Pompierii au luptat întreaga zi cu incendiile stârnite de localnici

Articol scris de

Zi plina de intervenții pentru pompierii din Găești. Prima parte a dimineții a fost alocată unui incendiu de vegetație în Mogoșani, unde oamenii pusi pe fapte mari au luat decizia de a incendia vegetația uscată deși vântul bătea puternic. Amiaza i-a găsit intervenind cu echipajele după 3 autospeciale la Măgura, unde incendiul s-a extins în pădurea din apropierea satului.

Condițiile de teren accidentat și vântul puternic a făcut ca vegetația uscată sa ardă foarte repede, însă cu ajutorul sătenilor care au intervenit alaturi de pompieri, s-a reușit lichidarea incendiului după mai bine de 3 ore. După-amiaza a fost destinată unui incendiu de pădure de data aceasta, în Scheiul de Jos, în punctul cuprins între Valea lui Nană și Podul Dealului.

Atragem încă o dată atenția asupra pericolului generat de incendierile voluntare de vegetație, care pot deveni un real pericol în cazul unui vânt puternic și constituie o amenințare pentru populația aflată în imediata vecinătate. Le mulțumim pompierilor pentru intervențiile foarte rapide in vederea stingerii și le urăm o săptămână fără alte evenimente, dar cum „gospodarii” apar la lumină taman când bate vântul mai tare, nu prea credem că vom avea vreo zi fara incendii în localitățile din zona noastră.

 

Citește articolul

Anunțuri

SPAŢIU DE ÎNCHIRIAT ÎN SATUL JUGURENI,COMUNA ULIEŞTI. Detalii,aici!

Articol scris de

Închiriez spaţiu comercial (40 mp.) compus din două camere în satul Jugureni, comuna Ulieşti. Spaţiul comercial se află amplasat pe strada principală la numărul 77.

Cei interesaţi să închirieze şi să-şi deschidă o afacere în Jugureni, pot suna la numărul de telefon 0769 589 302.

 

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------