Contactează-ne pe

Copil de 5 ani mort în condiţii suspecte

Publicat în data de

- 799 vizualizări


Tragedie în cartierul Vaideiasca. Un copil în vârstă de 5 ani a fost găsit mort în dimineaţa de 9 octombrie, în condiţii suspecte. Mama băieţelului, Mariana Kilavuzoglu, în vârstă de 30 de ani, a plecat devreme cu un vecin la spital, întrucât se simţea foarte rău. După aproximativ o oră, şi-a adus aminte că şi mama sa se simte de asemenea foarte rău. O ambulanţă a pornit imediat către strada Trandafirilor. Când au ajuns acolo, medicii au găsit-o pe Petra Gavăţ, de 64 de ani, prăbuşită pe parchet, iar pe micuţ, fără suflare, pe pat. Cadavrul era rigid, ceea ce a demonstrat fără drept de apel că băieţelul (Haydarc) murise în timpul nopţii. Bunica a fost transportată de urgenţă la spital, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire. Vecinii sunt consternaţi şi nu-şi explică circumstanţele acestei nenorociri. Tatăl copilului este cetăţean turc şi e plecat, în interes de serviciu. Nici bunicul nu era acasă. Potrivit poliţiştilor, din primele cercetări, cauza decesului şi a stărilor de rău este intoxicaţia acută cu o substanţă necunoscută. Autopsia lui Haydarc, căruia vecinii îi spuneau Adi, va fi făcută abia luni, 11 octombrie.

Mariana IONESCU

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Medicul de familie Daniela Toma a murit în spital! A PIERDUT LUPTA CU COVID-19!

Articol scris de

Vestea a produs o undă de soc in Găești: medicul de familie Daniela Toma a murit, după ce a fost infectata cu virusul SARS CoV-2. Daniela Toma fusese internata la un spital din capitala, iar starea ei a fost grava inca de la inceput. Medicul de familie era un om activ, avea foarte mulți pacienți si a lucrat pana in ultima secunda, inainte de a-i iesi testul pozitiv. Dumnezeu sa o odihnească in pace. Condoleanțe familiei indoliate.

 

Citește articolul

Evenimente

VESTE EXTREM DE TRISTĂ: A încetat din viaţă profesoara Marcela Pascalache! MESAJUL COLEGILOR!

Articol scris de

Cu profund regret și tristețe, colectivul de cadre didactice al Colegiului Național “Vladimir Streinu” Găești, anunță trecere printre îngeri a colegei Marcela Pascalache, profesor de matematică al acestei instituții din anul 1990.

Greu încercați de această pierdere neașteptată, profesori și elevi, ne oprim o clipă din drumul nostru, pentru a-i mulțumi unuia dintre oamenii care de-a lungul carierei a dovedit seriozitate, demnitate, verticalitate și rigurozitate, fiind un model pentru colegi și generațiile pe care le-a îndrumat, fără a renunța vreo clipă la principiile care i-au ghidat existența.

Conștienți că în asemenea situații cuvintele nu pot spune decât foarte puțin, îndreptăm cele mai sincere gânduri  de pe care poate nu am reușit să le împărtășim acestei colege, rugându-ne ca  drumul pe care l-a ales  prea devreme să îi fie călăuzit de îngeri, iar Dumnezeu să o odihnească în pace.

Condoleanțe familiei îndurerate, apropiaților și celor care au prețuit-o!

Citește articolul